برنامه Nsu همون آپدیتر نوکیاست دیگه!
برنامه Nsu همون آپدیتر نوکیاست دیگه!
اقا خیلی ممنونم
Nokia Software Updater
نرم افزار خود شركته كه از سايتش ميتوني دانلود كني..
لينكش تو صفحه اول تاپيك هست
من پروداکت کد گوشیمو با نرم افزار nss عوض کردم و یه پروداکت کد که زبان عربی رو ساپورت کنه گذاشتم اما وقتی که میخوام با nsu گوشیمو آپدیت کنم نرم افزار میگه که ورژن جدید نیومده در صورتیکه اون پروداکت کد عربی رو که در سایت خود نوکیا می زنم میگه ورژن جدیدش اومده
وقتی دوباره با nss پروداکت کد اولیه گوشیمو روش میزارم و بعد با nsu می زنم که آپدیت بشه قبول می کنه و میگه ورژن جدید امده
باید چکار کنم من میخوام پروداکت کد گوشیمو عوض کنم که بعد از آپدیت زبان عربی بهش اضافه بشه
این سوال بالایی رو که کسی جواب نداد ولی من از رو نمی رم و یه سوال دیگه می پرسم
فریمور گوشی 3250 رو میخوام عوض کنم الان 3.18 هستش من تو سایت نوکیا حدود 10 تا پروداکت کد امتحان کردم ولی برای همشون میگه ورژن 3.24 اومده در صورتیکه وقتی روی اینترنت سرچ می کنم تا ورژن 4.60 گفتن اومده و برای دانلود هستش
میخواستم ببینم من اگه ورژن 4.60دانلود کنم بعد با Nsu میشه گوشیمو آ÷دیت کنم یا باید از طریق باکس اینکارو بکنم
از اين مشكلات زياده....ورژني كه سايت ميده با ورژني كه نرم افزار نشون ميده فرق ميكنه..من خودم رو گوشي رفيقم كه 3250 بود ورژن 4.41 رو ديدم..كدشو برداشتم تو سايت زدم گفت تا 3.41 بيشتر نيومده!!!
به هر حال يه كدي بده كه ورژن بالاتر رو همراه با زبان عربي ساپورت كنه
منم 3250 داشتم و بالاتر از 3.24 نميداد...به احتمال زياد بقيه با باكس فلش كرده بودن كه ورژنشون بالاتر بود...حالا فيرم ور رو از كجا آوردن نميدونم؟
من که پروداکت کدی که فارسی داشت رو استفاده کردم رو ان82
سلام دوستان ... کمکم کنین... این آپگرید منو کشت ..... گوشیم N73 me هستش و میخوام آپگرید کنم ولی نمیشه ... Pc Suite نسبه و گوشی رو از طریق USB نسب کردمو میشناسه .... اینترنت ADSL دارم ولی وقتی میخوام آپگرید کنم اینو میگه
همزمان با این پیام Pc Suite پیغام Disconncet میده ... و جالب اینه که وقتی این صفحه رو میبندم دوباره Pc Suite پیغام اتصال گوشی به کامپیوترو میده .. تورو خدا کمک کنین.. ممنون
نرم افزار رو دوباره نصب كن...از اين ارورها زياد ميده ..مشكل از درايور كابله.موقعي كه اپديتر رو نصب ميكني به طور خودكار درايور كابل رو پاك ميكنه و درايور مخصوص خودشو نصب ميكنه...حالا اگه درست نصب نشه از اين مشكلا پيش مياد...بعضي مواقع هم اروراي الكي ميده..
دوباره نصب كن درست ميشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)