تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 97 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض احتمالا

من موافقم که احتمالا BD زودتر از این حرفا به ایران میاد و هک میشه
    اما ّFullHD خریدن هزینه بالایی رو فعلا طلب میکنه گرچه کمپانی شارپ LCD 32 زده که FullHD هستش و این نشون میده که بزودی FullHD ها ارزون میشن اما بنظر من انوقت زمان خرید فول اچ دی هاست یعنی زمانیکه BD رایج و ارزون شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    نکته دیگه اینه که واقعا اککثر خانواده های ایرانی هنوز تلویزیون ایران و سریالهاش رو دنبال میکنند و از اونجا گفتم کیفیت افت میکنه که سیگنال آنالوگ پال704x576 وقتی توی رزولوشن 1920*1080 می آد یه افتی رو نشون میده که بخاطر تغییر رزولوشن.اما کانالهای ماهواره ای HD هنوز بخاطر هزینه بالای پهنای باند به سمت 1080P نرفتند
    وهنوز کانال با برادکستینگ 1080P روی هاتبرد و اکثر ماهواره هنوز نیومده وحداکثر 1080i پخش میشند
    ریسورهای HD هم گرچه اومده اما هنوز 1080i هستند حتی اگر با HDMI باشند .
    مثل ریسیور HIVION_HD9090X_ULTIMA که در ایران پیدا میشه.
    اینم لینکش عالیه فعلا
    کد:
    منم استرانگ 4620X دارم که انو با کامپوننت 30 تومنی وصل کردم اما فعلا 1080i بالاتر هنوز این طرفا نیومده.
    شاید برای همینه که Full خریدن هنوز تا یکی دو سال دیگه از نظر من صرف نداره تا هم تکنولوژیهاقویتر بشن هم رایج تر بشن هم ارزن تر
    البته با اجازه بزرگترا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان امروز رفته بودم جمهوری برای یکی از اشناها سری d بگیرم تو هیچ کدام از نمایندگیهای سونی بجز بازرگانی ایران نبود که اون نمایندگی هم میداد 2.230 علتش را از یکی از فروشنده ها پرسیدم گفت 1 ماه سونی جنس نداده
    قراره این پنج شنبه بده به من گفت شما صبر کن تا یکشنبه هفته بعد بعد بخر با قیمت 2.150 به نظر شما دست نگه دارم یا نه

اما تو یک مغازه یک فروشنده اینقدر داشت از توشیبا تعریف میکرد کم مونده بود مخ فامیل ما را بزنه 42 توشیبا را میداد 1.990 به نظر شما توشیبا را میشه با سونی مقایسه کرد مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    rashtttttttttttttt

پيش فرض

سلام-من بین این دوتا سیستم موندم-یکی که خوب بلده راهنمایی کنه
    1-)(TV=samsung 40"R81 , home theater ht-tx250(or TQ85
    2-tv sony 40"D300 , home theater DAV-DZ850
    چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

من موافقم که احتمالا BD زودتر از این حرفا به ایران میاد و هک میشه
    اما ّFullHD خریدن هزینه بالایی رو فعلا طلب میکنه گرچه کمپانی شارپ LCD 32 زده که FullHD هستش و این نشون میده که بزودی FullHD ها ارزون میشن اما بنظر من انوقت زمان خرید فول اچ دی هاست یعنی زمانیکه BD رایج و ارزون شده

