تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 72 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 716

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه اينترميلان : F.C. Inter Milan News

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

تصميم عجيب مانچينى

من مى روم

براى او نه عنوان پيروزترين مربى ۴۰ سال اخير اينتر مهم است و نه علاقه و احترام رييس موراتى كه سال گذشته قراردادش را براى ۴ سال ديگر تمديد كرد. براى او فقط يك چيز معنا دارد ۴ حذف پياپى از ليگ قهرمانان در ۴ سال اخير. و اين اتفاق آنقدر تلخ هست كه سرمربى جوان نرآتزورى تصميم به ترك اين تيم بگيرد.
    درست چند روز پس از جشن پرشكوه صدسالگى اينتر شاگردان مانچو با شكست مقابل ليورپول در يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان اروپا يك بار ديگر خداحافظى زودهنگام از مهمترين رقابت باشگاهى اروپا داشتند و به اين ترتيب روبرتو مانچينى كه در طول مسابقه بسيار عصبى بود در پايان مسابقه و در سالن كنفرانس مطبوعاتى همه را شگفت زده كرد. جملات او از مديران يا بازيكنان باشگاه كه هنگام اعلام اين خبر در رختكن بودند و با شنيدن جملات سرمربى به سمت سالن كنفرانس مطبوعاتى دويدند را در حيرت فرو برد: «مى خواهم يك چيزى بگويم و آن را به ايتاليايى مى گويم چون فكر مى كنم اين خبر براى انگليسى ها چندان جذاب نيست. دو ماه و نيم آينده آخرين روزهاى من در اينتر است و با وجود اينكه هنوز ۴ سال ديگر قرارداد دارم اما از اين تيم خداحافظى مى كنم.»مانچينى در سال ۲۰۰۴ به اينتر آمد و دو اسكودتو، دو قهرمانى جام حذفى ايتاليا و دو سوپر كاپ ايتاليا و ركورد يازده پيروزى پياپى را در كارنامه ثبت كرد و امسال نيز در آستانه سومين اسكودتوى پياپى است. ماسيمو موراتى مالك باشگاه در جشن پانزدهمين اسكودتو خبر تمديد قرارداد مانچو را اعلام كرد تا تبديل به پردوام ترين مربى تاريخ نرآتزورى شود هر چند با اين اتفاق سرنوشت آن قرارداد نيز در هاله اى از ابهام قرار دارد. مانچو درباره مطلع بودن موراتى از اين تصميم مى گويد: «من قبلا تصميم ام را به موراتى گفته ام.» البته اين تصميم به خاطر حذف نيست.» اما مانچو هنوز اسكودتو را فراموش نكرده: «بايد هماهنگ و يكدست باشيم تا قهرمان اسكودتو شويم. اينتر همچنان تيم بزرگى است و بزرگ مى ماند سواى اينكه چه كسى آن را هدايت مى كند. اينجا بازيكنانى جدى هستند كه توانايى فتح اسكودتو را دارند و با اين اختلاف امتياز نسبت به رم فكر مى كنم مشكلى وجود نداشته باشد. اما رفتن مانچو همانقدر براى بازيكنان تيم شگفت انگيز است كه براى سايرين. استبان كامبياسو مى گويد: «شنيده بودم كه ممكن است در پايان فصل برود اما فكر نمى كردم جدى باشد. البته اكنون گفته ممكن است برود. خب ما همه از اين شكست متاسفيم و او هم همين طور. بايد فردا وقتى فضا كمى آرام تر شد دوباره به همه چيز فكر كنيم.» جوليو كروز هم مى گويد: «كمى تعجب كردم اما در هر حال اين تصميم اوست.» دژان استانكوويچ هم مى گويد: «بعد از يك شكست اتخاذ چنين تصميمى هايى طبيعى است بايد كمى صبر كرد.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من گمان نميكنم كه اينتر ميلان با اين مربي به جايي برسه.

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

مثل اینکه دوباره موندنی شد نمی دونم چی شد منصرف شد از تصمیمش
    تو بازی با لیورپول دقت کردین چه گل مفتی خوردن تورس یه دور کامل دور خودش زد بعد ضربش رو زد مدافع ها که هویج سزار هم که آب هویج تو لیگ قهرمانان از این گلا تیمای درجه 2 اروپا هم نمی خورن ولی متاسفانه...

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

Ali Pacino جان شما هم بد جور مخالف این مربی هستید دیگه همه میدونن که اینتر به خاطر مربی نباخت یکی به خاطر داور بود(والبته مسائل تبانی تو بنگاههای شرط بندی جنوب شرق اسیا هم گفته شد که روی نتیجه تاثیر داشته ) یکی هم به خطر مصدوم ها بود ما اصلا در این بازیمدافع نداشتم وفقط یه گل خوردیم اونم وقتی 10 نفره شدیم به لطف داور
    من به شخصه تنها کسی رو که لایق جانشینی مانچو میدونستم مربی کننونی انگلیس هست یعنی عمو کاپلو اصلا هم دوست ندارم مورینیو بیاد ولی اگه قرار باشه بره(که فعلا منتفی شد) فکر کنم بهترین گزینه در حال حاضر همون باشه هر چند صحبت از بنیتس هم بود که من میخوام مره شور بشوردش
    یه عیب بزرگ دیگه هم که اینتر داره اینه که بازیکن هله هوله خیلی داره باید این فصل موراتی یه حال حسابی به تیم بده
    من توی این بازی نه مدافع داشتم ونه مهاجم(هم کروز و هم زلاتان مصدوم بودند و در امادگی نبودند) و هابک هم اصلا راضی کنند بازی نکردن
    من شنیدم مانچو به فیگو گفته برو بازیکن کن گفته نمیرم همچین بازیکنی رو باید بزنن تو کونش از تیم اخراجش کنن اصلا گفته شده بود دیگر بازیکنا هم خوب بازی نمی کردن (و گوش به حرف مانچو نمیدادن که فکر کنم بر میگرده به همون مساله تبانی)
    یه سوال از شما ما چقدر حرص خوریم تا اسکدتو رو با این مربی گرفتیم؟ خدایش بی انصافی هست که اینجوری در بارش صحبت میکنی من به این حرف هم که تیم میلان ضعیف بوده و یووه نبود و... اصلا اعتقاد ندارم نتایج مانچو در اینتر تکرار ناشدنی خواهد بود
    به هر حال به امید لیگ قهرمانان سال اینده و اسکدوتو و کوپاایتالیا امسال

