تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 34 اولاول ... 23293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 340

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه يوونتوس: Juventus F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یاد موجی بخیر ظهر نشده بود بازیکن گرفته بود.

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

رانیری دومین مربی اخراجی تاریخ حیات یوونتوس

رانیری از کار بر کنار شد تا دومین مربی یوونتوس در تاریخ حیات 111 ساله یووه باشد که از سمت خود اخراج می شود. پیش از این 40 سال پیش لویس کارنیلیا از سمت خود به عنوان مربی بیانکونری اخراج شده بود.وی در 21 اکتبر سال 1969 با به دست اوردن یک پیروزی، دو تساوی و سه شکست از هدایت یووه معذور شد و امروز با تصمیم سران فعلی یووه، کلودیو رانیری رسما از مربیگری یوونتوس کنار گذاشته شد و چیرو فرارا جانشین موقف وی اعلام شد. پیش از این نیز دو مربی پیش از اتمام قرارداد خود از سمت خود استعفا داده بودند.مارچلو لیپی در سال 1999و دیدیه دشام در سال 2006- 2007 و زمانی که یووه در سری ب بازی می کرد
    در 4 ژوئن 2007 پس از صعود یوونتوس به خانه اصلی سری ا کلودیو رانیری به سمت مربیگری یووه برگزیده شد و تا امروز به کار خود در این باشگاه بزرگ و مشهور ادامه داد اما به دلیل عدم نتیجه گیری مناسب و مطلوب و رساندن یووه به پایین ترین سطح حیات باشگاهی خود با تصمیم سران بانوی پیر پیش از اتمام مدت قرارداد و دو هفته پیش از بسته شدن فصل جاری از سمت مربیگری بیانکونری های ایتالیا برکنار شد.

----------

اولین مصاحبه ی سرمربی جدید یوونتوس

(قدیما قیافش جدی تر نبود؟ )

یک مدافع قدیمی و یک مربی جوان که سابقه همکاری با مربی بزرگ و برجسته ای چون مارچلو لیپی را دارد. چیرو فرارا را به خوبی می شناسیم شاید او باید زودتر از این باید بر روی نیمکت بانوی پیر می نشست. با این وجود نوبت مربیگری او در یووه امروز بود. مربی جوان و تازه یوونتوس در خصوص انتخاب خود گفت: خیلی زود موافقت کردم. بدون شک و بدون اینکه تردیدی داشته باشم. من از نشستن بر روی نیمکت یووه احساس غرور و افتخار می کنم. دو هفته زمان دارم تا برای یووه تیم محبوبم تلاش کنم. باید دو هفته سخت تمرین کنیم و این برای من افتخار بزرگی ست.
    این لحظات سخت و شکننده و زندگی در این لحظات کافی ست. بازیکنان باید بار دیگر انگیزه خود را باز یابند و با فرم ایده ال و مطلوب در دو دیدار پایانی حضور یابند. مجموعه کامل و حرفه ای ست و مطمئنا می توانیم به انچه می خواهیم دست یابیم. خواسته ما پیروزی ست و می خواهیم به انچکه می خواهیم دست یابیم. احساس می کنم که من نیز در به وجود امدن این لحظات تیره سهمی داشتم بنابر این باید بکوشم تا یووه به شرایط ایده ال بازگردد. ترسی ندارم و می توانیم از این شرایط خارج شویم.
    اما تیم ملی و حضور چیرو فرارا در کنار لیپی مسئله بعدی است که وی به ان اشاره می کند. " از دوم ژوئن تیم ملی را همراهی خواهم کرد. پیش از این با لیپی صحبت کرده ام. می دانم که شرایط اینده من چنین نخواهد بود. با بلان نیز صحبت داشتم در حال حاضر احساس ارامش می کنم و می دانم که انان در حال انتخاب مربی هستند و من انتظار هیچ چیز را ندارم. تنها می خواهم این دو دیدار برای یووه مفید باشم.
    فرارا تاکید کرد که خواسته وی و مجموعه تغییر شرایط کنونی ست. تیم با روش خود بازی می کند و به زودی برای تغییر شرایط به زمین خواهد امد. وی از یووه به عنوان کشتی ای نام برد که باید از این حالت خارج شود و زمان بسیار اندک است و افزود طبیعی ست که از دو بازی اینده 6 امتیاز ان را طلب می کنند و همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت.