منم استرانگ 4620X دارم که انو با کامپوننت 30 تومنی وصل کردم اما فعلا 1080i بالاتر هنوز این طرفا نیومده.
    شاید برای همینه که Full خریدن هنوز تا یکی دو سال دیگه از نظر من صرف نداره تا هم تکنولوژیهاقویتر بشن هم رایج تر بشن هم ارزن تر
    البته با اجازه بزرگترا
    مهران جان نظر شما 2 سال دیگه زمان خرید فول HD هست واز نظر بعضی از دوستان همین الان از نظر بعضی ها هم که همین الان هم دیر شده!
    راستش اینا بیشتر نظر های شخصیه ماست. اینکه چه زمانی مناسب پول دادن واسه خرید یه نو آوری جدید هست به خودمون بستگی داره. خیلی خوبه که گاهی هم نظر های شخصی خودمون رو اینجا بنویسیم
    .................................................. .................................................. .......................
    یادش به خیر
    زمانی که ویندوز 95 رو داشتم همیشه غبطه میخوردم که ای کاش به اینترنت وصل بودم و از تو خون پشت میز کامپیوتر وارد یه دونه از این لینک هایی که تو اینترنت اکسپلورر بود میشدم. دنیای عجیب غریب اینترنت!.میدیم که بعضی از بازی ها یا برنامه ها میخوان به اینترنت وصل بشن ولی افسوس ....کامپیوتر من به مثل خیلی از سیستم های اون موقع تو ایران به هیچ جا وصل نبود
    چه خوب بود اون موقع اینترنت داشتم.راستش الان ارزش اون موقع رو نداره یعنی شوق و ذوق اون موقع رو نداره
    خوب یه جورایی رمانتیک شد فکر کنم شما ها هم رفتید تو حال و هوای قدیم.

این ها همه نظر های شخصیه ماست.تو فامیل ما هم چند نفری هستند که فول HD دارند ولی نهایت تصو یری که توش دیدند یه کانال با کیفیت رو هاتبرد بوده.ولی من لذت میبرم وقتی یه فیلم فول HD تو LCD میبینم. دوست دارم الان داشته باشمخیلی از کسایی که یه 1080P رو این LCD دیدن بقدری تعجب کردند که خودشون هم برای خرید Full HD ترغیب شدند.

البته جدا از نظر شخصی پول هم مهمه.
    من اگه پول داشتم هم اون سینما خانگی رو که برای دوستان تو پیچ های قبل لیست کردم رو ست میکردم.

پ.ن: بزودی اخبار CES 2008 رو میزارم.
    Last edited by shenhaye_zaman; 23-01-2008 at 13:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان عزیزی که به این تاپیک سر میزنن بدونن اطلاعاتی که تو ایتن تاپیک به کاربرا داده میشه باور کنید از یک فروشنده در جمهوری بیشتره من به شخصه خودم این موضوع را متوجه شدم کاش میشد هر کس قصد خرید داره
    اول این تاپیک را میدید بعد میرفت برای خرید

حالا یک سوال دارم از ab و شنهای زمان : من یک دی وی دی پلیر ال جی دارم مدل 9050 حالا موندم برم سینما خانوادگی بگیرم یا برم سیستم صوتی های فای سونی مدل az7 رابگیرم بجای سینما خانگی میخواستم بدونم اصلا میشه اینکار را کرد و به نظر این 2 عزیز کدام راه صدای بهتری میده به من در ضمن بودجه حداکثر 360 اگر هم خودتون پیشنهادی دارید خوشحال میشم کمک کنید فقط یک مقدار فوری چون فردا دارم میرم خرید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

دوستان عزیزی که به این تاپیک سر میزنن بدونن اطلاعاتی که تو ایتن تاپیک به کاربرا داده میشه باور کنید از یک فروشنده در جمهوری بیشتره من به شخصه خودم این موضوع را متوجه شدم کاش میشد هر کس قصد خرید داره

