تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 114 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1132

نام تاپيک: {آموزش} نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من ایکس باکسم رو به مونیتور دوستم با کابل VGA وصل کردم و با بهترین کیفیت تصویر و نور بازی می کردم اما وقتی به مونیتور خودم وصل کردم کیفیت نور واقعا پایینه و اینقدر پایینه که مثلا در بازی فیفا اون جاهایی که زمین سایه انداخته بازیکنا دیده نمیشن!!! لازم به ذکره که مونیتور دوستم از مال من قدیمی تره و مدل مونیتور من hp pavilion mx75 هست و 6 سال پیش خریدم. خواستم بدونم راهی نداره مشکل رو حل کنم؟؟ همه تنظیمات نور مونیتور رو انجام دادم و تا درجه 100 بردم کمی بهتر شد اما بازم نمیشه فوتبال بازی کنم. کسی می تونه کمکم کنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

من ایکس باکسم رو به مونیتور دوستم با کابل VGA وصل کردم و با بهترین کیفیت تصویر و نور بازی می کردم اما وقتی به مونیتور خودم وصل کردم کیفیت نور واقعا پایینه و اینقدر پایینه که مثلا در بازی فیفا اون جاهایی که زمین سایه انداخته بازیکنا دیده نمیشن!!! لازم به ذکره که مونیتور دوستم از مال من قدیمی تره و مدل مونیتور من hp pavilion mx75 هست و 6 سال پیش خریدم. خواستم بدونم راهی نداره مشکل رو حل کنم؟؟ همه تنظیمات نور مونیتور رو انجام دادم و تا درجه 100 بردم کمی بهتر شد اما بازم نمیشه فوتبال بازی کنم. کسی می تونه کمکم کنه؟
    خدمت شما عرض کنم که دو تا احتمال وجود داره :

1: مانیتور شما با این که جدیدتره ممکنه لامپش مشکل پیدا کرده باشه.

2: در تنظیمات Display کنسول reference level بر روی expanded باشه.

راه چاره برای گزینه 1 که خوب مشخصه و درمانش نزده تعمیرکاره محترم هست!

راه چاره احتمال 2 هم اینه که reference level رو بر روی intermediate قرار بدید تا غلظت رنگ سیاه در بازی ها کمتر بشه.

3. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مانیتور crt lg دارم 16 اینچ هستش میخاستم بدونم ارزش داره vga کابل بگیرم یعنی راضیم میکنه ؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مانیتور crt lg دارم 16 اینچ هستش میخاستم بدونم ارزش داره vga کابل بگیرم یعنی راضیم میکنه ؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه مانیتورتون سالم باشه و چاره دیگه برای انجام بازی نداشته باشید هیچ مشکلی نداره و این کابل کیفت مناسبی از تصویر رو برای شما به ازمغان میاره! ( چه با کلاس حرف زدم! )

6. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال OM3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام دوستان..
    من جدیداً XBOX 360 elite خریدم..ولی یه مشکلی دارم واسه وصل کردنش به LCD ...
    مشکلم اینه که وقتی کابل DVI رو به پشت کنسول وصل میکنم ، واسه وصل کردن اسپیکر دیگه نمیتونم کابل AV رو هم به کنسول وصل کنم.... چون کابل AV یه برآمدگی ای داره که باعث میشه که یا بتونی AV رو وصل کنی یا DVI رو....
    این عکسها رو ببینید متوجه ی منظورم میشید...:

همونطور که تو عکسها میبینید کابل AV موقع وصل شدن روی محل اتصال کابل DVI رو هم میگیره.. و نمیشه کابل DVI رو همزمان با AV وصل کرد... و در نتیجه وقتی میخوای با DVI مانیتور LCD رو به کنسول مصل کنی . نمیتونی صدا هم ازش بگیری...

شما میدونید چیکار باید کرد ؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام دوستان..
    من جدیداً XBOX 360 elite خریدم..ولی یه مشکلی دارم واسه وصل کردنش به LCD ...
    مشکلم اینه که وقتی کابل DVI رو به پشت کنسول وصل میکنم ، واسه وصل کردن اسپیکر دیگه نمیتونم کابل AV رو هم به کنسول وصل کنم.... چون کابل AV یه برآمدگی ای داره که باعث میشه که یا بتونی AV رو وصل کنی یا DVI رو....
    این عکسها رو ببینید متوجه ی منظورم میشید...:

شما میدونید چیکار باید کرد ؟
    یه سرچ کوچولو میزدید جوابش رو میگرفتید ! 30 صفحه که چیزی نیست جانم ! همین چند صفحه قبل هم بود .