juventus . ir

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

فابیو کاناوارو رسما به یوونتوس پیوست
    فابیو کاناوارو مدافع و کاپیتان تیم ملی ایتالیا رسما به باشگاه یوونتوس ایتالیا پیوست.مدافع 35 ساله ی سابق باشگاه یووه که پس از مسائل کالچو پولی به رئال مادرید نقل مکان کرده بود سرانجام به صورت رسمی به باشگاه یوونتوس پیوست و از فصل اینده با پیراهن این تیم در میادین حاضر خواهد شد.
    فابیو پس از عقد قرارداد رسمی به خبرنگاران گفت: "باعث افتخار من است که بتوانم دوباره پیراهن یوونتوس را به تن کنم و خاطرات فوق العاده ی حضور در یووه را تکرار کنم.قبول دارم عده ای از من ناراحت هستند ولی با تلاش و برخورد حرفه ای سعی در متقاعد کردن انها خواهم داشت."
    بلان مدیر ارشد بانوی پیر نیز در مورد این انتقال گفت: "ما در سال 2006 برای تنظیم وضعیت مالی خود مجبور به فروش ستارگان خود شدیم ولی در حال حاضر برای تقویت بار فنی خوشحال هستیم که توانستیم کاپیتان ایتالیا را برگردانیم."
    juventus . ir

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

اسکولاری سرمربی یونتوس؟

سایت گل : بر اساس آخرین خبرها از برزیل ، لوئیس فلیپه اسکولاری سرمربی اسبق چلسی ممکن است هدایت یوونتوس را در فصل آینده به عهده بگیرد.به نوشته روزنامه توتواسپورت رسانه های برزیلی به نوعی از نشستن اسکولاری بر روی نیمکت یوونتوس در فصل بعد اطمینان دارند.

با وجود این خبرها هنوز برای قضاوت در مورد این که این اظهارات رسانه های برزیلی صحت دارد یا دروغ است، زود است.در ایتالیا چیرو فرارا از این نظر که هدایت تیم سابقش را به عهده گرفته با پپ گواردیولا مقایسه می وشد و به عنوان اصلی ترین گزینه مسئولان بینکونری به شمار می رود.دو گزینه دیگر مسئولان بینکونری لوچیانو اسپالتی ، سرمربی رم و آنتونیو کونته سرمربی باری هستند.

هر دو گزینه اکنون هدایت تیم هایشان را بر عهده دارد و به احتمال فراوان پیشنهاد مربیگری یوونتوس برای فصل آینده را رد خواهند کرد.البته نتایج یوونتوس در دو بازی پایانی این فصل در انتخاب سرمربی فصل آینده این تیم بسیار نقش خواهد داشت اما چیزی که کاملا مشهود است این است که جیان پیرو گاسپرینی سرمربی جنوا دیگر در میان گزینه های سران یوونتوس قرار ندارد.

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

فابیو کاناوارو رسما به یوونتوس پیوست
    سلام دوستان یووه ای
    ایول فاویو!
    یا علی مدد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

رقابت دو بازیکن قدیمی برای نیمکت یوونتوس

سال ها پیش در کنار یکدیگر بازی کردند، با پیراهن بیانکونری در میادین مختلف حاضر شدند و پیروزی و قهرمانی های شیرینی را به دست اورده اند. پیروزی هایی که هر یک خاطره انگیز و زیباست. حالا این دو می توانند در لباسی دیگر برای تیم مورد علاقه شان افتخاری دیگررا به ارمغان اورند. چیرو فرارا و انتونیو کونته، می شناسیم هر دو را به خوبی می شناسیم و می دانیم هر دو از بیانکونری های اصیل و قلبی اند. حال این دو در غالب مربی می کوشند تا بر نیمکت مربیگری یوونتوس بنشینند و هدایت بانوی پیر را به عهده گیرند.
    چیرو در حال حاضر تیم را تحت رهبری خود دارد اما می داند که تنها دو دیدار به نام او ثبت خواهد شد با این حال بسیاری از کارشناسان و مربیان معتقدند وی توانایی ادامه حضور بر نیمکت سیاه و سفید یووه را دارد. پیش از این از گاسپارینی و اسپالتی صحبت می شد اما به مرور این گزینه ها در برابر کونته و فرارا عقب نشینی کردند و شانس برای مربیگری یووه میان این دو مهره قدیمی تقسیم شده است.
    به هر حال تصمیم گیری در شرایط کنونی بسیار دشوار است. چیرو و انتونیو هر یک علاقه و خواسته خود را به مربیگری یووه نشان داده اند در این میان کونته بیش از فرارا از نشستن بر روی نیمکت یوونتوس ابراز شعف کرده و تمایل خود را علنی ساخته اما در کنار این دو به ناگاه نام گزینه ای دیگر بر سر زبان ها امد، مربی ای که مدتی است دست از مربیگری برداشته اما روزی هدایت چلسی را به عهده داشت و این روزها می تواند مربی یوونتوس شود. جان لوکا ویالی. او نیز به خوبی شناخته شده و در این میان و زمانی که یوونتوس با یک یوونتوسی می تواند به نتیجه دلخواه برسد می توان انتظار نشستن یک نام از میان این سه یوونتوسی را داشت.
    ------------

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

حمایت شدید مارچلو لیپی از فرارا

روز گذشته مارچلو لیپی سرمربی اتزوری در جنوا حاضر شد و در خصوص شرایط تیم ملی ابراز رضایت کرد و زمانی که سوالات رو به یووه و موفقیت چیرو در کنار بیانکونری اورد گفت: موفق باشی چیرو. او تاکید کرد که فرارا با یووه موفق خواهد بود. و ابراز امیدواری کرد یوونتوس روزهای بزرگ خود را تکرار کند.
    از وی در خصوص بازیکنان تیم ملی ایتالیا سوال شد و لیپی اظهار داشت: برای من تمام بازیکنان از 18 سال تا 40 سال خوش ایند هستند. در طول فصل به نمایش کلیه بازیکنان توجه خواهم کرد و در نهایت مهره های شایسته را انتخاب خواهم کرد اما انچکه برای من مورد اهمیت و ارزشمند است بازیکنانی هستند که در دنیای فوتبال ارزش دارند خواهد بود نه فوتبالیست هایی که تنها به فکر پول و مسائل حاشیه ای هستند.
    ======
    بنزما - ترزگه ؟ کدام را ترجیح می دهید

بمب های خبری که توسط یوونتوسی ها منفجر می شود. بمب های خبری و یا مهاجمی که شبیه بمب ها عمل می کنند ! پس از جذب کاناوارو و دیه گو به نظر می رسد یوونتوس در پی خرید یک مهره بزرگ دیگر است. بنزما بله او مهره ای ست که می تواند برای بانوی پیر مفید و موثر باشد و در کنار بیانکونری بدرخشد. منابع خبری از احتمال معاوضه این بازیکن با دیوید ترزگه به طور قرضی ویک ساله خبر می دهند.
    در این درحالیست که ترزگل به ---- بسیار نزدیک شده و احتمال جدایی وی بسیار زیاد است در همین حال قرارداد وی نیز در پایان فصل اتی به اتمام میرسد و یک فصل می تواند در کنار تیم فرانسوی حضور داشته و بعد از دنیای فوتبال خداحافظی نماید. اما از سوی دیگر جدایی و معاوضه دیوید ترزگه بسیار سخت است هر سال از این انتقال صحبت ها و شایعات زیادی منتشر می شود اما هر بار شاهد ادامه حضور او در کنار بانوی پیر هستیم.
    ======
    یووه حقیقی را خواهیم دید

