تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 291 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

هیتسفلد مربی خوبیه خدایی
    ولی هرکیو میارن فان باستنو نیارن
    مربی نیست که

اصلا آلمان با هلند مشکل داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا وقتی از اون بهتر تو آلمان هست.مثه کلینزمن چرا ماتئوس رو بیارن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دوست من بذار ماتئوس یه بار مربی المان بشه بعد درموردش نظر بده. حتما یادت هست زمانی که مربی تیم ضعیفی مثل مجارستان بود چه تیمی ساخته بود. ادمایی مثل بیرهوف با حمایتا و پارتی بازی بکن باور دارای یه پست بالا تو فدراسیون فوتبال المان می شن یا کلینزمن که مربی تیم المان شده بود. درسته المان تو جام 2006 تیم خوبی بود و رتبش هم سومش شد اما میزبانی این تیم رو نباید فراموش کنی و همش رو به حساب مربی گری کلینزمن بذاری. ستاره هایی مثل لوتار ماتئوس، افن برگ و حتی بالاک ( البته نه مثل دوتای قبلی) به خاطر درگیری شون با بکن باور دارن کنار گذاشته میشن و ادمایی مثل بیرهوف و کلینزمن میشن همه کاره. خداییش بکن باور دیگه شورشو در اورده. قبول داری؟ اخه یواخیم لو رو بهتره یا لوتار؟
    ضمنا من ازطرفدارای سرسخت المان و بایرن مونیخ هستم و عاشق لوتار ماتئوسم . یادش بخیر بهترین بازیکن جام 90 شد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هیتسفلد مربی خوبیه خدایی
    ولی هرکیو میارن فان باستنو نیارن
    مربی نیست که

اصلا آلمان با هلند مشکل داره
    اره با هم خیلی مشکل دارن. منم اصلا از فان باستن خوشم نمیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگه همون هیتزفلد باشه بهتره...
    ولی بین این سه تا من ماتئوس رو بیشتر ترجیح میدم!
    فن باستنو که من اصلا قبول ندارم...رایکاردم که هیچی...

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دوست من بذار ماتئوس یه بار مربی المان بشه بعد درموردش نظر بده. حتما یادت هست زمانی که مربی تیم ضعیفی مثل مجارستان بود چه تیمی ساخته بود. ادمایی مثل بیرهوف با حمایتا و پارتی بازی بکن باور دارای یه پست بالا تو فدراسیون فوتبال المان می شن یا کلینزمن که مربی تیم المان شده بود. درسته المان تو جام 2006 تیم خوبی بود و رتبش هم سومش شد اما میزبانی این تیم رو نباید فراموش کنی و همش رو به حساب مربی گری کلینزمن بذاری. ستاره هایی مثل لوتار ماتئوس، افن برگ و حتی بالاک ( البته نه مثل دوتای قبلی) به خاطر درگیری شون با بکن باور دارن کنار گذاشته میشن و ادمایی مثل بیرهوف و کلینزمن میشن همه کاره. خداییش بکن باور دیگه شورشو در اورده. قبول داری؟ اخه یواخیم لو رو بهتره یا لوتار؟
    ضمنا من ازطرفدارای سرسخت المان و بایرن مونیخ هستم و عاشق لوتار ماتئوسم . یادش بخیر بهترین بازیکن جام 90 شد.
    منم بخاطر همون که مجارستان موقع لوتار ماتئوس خوب نتیجه نمی گرفت میگم نشه!!!!!!!!!!!!
    ولی همین لو تو یه سال مربی گری تو تیم ملی آلمان یه باخت دادو با به تیم جوون رفت انگلیس رو برد .... اینا کمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ولی به هر حال امیدوارم یه مربی خوب و در سطح بایرن بیارن چون ما فقط همین یه تیم رو داریم!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اگه همون هیتزفلد باشه بهتره...
    ولی بین این سه تا من ماتئوس رو بیشتر ترجیح میدم!
    فن باستنو که من اصلا قبول ندارم...رایکاردم که هیچی...
    من هون اول که شنیدم هیتسفلد قرار به بایرن برگرده دوباره یاد قهرمانی اروپا افتادم ولی انگار هیتسفلد دلش با تیم نیستش..........

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من هون اول که شنیدم هیتسفلد قرار به بایرن برگرده دوباره یاد قهرمانی اروپا افتادم ولی انگار هیتسفلد دلش با تیم نیستش..........
    آره دیگه چند وقته صحبتش شده بهتره که بره خوب نیست تو تیم هی از این حرفا باشه...
    مثل همین بالاک که گفت دیگه تو بایرن انگیزه ندارم...خوب موندنش دیگه برای بایرن فایده ای نداشت!!!

داره خودمونی میشه black-ghost5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هیتسفلد جون عین اب خوردن بایرن رو قهرمان میکنه . بابا تو بازی با بولتون هم بیچاره نمیدونست بولتون تو 90 دقیقه قراره 2 تا اوت بندازه جفتش بره گل. خدا کنه نره ولی اگه میخواد بره شوستر و بیارن که بهتره.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم بخاطر همون که مجارستان موقع لوتار ماتئوس خوب نتیجه نمی گرفت میگم نشه!!!!!!!!!!!!
    ولی همین لو تو یه سال مربی گری تو تیم ملی آلمان یه باخت دادو با به تیم جوون رفت انگلیس رو برد .... اینا کمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ولی به هر حال امیدوارم یه مربی خوب و در سطح بایرن بیارن چون ما فقط همین یه تیم رو داریم!!!!!!!!!!!!
    اگه اشتباه نکنم ماتئوس با مجارستان ، المان رو یه بار برد. درسته؟
    بگذریم. منم از خدامه المان قهرمان جهان بشه ولی قبول کن نامردیه ستاره ای مثل ماتئوس به حقش نرسه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم ماتئوس با مجارستان ، المان رو یه بار برد. درسته؟
    بگذریم. منم از خدامه المان قهرمان جهان بشه ولی قبول کن نامردیه ستاره ای مثل ماتئوس به حقش نرسه
    شما درست میگی منم لوتارماتئوس رو قبول دارم ولی نمیشه با بکن باوئر در افتاد !!!!!!!!!!
    خدای نکرده قیصر فوتبال آلمان ومدیر بایرن هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •