راهنمای بازی های زیر رو میخواستم
GTA:san andreas
GTA:IV
GTA:Vice City
Hitman:3
راهنمای بازی های زیر رو میخواستم
GTA:san andreas
GTA:IV
GTA:Vice City
Hitman:3
دوست عزیز اینجا هیچ تاپیکی مال هیچکس نیست.
درخواست مثل این درخواست شما زیاد شده تو این تاپیک .اما متاسفانه حداقل بنده تا حالا هیچ راهنمایی برای هیچ بازی ورزشی یی ندیدم.
مبحثی هم که شما مطرح کردی همون جوری که دوست خوبمون گفتن باید همونجا توی تاپیک خودش مطرح بشه تا جواب بگیرین.
شما 10 تا پست دیگه هم اینجا بدین همچین راهنمایی براتون پیدا نمیشه. حالا اگر میخواین پست بدین بنده مشکلی ندارم. اما بعیده به جواب برسین.
در مورد اون بحث قدیم هم من همون موقع بابت سوء تفاهمی که پیش اومده بود توضیح دادم.
لازم نمیدونم باز توضیح بدم.
راهنمایی در Punch'n'Crunch
سلام.
دوستان من الان تا اون شخصیت که اسمش pit هست و 250 و خورده ای سالش هست رو آزاد کردم ول شخصیت های دیگه آزاد نمیشن حتا champion رو هم دو بار تموم کردم ولی کسی آزاد نشد میشه راهنمایی کنید و بگید اونا چه جوری آزاد میشن؟
باسلام.دوستان اگر راهنمای بازی Assassin's Creed II رو دارید بی زحمت لطف کنید واسم اپ کنید.دمتون گرم![]()
Assassins Creed II Game Guide
حجم:
16 MB
لینکها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان یکی کمک کنه من توی بازی Assassins Creed II Game گیر افتادم اونجایی که میره در خونه یه زن که چاقوی لئوناردو رو نشونش بده زنه هم یه ماموریت بهش میده که visit the art show santa croce
find uberto and exact revenge idهیچ نشونهای توی بازی نیست که کجا باید رفت طبق راهنمای انگلیسهم رفتم جلو ولی مبهم بود
دوست عزیز یک پست بالاتر رو نگاه میکردین بد نبود. نه؟
دوست عزيز اگر ميخواهي به جوابت برسي به آدرس زير برو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت گیمر های عزیز آقا بد جور این دارک سایدر لعنتی رفته تو تو مخم اخرین مرتبه که ازرائیل ازت درخواست اون پرتو ها رو میکنه دیگه گیج شدم دوستان اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم هر جا رفتم نشد هر کاری کردم افاقه نکر د با تشکر![]()
سلام
من راهنمای بازی bionik comander را میخواستم
با تشکر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)