حالا یک سوال دارم از ab و شنهای زمان : من یک دی وی دی پلیر ال جی دارم مدل 9050 حالا موندم برم سینما خانوادگی بگیرم یا برم سیستم صوتی های فای سونی مدل az7 رابگیرم بجای سینما خانگی میخواستم بدونم اصلا میشه اینکار را کرد و به نظر این 2 عزیز کدام راه صدای بهتری میده به من در ضمن بودجه حداکثر 360 اگر هم خودتون پیشنهادی دارید خوشحال میشم کمک کنید فقط یک مقدار فوری چون فردا دارم میرم خرید
    متاسفانه تو ایران،سطح اطلاعاتی فروشنده ها بسیار پایینه.در همون حد که از قیمت اجناس اطلاعاتی داشته باشند
    دوست عزیز شما هم سریع واسم بنویس که آیا DVD پلیری که داره خروجی 7کاناله یا حداقل 5کاناله داره؟
    یا بزبون خدمونی بگیم ببین پشت دستگاه خروجی واسه چنل های چپ و راست جلو ،و چپ راست عقب بعلاوه یه خروجی واسه ساب داره یا نه؟ اگه اینا رو داشته باشه میشه 5کاناله(گاهی یه دونه Surround وسط هم هست)که ترکیب های مختلف Dollby digital یا Pro Logic II و...رو درست میکنه
    البته بعید میدونم هفت چنل ساپورت کنه
    ممکنه هم فقط 2 چنل ساپورت کنه که این یه ذره کارو مشکل میکنه
    البته اگه اصلا هیچ کدوم اینا رو ساپورت نکنه که یا باید بری دنبال ----- صدا+ باند های سینما خانگی یا یه باکس سینما خانگی یا همون Home Theater
    سیستم های فای رو کلا فراموش کن

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

تا اونجا که من میدونم دستگاه شما خروجی 5 کاناله نداره ولی بازم یه نگاهی بکن.

با این بودجه سینمای خانگی درست حسابی سونی نمیتونی بگیری.

صد در صد که سینمای خانگی صداش خیلی خیلی بهتر از های فای هست.ولی با این بودجه میتونی تاپ ترین های فای رو بگیری در حالی که سینمای خانگی زپرت هم با این پول نمیدن.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

سلام-من بین این دوتا سیستم موندم-یکی که خوب بلده راهنمایی کنه
    1-)(TV=samsung 40"R81 , home theater ht-tx250(or TQ85
    2-tv sony 40"D300 , home theater DAV-DZ850
    چیکار کنم؟
    مقایسه هر دو LCD:

سامسونگ:

سونی:

.................................................. ..............................

Samsung

Screen technology

LCD

Diagonal screen size

40 inch

Aspect ratio

16:9

Additional features

S-PVA LCD panel; Digital Natural Image engine; all-round glossy finish; wide color enhancer; three HDMI terminals

Dimensions (HxWxD)

654.6 x 991.5 x 107.3 mm

Weight

17.9 kg

Audio

Surround effects

SRS TruSurround XT

Total output power

10W x 2

Video

Video input

S-video, VGA, Composite video, Component video

Contrast ratio

8000:1

Additional features

1366x 768 resolution; 550 nit brightness; 8ms response time; 178-degree viewing angle; HD-ready
    Sony

Screen technology

LCD

Diagonal screen size

40 inch

Aspect ratio

16:9

Additional features

Bravia Engine; WCG-CCFL; 1080p24 input-ready; triple HDMI terminals.

Dimensions (HxWxD)

981 x 643 x 113 mm

Weight

21 kg

Audio

Surround effects

S-Force

Total output power

10W x 2

Video

Video input

S-video, VGA, Composite video, Component video

Contrast ratio

8000:1

Additional features

1366x768 resolution; 450cd/m2 brightness; 8ms response time; 178-degree viewing angle; HD-ready

اون دو تا سینما خانگی سامسونگ رو اگه مفت هم دادن نخر !
    DAV-DZ850 جالبه تقریبا چیزی کم نداره. واصلا قابل قیاس با اون دو مدل سامسونگ نیست. امکانات فوق العاده ای داره اگه نخوای واسه باندای عقب از سیم موجود در کارتن استفاده کنی باید از یه فرستنده نوری استفاده کنی ولی وقتی کسی جلوی فرستنده و گیرنده( که به صورت یه شیشه مشکی رو چنل عقب قرار داره ) وایسه صدای باندهای عقب قطع میشه. البته انصافا قدرت زیادی داره ومحدوده زیادی رو پوشش میده و همچنین در اصل برای نصب بروی سقف یا دیوار طراحی شده که کسی نتونه جلوی موج واسه
    ولی یه ذره پول خودتو بیشتر کن و از سری وایرلس سونی استفاده کن البته فول وایرلس هاش خیلی گرونه(مثلا 2 به بالا) اصلا نمی صرفه.
    جالبه این فرستنده های نوری سونی هیچ نو نویزی ایجاد نمی کنه یه جورایی تو کف موندم

اگه کف حونه سنگ نیست و فرشه بهتره همه رو سیمی رد کنی که همین 850 عالیه
    Last edited by shenhaye_zaman; 24-01-2008 at 03:25.

9. این کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

یه خبر داغ از پلاسما و شاهکار پاناسونیک تو CES 2008:
    بعد از 103 اینچی تو 2007 حالا نوبت به 150 اینچ میرسه:

CES 2008: Panasonic's Enormous 150" Plasma TV Dwarfs All Competitors

11. این کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

Sony: CES 2008

2008 M-series

Sony® BRAVIA® LCD M-Series HDTV's offer Sony HD expertise combining the right combination of style, features and performance at an entry-level price. New in '08 - BRAVIA quality is available in 19" size. Coming Spring 2008.
    Highlights:
    • 16:9 High Definition Resolution (1366 x 768) LCD Panel, except for 19M 16:9 HD Resolution (1440 x 900)
    • Fast panel response time and excellent 178 degree wide viewing angles allows you to see more of the picture.
    • Convenient PC input allows you to use your BRAVIA as a large computer monitor.
    2008 M-series Models:
    KDL-19M4000
    KDL-26M4000
    KDL-32M4000
    KDL-37M4000

2008 Z-series

Sony® BRAVIA® Z-Series LCD blend our HD expertise combining full 1080p resolution with 120Hz motion for higher performance in a sleek svelte form. Coming Spring 2008.
    Highlights:
    • 16:9 Full High-Definition Resolution (1920 x 1080p) LCD Panel
    • Motionflow 120Hz high frame rate technology reduces motion blur delivering a smooth, natural and realistic viewing experience, especially films.
    • Slim design keeps focus on stunning picture quality, while maintaining sleek style with not only a slim frame, but also ultra-thin depth.
    • Digital Living Network Alliance (DLNA) compliant, allowing display of digital photos from computers and other DLNA-enabled devices.
    2008 Z-series Models:
    KDL-19M4000
    KDL-40Z4100
    KDL-46Z4100

2008 V-series

Sony® BRAVIA® LCD V-Series HDTVs offer Sony HD expertise together with Full HD 1080p resolution, superb performance and a sleek design. NEW in '08 - BRAVIA 52" now more accessible than ever with entry 1080p 52 V-series. Coming Spring 2008.
    Highlights:
    • High-Definition 3D Graphics means easy menu navigation with pizzazz
    • 1080p input capable via HDMI (x4), Component (x2), or PC Input
    2008 V-series Models:
    KDL-40V4100
    KDL-46V4100
    KDL-52V4100

2008 Small Size XBR

Sony® BRAVIA® small XBR-Series LCD bring Full 1080p HD resolution down to smaller sizes as small as 32". Whether movies or gaming XBR represents the pinnacle of picture quality. Coming Spring 2008.
    Highlights:
    • DMeX allows future feature expansion capability over the lifetime of your BRAVIA.
    • Sony's HDNA expertise epitomized by Theater Mode stunningly recreating original footage with amazing accuracy and PhotoTV HD, for realistic display of digital photos.
    2008 Small Size XBR Models:
    KDL-32XBR6
    KDL-37XBR6

2008 W-series

Sony® BRAVIA® W-Series LCD HDTV's bring our High-Definition expertise delivering 1080p resolution for superior detail, coupled with Motionflow 120Hz for superior smooth motion. Coming Spring 2008.
    Highlights:
    • Motionflow 120Hz high frame rate technology reduces motion blur delivering a smooth, natural and realistic viewing experience, especially films.
    • Breathtaking picture quality - Full HD 1080p means you can enjoy every single HD pixel and 24p True Cinema input from a Blu-ray player to get every single frame.
    2008 W-series Models:
    KDL-40W4100
    KDL-46W4100
    KDL-52W4100

ظاهرا یه 19 اینچ فول HD این وسط دیده میشه!

2008 Z-series Models
    KDL-19M4000
    Last edited by shenhaye_zaman; 24-01-2008 at 14:54.

13. این کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •