قبول دارم اون موقع با ----- شكن هم وارد نمي شد.
ولي به كي بگم بعضي وقت ها كفرم در مياد تا وارد سايت مي شم!!!
قبول دارم اون موقع با ----- شكن هم وارد نمي شد.
ولي به كي بگم بعضي وقت ها كفرم در مياد تا وارد سايت مي شم!!!
راجع به اون مشكل :
1- يا مربوط به نرم افزار ف ي ل ت ر ي ن گ آي اس پي شما مي شه . بعضي مواقع دسترسي به سايت رو مي بنده .
2-يا ارتباط اون با اينترنت قطع مي شه و چون اين سايت رو نمي شه كش كرد نمي شه به سايت متصل شد.
Hoom@n جان ممنون ولي من ترجمه هايي که گرفتم همشون ناقص هستند.
آقا جون من يه ترجمه برا vBulletin ميخوام که مثل ترجمه اين سايت تميز و کامل باشه! اگه ميشه لينک دانلود بديد!
ممنون...
1-اينجا جاي معرفي فارسي ساز وي بي نيست و جاي اون تو انجمن طراحي وب هست .
2-ضمنا بايد ورژن وي بي رو هم بگي چون براي ورژن هاي مختلف فرق داره .
3-توجه كن كه اگه از نسخه هاي نال شده وي بي استفاده مي كني جلوسافت بعد از مدتي كه بفهمه اون رو تعطيل مي كنه مگر اينكه وي بي درست نال شده باشه . كه اگر من الان لينك يه نسخه رو كه درست نال شده و توسط جلوسافت بسته نمي شه رو بدم ممكن هست جلوسافت پي سي ورد رو ببنده پس نمي دم . اگر خواستي بگو تا به تو لينك رو پيغام خصوصي كنم.
با سلام به میثم جان ادمین خوب سایت.
میثم جان میخواستم بپرسم که من چطوری میتونم یه نظرسنجی راه بندازم.هر چی گشتم نتونستن تاپیکی پیدا کنم که توش جواب منو داده باشه.
ممنون-مهدی![]()
سلام ...
مهدی جان ، وقتی تاپیک جدید داری ارسال میکنی ، بعد از نوشتن عنوان و محتوای تاپیک در جاهای مناسبش ... از قسمت "اختيارات اضافي" که پایین قسمت "ارسال بحث جديد" هست ، از قسمت "ارسال نظر سنجي" ، تیک بله ارسال نظر سنجي با بحث رو انتخاب کن و در کادر پایینش تعداد گزینه های نظر سنجی ت رو انتخاب کن (حداکثر 30 گزینه) بعد از پایین همین قسمت ارسال بحث جدید رو بزن
به صفحه ی بعد هدایت میشوید که باید در کادر های مورد نظر موارد رو پر کنید ... سوال نظر سنجی رو هم باید در بالاترین کادر بنویسید !
!! نکته: وقتی عنوان تاپیک و متن پست رو نوشتید هرگز برای تاپیک خودتون از قسمت "پست آيکون" آیکون انتخاب نکنید!
ممـنــون
مـیـثــم
آقا میثم ادمین خوب ودوست داشتنی
مرسی از پاسخگویی سریع وصریحت.
ممنون![]()
مهدی
اقا سلام
من میخوام که تصویر شخصی داشته باشم در اکانتم
ولی وقتی در قسمت تنظیمات کاربر وارد میشم وعکس خودم را در ان قسمت اپلود میکنم و باید 150 در 150 باشد
ولی من با احوال بازم اروور میده
اگه میشه یه توضیحی بدین چطوری عکسم شخصی را در اکانت قرار بدم
اول مي ري به : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد "انتخاب عكس شخصي ديگر" رو انتخاب مي كني
بعد تو قسمت "اپلود عكس شخصي خود از روي دستگاه كامپيوتر :" آدرس رو با بروس وارد مي كني
بعد "ذخيره تغييرات رو مي زني"
يه سوال دارم اونم لينه كه چه جوري ميشه تو امضا از فايل فلش استفاده كرد؟ هرچي سعي كردم نشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)