در کل برای فارسی کردن سیستم های محتوا به جز بلد بودن زبان php به چه چیزهای باید تبحر داشته باشیم آقا محسن
در کل برای فارسی کردن سیستم های محتوا به جز بلد بودن زبان php به چه چیزهای باید تبحر داشته باشیم آقا محسن
ممنون میشم محسن جان. فقط فایل persian رو میخوام (چون قبلا خود جوملا رو از joomla.com دانلود کردم). english رو خودش داره.اگر مشكل دانلود دارين ،فايل زبان را بگين تا براتون بزارم
ممنون
کمککککککککککککک
یکی از بچه ها سیستم جوملا رو غیر فعال کرده. حالا هرکاری میکنم دیگه صفحه admin برای login کردنو نمیاره؟
چیکککککار کنم؟
اینم آدرس سایت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول از کل سایت یه Backup بگیر .فایل Config رو محتواشو پاک کن بد دوباره سیستم رو نصب کن یعنی فقط پوشه Installation رو که پاک کردی دوباره upload کن موقع نصب از جداول دیتا بیس Backup بگیر. به از نصب جداول رو دوباره نصب کن.
من هیچ تضمینی نمیکنم که دروست بشه . ولی تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه.
یا اگه مشکلی نداری میتونی UسعسUser Pass رو بدی تا ببینم میتونم برات کاری کنم یا نه
یا علی
Last edited by nader91; 29-11-2007 at 20:28.
ممنون از پیشنهادت ولی یه راه مطمئن تر میخوام.
فکر نمیکنم راه دیگه ای باشه.
فايل زبان فارسي جوملا
به نقل از سايت جومفا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون محسن جان. لطف کردی
آقا به مشکل خوردم:
فایلهای مربوط به فارسی رو داخل language کپی کردم. در قسمت مدیریت از global configuration -> locale -> language زبان فارسی رو که انتخاب میکنم با error زیر مواجه میشم (فارسی میشه اما این error رو هم میده):
اگر هم از installers>languages هم برم باز هم همین میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا راهنمایی کنید. تشکر
کسی راه دیگه ای بلد نیست؟ سایت مردم رفت تو هوا بابا......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)