تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 37 اولاول ... 23293031323334353637 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 361

نام تاپيک: چگونه صاحبه انجمنه رایگان برای خود شویم؟ (آموزش، بحث، تبادله نظر و ...)

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من میشه کاری کرد میهن بی بی از اسم سایت بره و لگوی خودم رو بزنم

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان من از انجمن ساز vBulletin استفاده میکنم حالا میخواهم جواب سوالات من رو بدید

برای شروع یه توضیح کوچیک در مورد دانشگاه مجازی می دهم.
    باید بگم که ما (دانشجویان) هیچ راه ارتباطی غیر از کلاس های انلاین مجازی نداریم . پس میخواهم یک سایت درست کنم با مدیریت خودم و چندتا از بچه ها تا بتوانیم این ارتباط رو بیشتر کنیم .
    حال چیزهایی که میخواهیم در این سایت داشته باشیم را براتون به صورت عدد مینویسم تا بهتر جواب بدین . لطفا اموزش را برای یک مبتدی بدهید.

1- امنیت سایت را به بیشترین حد خود برسانیم.
    2- هیچ کس غیر از اعضای گروه نتوانند هیچ یک از قسمت های این سایت رو ببینند .
    3- هر کس میخواهد عضو شود اول از مدیران باید تاییدیه بگیرد و تا زمان تاییدیه نتواند هیچ یک از پست ها رو ببیند.
    4- در قسمت عضویت در سایت یک باکس اضافه شود که ازشون شماره دانشجویی بخواهد و باید حتما پر شود (توجه داشته باشید که این قسمت و نام کاربردی نباید هیچ وقت تغییر کند مگر به دست خودم).
    5- توضیحاتی در قسمت ثبت نام داده شود (یعنی وقتی میخواهیم نام کاربری خود را تایپ کنند در زیرش توضیحاتی که خودم میزارم باشه).
    6- سرعت سایت بسیار زیاد باشد .
    7- پلاگین مثل تاریخ شمسی و تشکر و .... هر چیزی که به نظرت برای این سایتی که گفتم خوب باشه رو بهم بگو و بگو چگونه اپلود کنم.
    8- اگه امکانش باشه یک باکسی داشته باشه که برای اپلود فایلی به قسمت مگا اپلود بره و پسورد و یوزرنیمی که بهش دادم رو بزنه (اتوماتیک نه کاربر) بعد که کاربر اپلود کرد لینکشو اتوماتیک بذاره توسایت تا دیگران دانلود کنند.
    9- من وی بلتون 4.0.8 از نوع سویت گرفتم .لطف میکنید اون قسمتهای cms و blog که بهش اضافه شده رو یه توضیح کوچیک بدید.
    10- اگر لطف کنید بهترین فارسی کننده کل رو معرفی کنید . بسیار ممنون میشوم.
    11- این چیز های که گفتم مثل تایدیه کاربر و ... رو به ایمیل هم بفرسته.
    12- یک چت روم بسیار زیبا که امکان تایپ فارسی رو داشته باشه (باید توجه داشت که هر کس عضو این انجمن هست بتواند این چت روم رو ببینه و بتواند واردش شود و نامش هم نام کاربری باشد نه هر چه که دلش خواست).
    13- اگر ما بخواهیم این سایت رو روی یک هاست دیگر اپلود کنیم باید چگونه این کار رو بکنیم در ضمن نمیخواهیم پست ها و تنظیمات و... حذف شود.
    14- میشه یک هاست رایگان معرفی کنید بدون هیچ تبلیغی باشه و مقدار حجم های که ارایه میده زیاد باشه (اگه نا محدود باشه عالیه ).
    15- میشه یه سایت رو با دوتا هاست داشت مثلا اپلود ها رو تو یه هاست دیگه بریزه و سایت رو یه جای دیگه .
    16- میشه یه توضیح کوچیک در مورد اصطلاحات هاست بدید مانند میزان حجم و میزان حجم ماهیانه و ... .

واقعا از شما متشکرم

پروفشنال Javadgenral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Hell ;)

پيش فرض

ا ووووووووووووووهههه بخدا هرکی یه نگاهی بندازه خسته میشه لطف میکردی چندتا چندتا سوال میکردی اینقدر زیاد نمیشد
    بخدا اصلا حوصله تایپ این همه ندارم ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سایتی مثل میهنbb هست که از vb استفاده کنه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز وی بی یه برنامه ی پولیه.
    مجانی نیست که به همین راحتی سایت ها بیان و مجانی خدمات ارائه بدن.
    منتها شما میتونی نال شدش رو دانلودکنی و روی یه هاست وارز نصب کنی .

6. این کاربر از Behradj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

- امنیت سایت را به بیشترین حد خود برسانیم.
    2- هیچ کس غیر از اعضای گروه نتوانند هیچ یک از قسمت های این سایت رو ببینند .
    3- هر کس میخواهد عضو شود اول از مدیران باید تاییدیه بگیرد و تا زمان تاییدیه نتواند هیچ یک از پست ها رو ببیند.
    4- در قسمت عضویت در سایت یک باکس اضافه شود که ازشون شماره دانشجویی بخواهد و باید حتما پر شود (توجه داشته باشید که این قسمت و نام کاربردی نباید هیچ وقت تغییر کند مگر به دست خودم).
    5- توضیحاتی در قسمت ثبت نام داده شود (یعنی وقتی میخواهیم نام کاربری خود را تایپ کنند در زیرش توضیحاتی که خودم میزارم باشه).
    6- سرعت سایت بسیار زیاد باشد .
    7- پلاگین مثل تاریخ شمسی و تشکر و .... هر چیزی که به نظرت برای این سایتی که گفتم خوب باشه رو بهم بگو و بگو چگونه اپلود کنم.
    8- اگه امکانش باشه یک باکسی داشته باشه که برای اپلود فایلی به قسمت مگا اپلود بره و پسورد و یوزرنیمی که بهش دادم رو بزنه (اتوماتیک نه کاربر) بعد که کاربر اپلود کرد لینکشو اتوماتیک بذاره توسایت تا دیگران دانلود کنند.
    9- من وی بلتون 4.0.8 از نوع سویت گرفتم .لطف میکنید اون قسمتهای cms و blog که بهش اضافه شده رو یه توضیح کوچیک بدید.
    10- اگر لطف کنید بهترین فارسی کننده کل رو معرفی کنید . بسیار ممنون میشوم.
    11- این چیز های که گفتم مثل تایدیه کاربر و ... رو به ایمیل هم بفرسته.
    12- یک چت روم بسیار زیبا که امکان تایپ فارسی رو داشته باشه (باید توجه داشت که هر کس عضو این انجمن هست بتواند این چت روم رو ببینه و بتواند واردش شود و نامش هم نام کاربری باشد نه هر چه که دلش خواست).
    13- اگر ما بخواهیم این سایت رو روی یک هاست دیگر اپلود کنیم باید چگونه این کار رو بکنیم در ضمن نمیخواهیم پست ها و تنظیمات و... حذف شود.
    14- میشه یک هاست رایگان معرفی کنید بدون هیچ تبلیغی باشه و مقدار حجم های که ارایه میده زیاد باشه (اگه نا محدود باشه عالیه ).
    15- میشه یه سایت رو با دوتا هاست داشت مثلا اپلود ها رو تو یه هاست دیگه بریزه و سایت رو یه جای دیگه .
    16- میشه یه توضیح کوچیک در مورد اصطلاحات هاست بدید مانند میزان حجم و میزان حجم ماهیانه و ... .
    اول از همه خدمتت عرض کنم که این چیزی که شما میگی یه چیزی فراتر از vb میخواد.البته میشه با وی بی هم یه چنین چیزی راه انداخت اما باب میلتون نخواهد بود.حالا شاید دوستان بتونن تو این زمینه بهتر راهنماییتون کنن

