سلام
مشکل از سرور سنجشه
دوباره امتحان کنین
سلام
مشکل از سرور سنجشه
دوباره امتحان کنین
عزیزان و رفقای صمیمی من، همتون کمی منصفانه فکر کنید.....بزارید اصلا مثال بزنم؛
1400 نفر نهایتش میخوان
اونم از هر 5 رشته (ریاضی....تجربی....انسانی و .... )
در حالی که ما فقط در رشته ی ریاضی 3000 نفر زیر هزار داریم که بدشون نمیاد یه بار دیگه انتخاب رشته کنند و شانس خودشون رو در تکمیل ظرفیت مهر ماه امتحان کنند(حالا چه اونایی که قبول شدن یا نشدن). منم اگه الان داشتم توی صنعتی شریف رشته ی معماری می خوندم ، بدم نمی اومد که از طریق تکمیل ظرفیت امسال ، توی برق شریف پذیرفته بشم. این طوری میشه که یک داوطلب با رتبه ی 700 کشوری منطقه ی 2 ؛ حتی در تکمیل ظرفیت کنکور امسال هم مردود میشه
یه چیز دیگه هم تا یادم نرفته بگم.... خوب دوستان ، طبیهیه که باید بنویسند «داوطلبي با چنين مشخصات جز پذيرفته شدگان نمي باشد و يا در ورود اطلاعات داوطلبي دقت نکرده ايد » ؛ چون هر داوطلب نمیتونه در دو رشته قبول بشه...در هیچ جای دنیا.
آقا مهدی ، کسی اینجا حق انتخاب نداشته که، همه رو شرکت دادن(شاید) پس جواب برای همه باید بیاد
بالاخره یکی قبول شده دیگه ، هر کی که میزنه میگه موجود نمیباشد، پس به نظر شما این 1400 نفر کیا هستن؟؟!
آقا من حسابداری شبانه قبول شده بودم حالا بخاطر زدن کد اشتباهی تو تکمیل ظرفیت تو یک موسسه غیر انتفاعی قبول شدم!!!!!!
خواهشاً یه راهی بهم نشون بدین که در همین دانشگاهی که هستم بتونم ادامه تحصیل بدم...
باید برم تهران و تو خود سازمان سنجش پیگیر بشم یا اینکه تو همین دانشگاهی که هستم باید کاری انجام بدم.........؟؟؟؟؟
خواهشاً کمکم کنین منتظر جوابتون هستم...
شما برو تو این صفحه و اظهار نظر ها رو خوب بخون......بعد متوجه میشی که من چی میگم. درسته که 99% قبول نشدن ولی به اون 1% دقت کن.....خودت متوجه میشی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه سنجش زنگ بزن...اگه جواب ندادن ؛ در این صورت ، به اون موسسه ی غیرانتفاعی زنگ بزن و جریان رو بهشون بگو.
Last edited by Mahdi_Co_1368; 02-12-2008 at 23:50.
سلام ، من که کسی رو ندیدم که جزء افزایش ظرفیت مجلس باشنشما برو تو این صفحه و اظهار نظر ها رو خوب بخون......بعد متوجه میشی که من چی میگم. درسته که 99% قبول نشدن ولی به اون 1% دقت کن.....خودت متوجه میشی.
مگه نه مجلس 10 درصد اضافه کرد؟؟!! یعنی یه کسایی از یه رشته ی دیگه میان تو این افزایش ظرفیت و جای اونا خالی میشه که یه کسای دیگه ای میان جاشون، ولی کسی حتی تو این سایت که گفتی تو رشته های که مجلس زیاد کرد قبول نشده بود ، یکی دامپزشکی بود یکی کاردانی معماری و ..... که اینا جزء افزایش ظرفیت نبودن! احتمالا جزء تکمیل ظرفیت که سازمان سنجش اعلام کرد بودن!!!
حالا این مصوبه مجلس چی شد؟؟!!
یه سوال دارم.ارشد دانشگاه آزادواسه تکمیل ظرفیت ترم بهمن ثبت نام جداگانه داره؟اگه داره تاریخش کی؟لطفا راهنماییم کنین.ممنون
دوست عزیز ارشد که تازه ثبت نام کرده هنوز امتحانشو ندادین خیلی مونده تا تکمیل ظرفیت
ولی تکمیل ظرفیت داره اما از نوع دانشگاه آزادی دیگه
یعنی خودشون اعلام میکنن که کی بره کجا !!
سلام اين تكميل ظرفيت كه ميگن امسال نداريم همون كارنامه نهاييه كه نيمه دوم مهر ميومده؟!يه سوال ديگه اگه توي كارنامه نهايي يه رشترو واسمون قبولي بزنه كه ما نرفتيم ميتونيم انصراف بديمو بريم رشته اي كه قبول ميشديم و نرفتيم؟! خيلي سخته؟
تکمیل ظرفیت ربطی به کارنامه نداره تا اونجا که من میدونم! امسال هم بعد اعلام نتایج گفتن دو هفته بعدش کارنامه نهایی میاد ...
در مورد رشته هم فک نمی کنم بشه ... اطلاعی ندارم به اونصورت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)