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

تقصیر مربی نبود پس تقصیر کیه؟با این همه ستاره و فوق ستاره ای که اینتر داره باید با این اختلاف و اینقدر ضایع توسط لیورپول از اروپا حذف بشه شما یه نیگا به بازیکنای لیورپول بنداز بعد بازیکنای اینترم نیگا کن پس دلیل باختمون فقط مربیمون بود
    آخه لیورپولم تیمی بود که تو اوجش نبود و روزای بدش رو سپری می کرد اگه تو اوجش می خوردیم به این تیم چی می شد؟
    ترکیب که واقعا افتضاح بود بوردیسو همه می دونن که پست تخصصیش دفاع آخره نه دفاع چپ چیوو ای که تو کل بازی های امسال گذاشته بودش دفاع چپ تو این بازی به این حساسی گذاشتش دفاع آخر بوردیسو به این دلیل اخراج شد که تو پست خودش بازی نمی کرد و می رفت جلو پشتش خالی می شد و مجبور بود خطا کنه به کرسپو که اصلا بازی نداد مهاجمی که گلزن خوبیه و موقعیت های خوبو الکی خراب نمی کنه تعویض هاشم که واقعا فاجعه بود آوردن پله و سوآتزو و ... چه لزومی داشت؟
    من خوشحال می شم هر چی زودتر شرش کم شه تا بلایی رو که سر رکوبا وآدریانو و ... در آورد رو سر بقیه نیاره!
    امسال ما به مربی باختیم و نه به تیم حریف امسالم مثل چند سال گذشته اگه می خوایم قهرمان اروپا بشیم باید یه مربی در حد و انداره های اینتر بیاریم مانچینی به درد همون لاتزیو و فیورنتینا می خوره در حد اینتر نیست

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بعضی حرفات درسته ولی کلا با این مربی مشکل دارید شما (اینو قبول دارید؟؟)
    ولی همه گفتن که یه یک ماهی هست که لیورپول به اوج برگشته و اون تو اوجش بود و از بد شانسی ما تو افت و مصدومیت بازیکنا بودیم
    من به شخصه کروز رو بهتر از کرسپو میدونم کروز اصلا نمیتونه پا به توپ بشه و فقط مرده خور خوبی هست ولی کروز میتونه برا خودش موقعیت بسازه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

یه شاهکار دیگه با جنوا هم مساوی کردیم ولی بازم شانس آوررده مثل اینکه رم هم نتونست نتیجه بگیره
    به نظر من اگه مانچینی خودش بره قشنگ تر می شه تا اینکه با کف گرگی بندازنش بیرون!
    از شاگرد اریکسون بیشتر از این نمی شه انتظار داشت تو این چند سال اصلا تنوع سیستم نداشته و تو هر بازی با سیستم 4-4-2 خطی بازی کرده یعنی تا حالا نشده تو با توجه به سیستم تیم حریف سیستمش رو عوض کنه و از سیستم چرخشی استفاده می کنه یعنی تو هر بازی ترکیبش دستخوش تغییر می شه چه جزیی یا کلی این سیستم هم خیلی اشکال داره که یکیش می تونه عدم هماهنگیه بازیکنا با هم باشه و فقط به خاطر اینکه اینتر رو نیمکت خیلی ستاره و حتی فوق ستاره داره تو ایتالیا این سیستم جواب داده اما تو لیگ قهرمانان نه این چند سالی که مربی اینتر بوده راحت از لیگ قهرمانان حذف شدیم سال اول میلان بعدشم والنسیا و این بارم نوبت لیورپول بود که ما رو با اقتدار از دور خارج کنه
    زمان کوپر ما تا نیمه نهایی رفتیم و با قانون گل زده در خانه ی حریف به قهرمان اون سال باختیم در صورتی که دربی بود و تو بازیه همشهری ها این قانون خیلی ستمه! اما حالا جز 8 تا تیم هم نیستیم

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اره شانس اوردیم که رم نتیجه نگرفت وگرنه خطر ناک میشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه orlan2magic_66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santa Maria

پيش فرض

اگه سه تا بازي پشت همتون رو جلوي يووه لاتزيو و فيورنتينا ببريد من خودم به عنوان يه رمي ديگه كاملا نااميد ميشم...البته ما بازي سختامون كلا تموم شد
    فورتزا رما

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

اگه سه تا بازي پشت همتون رو جلوي يووه لاتزيو و فيورنتينا ببريد من خودم به عنوان يه رمي ديگه كاملا نااميد ميشم...البته ما بازي سختامون كلا تموم شد
    فورتزا رما
    تو سری آ همه ی بازی ها سخته ولی تیمایی که می خوان قهرمان شن نباید تو بازی های خونگی امتیاز از دست بدن به نظرم اینتر امسالم راحت می تونست قهرمان شه اگه نشه واقعا فقط باید تاسف خورد به حال این مانچینیدیگه کارش تمومه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •