هیتسفلد مربی خوبیه خدایی
ولی هرکیو میارن فان باستنو نیارن
مربی نیست که
اصلا آلمان با هلند مشکل داره![]()
هیتسفلد مربی خوبیه خدایی
ولی هرکیو میارن فان باستنو نیارن
مربی نیست که
اصلا آلمان با هلند مشکل داره![]()
دوست من بذار ماتئوس یه بار مربی المان بشه بعد درموردش نظر بده. حتما یادت هست زمانی که مربی تیم ضعیفی مثل مجارستان بود چه تیمی ساخته بود. ادمایی مثل بیرهوف با حمایتا و پارتی بازی بکن باور دارای یه پست بالا تو فدراسیون فوتبال المان می شن یا کلینزمن که مربی تیم المان شده بود. درسته المان تو جام 2006 تیم خوبی بود و رتبش هم سومش شد اما میزبانی این تیم رو نباید فراموش کنی و همش رو به حساب مربی گری کلینزمن بذاری. ستاره هایی مثل لوتار ماتئوس، افن برگ و حتی بالاک ( البته نه مثل دوتای قبلی) به خاطر درگیری شون با بکن باور دارن کنار گذاشته میشن و ادمایی مثل بیرهوف و کلینزمن میشن همه کاره. خداییش بکن باور دیگه شورشو در اورده. قبول داری؟ اخه یواخیم لو رو بهتره یا لوتار؟
ضمنا من ازطرفدارای سرسخت المان و بایرن مونیخ هستم و عاشق لوتار ماتئوسم . یادش بخیر بهترین بازیکن جام 90 شد.
اره با هم خیلی مشکل دارن. منم اصلا از فان باستن خوشم نمیاد
اگه همون هیتزفلد باشه بهتره...
ولی بین این سه تا من ماتئوس رو بیشتر ترجیح میدم!
فن باستنو که من اصلا قبول ندارم...رایکاردم که هیچی...
منم بخاطر همون که مجارستان موقع لوتار ماتئوس خوب نتیجه نمی گرفت میگم نشه!!!!!!!!!!!!دوست من بذار ماتئوس یه بار مربی المان بشه بعد درموردش نظر بده. حتما یادت هست زمانی که مربی تیم ضعیفی مثل مجارستان بود چه تیمی ساخته بود. ادمایی مثل بیرهوف با حمایتا و پارتی بازی بکن باور دارای یه پست بالا تو فدراسیون فوتبال المان می شن یا کلینزمن که مربی تیم المان شده بود. درسته المان تو جام 2006 تیم خوبی بود و رتبش هم سومش شد اما میزبانی این تیم رو نباید فراموش کنی و همش رو به حساب مربی گری کلینزمن بذاری. ستاره هایی مثل لوتار ماتئوس، افن برگ و حتی بالاک ( البته نه مثل دوتای قبلی) به خاطر درگیری شون با بکن باور دارن کنار گذاشته میشن و ادمایی مثل بیرهوف و کلینزمن میشن همه کاره. خداییش بکن باور دیگه شورشو در اورده. قبول داری؟ اخه یواخیم لو رو بهتره یا لوتار؟
ضمنا من ازطرفدارای سرسخت المان و بایرن مونیخ هستم و عاشق لوتار ماتئوسم . یادش بخیر بهترین بازیکن جام 90 شد.
ولی همین لو تو یه سال مربی گری تو تیم ملی آلمان یه باخت دادو با به تیم جوون رفت انگلیس رو برد .... اینا کمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی به هر حال امیدوارم یه مربی خوب و در سطح بایرن بیارن چون ما فقط همین یه تیم رو داریم!!!!!!!!!!!!
من هون اول که شنیدم هیتسفلد قرار به بایرن برگرده دوباره یاد قهرمانی اروپا افتادم ولی انگار هیتسفلد دلش با تیم نیستش..........اگه همون هیتزفلد باشه بهتره...
ولی بین این سه تا من ماتئوس رو بیشتر ترجیح میدم!
فن باستنو که من اصلا قبول ندارم...رایکاردم که هیچی...
آره دیگه چند وقته صحبتش شده بهتره که بره خوب نیست تو تیم هی از این حرفا باشه...
مثل همین بالاک که گفت دیگه تو بایرن انگیزه ندارم...خوب موندنش دیگه برای بایرن فایده ای نداشت!!!
هیتسفلد جون عین اب خوردن بایرن رو قهرمان میکنه . بابا تو بازی با بولتون هم بیچاره نمیدونست بولتون تو 90 دقیقه قراره 2 تا اوت بندازه جفتش بره گل. خدا کنه نره ولی اگه میخواد بره شوستر و بیارن که بهتره.
اگه اشتباه نکنم ماتئوس با مجارستان ، المان رو یه بار برد. درسته؟
بگذریم. منم از خدامه المان قهرمان جهان بشه ولی قبول کن نامردیه ستاره ای مثل ماتئوس به حقش نرسه
شما درست میگی منم لوتارماتئوس رو قبول دارم ولی نمیشه با بکن باوئر در افتاد !!!!!!!!!!اگه اشتباه نکنم ماتئوس با مجارستان ، المان رو یه بار برد. درسته؟
بگذریم. منم از خدامه المان قهرمان جهان بشه ولی قبول کن نامردیه ستاره ای مثل ماتئوس به حقش نرسه
خدای نکرده قیصر فوتبال آلمان ومدیر بایرن هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)