باید بزنی کابل رو شهید کنی یا اینکه تبدیل مخصوصش رو بگیری

9. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال OM3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

یه سرچ کوچولو میزدید جوابش رو میگرفتید ! 30 صفحه که چیزی نیست جانم ! همین چند صفحه قبل هم بود .

باید بزنی کابل رو شهید کنی یا اینکه تبدیل مخصوصش رو بگیری
    دو صفحه ی اول رو خوندم . دیدم خبری نیست ...دیگه نخوندم

من 4 صفحه ی قبل رو خوندم ،ولی چون یه سری از عکسها باز نمیشد . کامل متوجه نشدم که چی به چیه....
    و چند تا سوال واسم پیش اومد...
    1. گه ما بزنیم سر فیش AV رو باز کنیم که بشه با کابل DVI همزمان وصل بشه. به مشکلی مثل اتصالی و این جور چیزا بر نمیخوری ؟

2. اگه میشه یه عکس از این کابلی که میگین اگه نخوایم سر کابل AV رو باز کنیم میتونیم ازش استفاده کنیم هم بزارید...

3. من مانیتورم samsung p23700 هستش ... متاسفانه پشتش فقط 2 تا خروجی داره . یکی واسه برق هستش و یکی هم خروجی HDMI ... با این شرایط من نمیتونم XBOX و PC رو با هم به مانیتور وصل کنم و مجبورم این فیش رو هی بکنم و هی بزنم....ولی توی کلیدای مانیتور یه میتونی بین دو حالت analog و digital سوییچ کنی....نمیدونم قضیه ی این سوییچ چیه وقتی که یه خروجی بیشتر نداره...؟؟؟؟
    حالا میخواستم ببینم وسیله ای هست که بشه باهاش هم XBox رو وصل کرد هم PC رو ؟؟؟

اگه این سوالهام رو جواب بدین خیلی خیلی ممنون میشم...
    Last edited by OM3D; 25-03-2010 at 15:25.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

دو صفحه ی اول رو خوندم . دیدم خبری نیست ...دیگه نخوندم

من 4 صفحه ی قبل رو خوندم ،ولی چون یه سری از عکسها باز نمیشد . کامل متوجه نشدم که چی به چیه....
    و چند تا سوال واسم پیش اومد...
    1. گه ما بزنیم سر فیش AV رو باز کنیم که بشه با کابل DVI همزمان وصل بشه. به مشکلی مثل اتصالی و این جور چیزا بر نمیخوری ؟

2. اگه میشه یه عکس از این کابلی که میگین اگه نخوایم سر کابل AV رو باز کنیم میتونیم ازش استفاده کنیم هم بزارید...

3. من مانیتورم samsung p23700 هستش ... متاسفانه پشتش فقط 2 تا خروجی داره . یکی واسه برق هستش و یکی هم خروجی HDMI ... با این شرایط من نمیتونم XBOX و PC رو با هم به مانیتور وصل کنم و مجبورم این فیش رو هی بکنم و هی بزنم....ولی توی کلیدای مانیتور یه میتونی بین دو حالت analog و digital سوییچ کنی....نمیدونم قضیه ی این سوییچ چیه وقتی که یه خروجی بیشتر نداره...؟؟؟؟
    حالا میخواستم ببینم وسیله ای هست که بشه باهاش هم XBox رو وصل کرد هم PC رو ؟؟؟

اگه این سوالهام رو جواب بدین خیلی خیلی ممنون میشم...
    1:خیر مشکلی نیست. قفط باید مواظب باشید که هنگام باز کردن قاب سر سیمها از لحیم جدا نشه

2:

3:p23700 تا اونجایی که من میدونم دو تا ورودی داره یعنی 15pin D-SUB و DVI.

پس از لحاظ اتصال همزمان pc & X360 مشکلی نخواهید داشت.

12. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال OM3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

1:خیر مشکلی نیست. قفط باید مواظب باشید که هنگام باز کردن قاب سر سیمها از لحیم جدا نشه

2:

3:p23700 تا اونجایی که من میدونم دو تا ورودی داره یعنی 15pin D-SUB و DVI.

پس از لحاظ اتصال همزمان pc & X360 مشکلی نخواهید داشت.
    1. پس مشکلی نیست...اگه اینطوری باشه الآن سر کابل رو پرپر میکنم

2. عکسها باز نشدن....

3.نا 2 تا خروجی داره...الآن جلوی من یکی از همین مدل هست .....
    اینم یه عکس از پشت LCD :

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

پست دلیت شود ( دیلیت)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •