تصميم عجيب مانچينى
من مى روم
![]()
براى او نه عنوان پيروزترين مربى ۴۰ سال اخير اينتر مهم است و نه علاقه و احترام رييس موراتى كه سال گذشته قراردادش را براى ۴ سال ديگر تمديد كرد. براى او فقط يك چيز معنا دارد ۴ حذف پياپى از ليگ قهرمانان در ۴ سال اخير. و اين اتفاق آنقدر تلخ هست كه سرمربى جوان نرآتزورى تصميم به ترك اين تيم بگيرد.
درست چند روز پس از جشن پرشكوه صدسالگى اينتر شاگردان مانچو با شكست مقابل ليورپول در يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان اروپا يك بار ديگر خداحافظى زودهنگام از مهمترين رقابت باشگاهى اروپا داشتند و به اين ترتيب روبرتو مانچينى كه در طول مسابقه بسيار عصبى بود در پايان مسابقه و در سالن كنفرانس مطبوعاتى همه را شگفت زده كرد. جملات او از مديران يا بازيكنان باشگاه كه هنگام اعلام اين خبر در رختكن بودند و با شنيدن جملات سرمربى به سمت سالن كنفرانس مطبوعاتى دويدند را در حيرت فرو برد: «مى خواهم يك چيزى بگويم و آن را به ايتاليايى مى گويم چون فكر مى كنم اين خبر براى انگليسى ها چندان جذاب نيست. دو ماه و نيم آينده آخرين روزهاى من در اينتر است و با وجود اينكه هنوز ۴ سال ديگر قرارداد دارم اما از اين تيم خداحافظى مى كنم.»مانچينى در سال ۲۰۰۴ به اينتر آمد و دو اسكودتو، دو قهرمانى جام حذفى ايتاليا و دو سوپر كاپ ايتاليا و ركورد يازده پيروزى پياپى را در كارنامه ثبت كرد و امسال نيز در آستانه سومين اسكودتوى پياپى است. ماسيمو موراتى مالك باشگاه در جشن پانزدهمين اسكودتو خبر تمديد قرارداد مانچو را اعلام كرد تا تبديل به پردوام ترين مربى تاريخ نرآتزورى شود هر چند با اين اتفاق سرنوشت آن قرارداد نيز در هاله اى از ابهام قرار دارد. مانچو درباره مطلع بودن موراتى از اين تصميم مى گويد: «من قبلا تصميم ام را به موراتى گفته ام.» البته اين تصميم به خاطر حذف نيست.» اما مانچو هنوز اسكودتو را فراموش نكرده: «بايد هماهنگ و يكدست باشيم تا قهرمان اسكودتو شويم. اينتر همچنان تيم بزرگى است و بزرگ مى ماند سواى اينكه چه كسى آن را هدايت مى كند. اينجا بازيكنانى جدى هستند كه توانايى فتح اسكودتو را دارند و با اين اختلاف امتياز نسبت به رم فكر مى كنم مشكلى وجود نداشته باشد. اما رفتن مانچو همانقدر براى بازيكنان تيم شگفت انگيز است كه براى سايرين. استبان كامبياسو مى گويد: «شنيده بودم كه ممكن است در پايان فصل برود اما فكر نمى كردم جدى باشد. البته اكنون گفته ممكن است برود. خب ما همه از اين شكست متاسفيم و او هم همين طور. بايد فردا وقتى فضا كمى آرام تر شد دوباره به همه چيز فكر كنيم.» جوليو كروز هم مى گويد: «كمى تعجب كردم اما در هر حال اين تصميم اوست.» دژان استانكوويچ هم مى گويد: «بعد از يك شكست اتخاذ چنين تصميمى هايى طبيعى است بايد كمى صبر كرد.»