چنان دل كن دم از دنيا كه شكلم شكل تنهاييست ببين مرگ مرا درخويشكه مرگ من تماشايست![]()
چنان دل كن دم از دنيا كه شكلم شكل تنهاييست ببين مرگ مرا درخويشكه مرگ من تماشايست![]()
به كعبه گفتم تو از خاكي منم ازخاك، چرا بايد به دور تو بگردم. ندا آمد تو با پا آمدي بايد بگردي، برو با دل بيا تامن بگردم!
ممنون...
به خاطر اس ام اس های قشنگتون...
Last edited by amir2011; 09-10-2007 at 01:29.
خورشید را باور دارم حتی اگر نتابد
به عشق ایمان دارم حتی اگر ان را حس نکنم
به خدا ایمان دارم حتی اگر سکوت کرده باشد...
کاش می شد سرزمین عشق را در میان گام ها تقسیم کرد ، کاش می شد با نگاه شاپرک عشق را بر آسمان تفهیم کرد ، کاش می شد با دو چشم عاطفه قلب سرد آسمان را ناز کرد ، کاش می شد با پری از برگ یاس تا طلوع سرخ گل پرواز کرد
عشق مهمان مودبی است که ورود خویش را با ضربان قلب اعلام می کند
کاش قلبم در د پنهانی نداشت چهره ام رنگ پریشانی نداشت کاش برگهای آخر تقویم عشق حرفی از یک روز بارانی نداشت کاش می شد راه عشق را بی خطر پیمود و قربانی نداشت
گفتمش آغاز درد عشق چیست؟ گفت آغازش سراسر بندگیست گفتمش پایان آن را هم بگو گفت پایانش همه شرمندگیست گفتمش درماندردم را بگو گفت درمانی ندارد، بی دواست گفتمش یک اندکی تسکین آن گفت تسکینش همه سوز و فناست
عشق یعنی پاکی و صدق و صفا خود شناسی حق شناسی از وفا
عشق یعنی دور بودن از خطا بنده بودن خلوت دل با خدا
عشق یعنی نفس را گردن زدن پاک و طاهر گشتن روح و بدن
عشق یعنی صیقل زنگار دل دیدن اسرار غیب در جام دل
شیرین ترین لحظات زندگی لحظاتی است كه در دوستی رفاقت و عشق سپری می شود اما بهترین و مفیدترین لحظات زندگی لحظاتی است كه در آن تجربه تازه ای می آموزی و بردانش تو افزوده می شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)