1-از اونجایی که انجمن ساز vb از php و mysql استفاده میشه،نمیشه گفت که میشه کاری کرد که 100% هگ نشه و همیشه احتمال هگ شدنش هست.شما بهتره مرتب از دیتابیست بک آپ بگیری تا درصورت مشکل بتونی یه نسخه ی پشتیبان داشته باشی.
    البته یه سری پچ ها و هگ های سکیوریتی هستن که می تونن امنیت رو بالا ببرن اما خب بازم میگم نمیشه گفت که 100% انجمن هگ نمیشه
    2-توی تنظیمات vb می تونین تنظیم این کنید که هیچ کس به جز اعضا نتونه محتوای فروم رو ببینه
    3-می تونین ایمیل ادمین رو بدین و بگین هر کس خواست عضو بشه یه ایمیل بزنه به ادمین و یوزر و پس دلخواهشو انتخاب کنه.بعد ادمین اگه موافقت کرد خودش واسه طرف یه یوزر بسازه.عضویت در فروم رو هم تو تنظیمات می تونین ببندین
    4-ساید باکس رو میشه اضافه کرد اما اینکه هیچ وقت تغییر نکنه رو من بلد نیستم.
    5-دقیقا چه توضیحاتی؟یکم دقیقتر بگین تا بگم چی کار کنین؟
    6-از قالب سبک استفاده کنین،رزولیشن آواتار هارو کم کنین و هگ و پلاگین های مخصوص سریع آپ شدن رو استفاده کنین
    7-والا هر هگی یه فایل xml داره که اون رو در کنترل پنل ادمین میشه به راحتی ایمپورت کرد.بعضی وقتا بعضی هگ ها مثل همین تشکر یه عکس یا یه فایل دیگه هم دارن که اونا رو باید تو هاست و در فولدر های مربوط به خودش آپلود کرد.
    8-یه هگ مخصوص آپلود کردن در مگاآپلود وچود داره اما نمی دونم که این تنظیماتی که شما میگین رو هم داره یا نه؟
    9-من با 4 کار نکردم اما میدونم نسخه ی 4 دو دسته داره:کلاسیک و سوییت.که در سوییت بلاگ وجود داره.بلاگ یه صفحه ی مجزاست که اخبار فروم رو به صورت مجزا میشه نمایش داد.البته میشه از rss انجمن هم یه خروجی گرفت و اون رو به بلاگ داد.تو این زمینه زیاد اطلاعاتی ندارم.دوستان بهتر می تونن کمک کنن.
    10-ببینید زبان فارسی هست برای انجمن اما برای هگ ها معمولا مکمل های فارسی ساز هست که اونا باید به صورت جدا به همون زبان فارسی اضافه بشن و البته بعضی از هگ ها مکمل براشون نیست و خودتون باید فارسیشون کنید.شما دقیقا بگین چه نسخه ای از vb رو میخواین فارسی کنین تا راهنماییتون کنم از چه فایلی استفاده کنین.
    11-در بالا جواب داده شده
    12-اینم براش هگ زیاده نگرانش نباشین.با یکم جستجو تو گوگل می تونین بهترینش رو دانلود کنین
    13-نمی دونم.فکر کنم باید یه بک آپ کلی از دیتابیستون بگیرین و تو هاست جدید ریستور کنی.دوستان در این زمینه وارد ترند.
    14-والا می ترسم تبلیغ بشه.البته این رو بگم که شما روی هاست های مجانی نمی تونین vb نال نصب کنین،مگر اینکه وارز باشند که من تا حالا وارز رایگان ندیدم
    15-بله میشه.یه هاست هایی هست مخصوص دانلود.میشه یه دونه از اونا داشت و یه دونه هاست معمولی
    16-میزان حجم که کاملا مشخصه.حجم همون فضایی هست که در اختیارتون قرار داده میشه و می تونین به اندازه ی اون حجم تو هاستتون فایل آپلود کنین.
    امیدوارم تونسته باشم کمک کوچیکی کرده باشم
    Last edited by dracula_killer; 29-01-2011 at 19:35.

8. 2 کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sadegh571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین برنامه یا سایت انجمن ساز رایگان چیه ؟ ( مطابقت کامل با زبان فارسی )

راستی می گن اگه از vb نال شده استفاده کنیم اکانتمون حذف میشه.
    این مطلب درسته؟

دوست عزیز وی بی یه برنامه ی پولیه.
    مجانی نیست که به همین راحتی سایت ها بیان و مجانی خدمات ارائه بدن.
    منتها شما میتونی نال شدش رو دانلودکنی و روی یه هاست وارز نصب کنی .
    منظور شما از هاست وارز چیه ؟
    Last edited by sadegh571; 30-01-2011 at 18:59.

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

این مطلب درسته؟

بهتر بود این سوال رو در تاپیک خودش می پرسیدین،اما در جوابتون بگم که mybb از همه بهتره
    بله اگر روی هاست های معمولی نصب کنید اکانتتون رو حذف می کنند.
    هاست وارز به هاست هایی گفته میشه که در اونها قانون کپی رایت رعایت نمیشه و بهترین گزینه برای وی بی نال هست،یه سرچ تو گوگل بکنین پیدا می کنین سایت هایی رو که هاست وارز می فروشن

11. این کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این مطلب درسته؟

دقیقا همینیه که دوستمون گفتن .
    شما یه هاست وارز یه ساله بگیر + دامنه .
    وی بی رو بریز روش و نصب کن هیچ مشکلی پیش نمیاد .
    منتها اول ببین واقعا میخوای واسه چی فروم بزنی ؟
    اصلا میتونی بچرخونیش یا نه .
    الان همه دارن انجمن میزنن ولی یه سال بعد می بینی اثری از این انجمنا و مدیراشون نیست ! چون فقط ظاهر رو دیدن وگفتن خب ما هم انجمن بزنیم و دوستای انجمنای دیگمون رو ببریم اونجا !
    از نظر من اگر میخوای فروم بزنی 100% فروم تخصصی بزن .
    مثلا تخصصیه آشپزی حتی ! تخصصیه ویندوز ، تخصصیه بازی، تخصصیه زبان و ...
    چون فرومهایی که همه موضوعات رو داشته باشن ، مثل پی سی زیاد شدن و قدرت رقابت با اونها رو هیچکس نداره چون سابقه و طول عمرشون بیشتره .

13. این کاربر از Behradj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان چند تا سوال مبتدی دارم.
    به عنوان مثال میخام یه فروم بازی بزنم.
    چقدر هزینه بر میداره سالانه.(هزینه هاست و ...)
    چقدر باید روش کار کرد تا درست بشه؟یعنی بشه پست ارسال کرد و عضو شد و...؟
    بر چه پایه ای باشه بهتره ؟اینجا الان سیستمش چیه؟
    توی بعضی سایت ها دیدم خود به خود برچسب رو از عنوان میزنه.این با چه نرم افزاری انجام میشه؟
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •