با سلام ویندوز من ویستاست وقتی که ویندوز لود شد ومن میخوام یرنامه ای رو اجرا کنم یا مثلا مای کامپیوتر را باز کنم یک لحظه مای کامپیوتر میاد بعد میره وبعد دسکتاپ هم میره هر برنامه رو اجرا میکنم اینجوری میشه تورا خدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم با تشکر
با سلام ویندوز من ویستاست وقتی که ویندوز لود شد ومن میخوام یرنامه ای رو اجرا کنم یا مثلا مای کامپیوتر را باز کنم یک لحظه مای کامپیوتر میاد بعد میره وبعد دسکتاپ هم میره هر برنامه رو اجرا میکنم اینجوری میشه تورا خدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم با تشکر
shahedi عزیز بخدا خیلی آقایی ..یکدنیا از لطفت ممنونم .
مشکلاتم برطرف شد ..
امیدورارم که پیوسته برقرار باشی![]()
Last edited by sonamy1; 24-03-2008 at 15:10.
سلام این هم عیدی که قولش را داده بودم:
با هفت سر فصل
آموزش کار با IExpress
چگونه یک فایل ISO را میتوان روی CD رایت کرد؟
در صورتی که رمز Administrator را فراموش کردید چه راه حلی پیش روی شماست؟
چگونه شماره سریال ویندوزهای 2000/XP/2003 را میتوانم بدست آورم؟
چگونه Recovery Console را بر روی هارد نصب کنیم؟
چگونه جزئیات یک فایل PDF را مشاهده کنیم و تغییر دهیم؟
نکات کوچک
فایل دوباره آپلود شد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shahedi; 04-03-2009 at 19:48.
ویندوزویستا هوم پریمیوم هست روی لپتاپ اورجینال بود با مک آفی ویروس یابی کردم چیزی پیدا نکرد البته چند روز پیش یه فایل کیگن دانلود کردم وقتی که فایل رو باز کردم داس اومد وبعد اینجوری شد لطفا کمکم کنید
عزیز لازم بود پستت رو تکرار کنی و درشت بنویسی؟
درمورد مکافی به نظر من به دلیل اینکه دیتا بیسش اونطوری که باید به روز نیست و هوش مصنوعی کافی نداره زیاد جالب نیست شما اون کیجن را با آنتی ویروس های آنلاین چک کن ببین چی می شه عکسشو بگیر بذار اینجا احتمال اینکه شما آلوده شده باشی هست.
شما فقط با mycomputer این مشکلو داری؟ راست کلیک و انتخاب Explorer چی این مورد را در قسمت آنتی ویروس و تایپیک مربوطه هم مطرح کن.
شما هیچ پشتیبانی از سیستمت گرفته بودی؟(حتما نه)
---------------------------------
متاسفانه دیروز خودم یه فایلی را دانلود کردم که آلوده بود و به محض اسکن تشخیص داده شد و حذف شد و حتی در قرنطینه هم حذفش کردم بعد سیستم هنگ کرد و ری استارت سخت افزاری کردم و بعد که بالا اومد گفت نمیتونه هاردی را پیدا کنه!!!!!
فقط خدا بهم رحم کرد.
در مورد کلیک راست مشکلی ندارم ولی هر چیزی رو انتخاب میکنم صفحه میره حالا باید چیکار کنم وروی لپتاپ چراغ نمیدونم سی پی یو یا هارد هی روشن خاموش میشه
اون کیجن ها را اسکن کردی؟با آنتی ویروس آنلاین که جناب شاهدی گفتش.
سلام عزیز .من کاسپر را پاکش کردم و dap اجرا شد.ولی وقتی امدم نت تا جوابیه شما را بفرستم .مسنجرم را اجرا کردم که همون error برنامه dap را داد .با این تفاوت که اسم برنامه شده بود یاهو مسنجر .خلاصه من dont send را کلیک کردم و دوباره اجراش کردک که این بار سیستم ریست شد.و وقتی بالا امد ای error را داد .
که من روی click hereکلیک کردم و عکسشو گذاشتم ببینی
![]()
نه مشکل قطعا ویروس هست
با کاسپر چک کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)