یک هفته پر هیجان سپری شد، یک هفته سرنوشت ساز برای بازگشت دوباره یووه به روزهای اوجی که همه به یاد داریم، هفته تغییرات و حال نوبت به اثبات این تغییرات رسید. یووه در دو هفته پایانی لیگ به دیدار سیه نا می رود و با مربی و روحیه ای جدید تنها پیروزی می خواهد تنها و تنها پیروزی .
    چیرو فرارا مهره سابق و مربی فعلی که چهره ای شناخته شده برای جامعه بیانکونریست این بار در نقش یک مربی، مربی یوونتوس در کنفرانس خبری پیش از بازی حضور می یابد. " ایمان داریم که همه برای تغییر و هماهنگ بودن اینجا هستیم. می دانیم که تیم این توانایی را دارد و این خواسته روشن همه بازیکنان تیم است. اینجا صمیمیت و دوستی وجود دارد و ما در یک فضای کاملا ارام برای موفقیت یووه مبارزه خواهیم کرد. حرفه من و مسولیت من این خواسته را ثابت می کند. در این زمان نباید رابطه ها تغییر کند بلکه باید همواره احترام وجود داشته باشد من بسیار خوشحالم که بخشی از بازیکنان بسیار حرفه ای را در کنارم می بینم و این امتیازی ست که به من روی اورده است. "
    در مدت زمان اندکی که فرارا تیم را در دست گرفته اخبار و حاشیه های اطراف یووه فضا را کمی سخت کرد " بسیار دشوار است که در زمان کوتاه سیستم را تغییر داد اما اینجا قهرمانانی حضور دارند که می تواند لحظات منفی را به خوبی تغییر دهند. قدرت درونی تیم نیز به روند مثبت کمک خواهد کرد. همان روحی که یووه را بر رئال پیروز کرد. این امکان وجود دارد که طی دو ماه گذشته مشکلاتی وجود داشت و حالا این مشکلات رفع خواهند شد. این بازیکنان می توانند لحظات تیره را کنار زده و به روشنایی لبخند بزنند. این حقیقت دارد که تمرینات کنونی می تواند روند را به خوبی تغییر دهد.
    تیم کمی از نظر دفاعی باید منظم تر می شد و تمرینات بیشتری در این زمینه صورت گرفت. با ارامش و بدون توجه به سایر تیم ها به مصاف حریف می رویم. همه چیز به خوبی می تواند پیش رود و این دو هفته پایانی با موفقیت به اتمام برسد. به زیبایی به زمین باز خواهیم گشت و در تمرینات من از بازیکنان بسیار راضی بودم و نمایش انان را پسندیدم. تصور می کنم این گروه به من یاداور شد که می توانم دراینده مربی شوم.
    چیرو فرارا در پاسخ به این سوال که اینده خود را ر وی نیمکت یوونتوس چگونه می بینید اظهار داشت: من بارها گفته ام تنها برای دو دیدار بر روی نیمکت نشسته ام و سال اتی مدیران مربی بزرگی را راهی یووه خواهند کرد. بله همه چیز امکان دارد روی دهد و من در حال حاضر به اینده اشاره ای نخواهم کرد.
    وی که برای نخستین مرتبه به عنوان مربی هدایت بانوی پیر را به عهده خواهد داشت تاکید کرد که امیدوار است تیم با ایده ها و روش وی به خوبی پیش رود و به نتیجه دلخواه دست یابد. طبیعی است که تغییرات کلی در این مدت زمان کوتاه امکان پذیر نیست اما به مثبت شدن شرایط می اندیشیم و تاکید داریم.
    فرارا در خصوص سیستم بازی یووه گفت: شخصا به دفاع چهار نفری اعتقاد دارم. به هر حال این روش را ترجیح می دهم. نباید تعادل خود را از دست دهیم و در طول بازی باید هماهنگ کار کنیم. این روش چیرو فراراست.
    از وی در خصوص نقل و انتقالات سوال کردند و مربی بانوی پیر پاسخ داد: تیمی مانند یووه به بازیکنان بزرگ نیاز دارد. اما می توانیم در کنار یکدیگر رشد و بزرگ شویم. پیدا کردن فضا برای بازیکنان جوان در این باشگاه بسیار ارزشمند است. زمانی که به سری B تبعید شدیم متوجه شدیم که روح این باشگاه بسیار بزرگ است. روح بازیکنان بزرگش مثال زدنی و ارزشمند است. باید به جوانان فضا بدهیم و در کنار بازیکنان قهرمان رشد کنند و موفق شوند. می خواهیم یووه حقیقی را ببینیم.

بازیکنان دعوت شده یووه برای دیدار برابر سیه نا
    بوفون – کیه لینی – ملبرگ – زبینا – زانتی – صالی امیجیچ – امائوری – یاکوئنتا – دل پیرو – ندود – کیمنتی – منینگر – کامورانزی – ترزگه – پولسن – مارکیزیو – جووینکو – دچلیه – تیاگو – مارکیونی – لگروتالیه و اریائودو
    ======

juventus . ir

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

به نظر شما چرا j u v e n t u s . ir از تو فروم سانسوره ولی بقیه اینا بازن ؟!!!!!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

تست پزشکی دیه گو با موفقیت به پایان رسید
    همانگونه که انتظار می رفت دیه گو ستاره ی برزیلی برمن امروز صبح در کلینیک فورناکا حضور پیدا کرد و تست پزشکی خود را قبل از عضویت رسمی در باشگاه یوونتوس انجام داد.ستاره ی جدید یوونتوس تا ساعت 9:30 در ان مکان حضور داشت و پس از ان به هتل اقامت خود مراجعه کرد تا خود را ادامه ی قرارداد رسمی با باشگاه یوونتوس کند.
    گفتنی است قرارداد رسمی دیه گو ظرف چند ساعت اینده به امضا خواهد رسید.

------------

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

با افتخار یوونتوس را انتخاب کردم

دیه گو دومین خرید رسمی بیانکونری پس از اعلام رسمی از حضور در یوونتوس شدیدا ابراز خوشحالی کرد اما انچکه در وهله نخست مورد سوال قرار گرفت شماره پیراهن وی در یووه بود. دیه گو در این باره و در برابر این سوال که شما در برمن شماره 10 را می پوشید و حالا در یووه این شماره ویژه الکس است پاسخ داد" در برمن شماره ده را می پوشیدم اما در اینجا منتظر خواهم بود زیرا شماره 10 با دل پیرو یک تاریخ باشکوه و زیبا دارد. او یک بت و سمبل در جهان فوتبال است و من مطمئنا که شماره ده یوونتوس تنها به دل پیرو اختصاص خواهد داشت. هیچ مشکلی نیست و در این باره احساس نمی شود. حقیقت این است که من شماره دیگری را انتخاب خواهم کرد تا زمانی که بتوانم شماره ده را بر تن کنم.
    مهره فانتزی برزیلی به فوتبال ایتالیا اشاره کرد و اظهار داشت: به اعتقادم یکی از کامل ترین رقابت های فوتبال است. در ایتالیا تیم ها کامل و حرفه ایند، بیش از همه در دفاع بسیار حرفه ای کار می کنند. رقابت های بسیار سختی خواهد بود و یک تیم مانند یوونتوس همه امکانات پیروزی را در اختیار دارد.
    مهره تازه خریداری شده بیانکونری به تیفوسی های یووه نیز پرداخت " بخش بسیار مهم باشگاهی مانند یووه را تیفوسی ها تشکیل می دهند. امیدوارم که بتوانم شادی و رضایت بزرگ انان را به وجود بیاورم. پیشنهادات زیادی را دریافت کردم اما من یوونتوس را انتخاب کردم زیرا یک باشگاه بزرگ و شکوهمند د جهان است. من سالیان زیادی ست که این تیم و نتایجش را دنبال می کنم. بیش از دو سال است که این ارتباط بسیار مهم است این تیم یک روش بسیار بسیار حرفه ای دارد و بسیار به من نزدیک و صمیمی بود و به من پیشنهاد داد. تنها 24 سال سن دارد و این لحظات خوبی و بزگری ست برای دوران ورزشی یک فوتبالیست.

====

نگاهی به گزینه های تابستانی یووه

بیش از هر لحظه دگیر به نشستن انتونیو کونته بر روی نیمکت یوونتوس نزدیک تر شدیم. زمانی که مهره قدیمی یووه از باری جدا شد رسانه های ایتالیایی از نزدیک و نزدیک شدن کونته به یووه نوشتند. شاید به زودی شاهد تغییری دیگر بر روی نیمکت بیانکونری باشیم با این حال فرارا و کونته دوستی های همیشگی خود را حفظ خواهند کرد و برای یوونتوسی مقتدرتر تلاش خواهند کرد. اما در این میان گزینه های تابستانی بانوی پیر از اهمیت بیشتری برخوردارند. زیرا مهره های شایسته و توانمند می توانند در کنار مربی ای از جنس یووه موفق و بزرگ تر جلوه نمایند.

دی اگوستینو
    یک مهره قابل توجه در اودینزه چشم های مربیان و مجموعه یووه و اینتر را به خود خیره کرده، او بیش از همه مورد توجه قرار گرفته و می توان با تصمیمی درست به تیمی بزرگ منتقل شود و اینده ای روشن تر را از ان خود نماید. سکو از رابطه خوب با همتای خود در اودینزه خبر میدهد. گفته می شود مبلغ پیشنهادی باشگاه اودینزه برای فروش دی اگوستینو مناسب است و یوونتوسی ها قصد دارند مقدمات مراحل جذب این بازیکن را به خوبی به اتمام برسانند.

کریشیتو
    یک مدافع بسیار جوان که در سری ب یووه را همراهی کرد و با بازگشت به خانه اصلی به طور قرضی راهی تیم جنوا شد. بانوی پیر در فصل جاری در پست دفاع مشکلات زیادی را احساس کرد. به نظر می رسد که سران یووه قصد بازگشت کامل این مدافع جوان را به تیم دارند.

ژابی الونسو
    نامی که بارها بر سر زبان ها افتاد و بارها تا مرز عقد قرارداد رسید اما هرگز راهی یووه نشد. هافبک اسپانیایی لیورپول امسال نیز مورد توجه بانوی پیر قرار گرفت. الونسو با یک یووه جدید و مقتدرتری روبرو شده بنابر این می تواند با تدبیر و تعمل بیشتری به این موضوع فکر کند. گفته می شود مبلغ پیشنهادی 20 میلیون یورو اعلام شده و این بار نیز باید شاهد شایعات زیادی از او و یووه باشیم.

پیتزارو
    هفته اینده دیوید با سران جالوروسی بر سر تمدید قراردادش که در سال 2010 به اتمام می رسد مذاکره ای خواهد داشت. به این ترتیب می توان منتظر شنیدن اخباری در خصوص مذاکره با یووه نیز بود. گفته می شود اینده اسپالتی در رم همچنان نامعلوم است و اگر این مربی رم را ترک کند، مذاکره پیتزارو با یووه بسیار اسان تر خواهد شد.

کوالیارلا
    بی شک یکی از بهترین گزینه های تابستانی بانوی پیر به شمار می رود. یک بازیکن بزرگ که می تواند اینده ای درخشان و روشن را داشته باشد. اما یووه برای تصاحب او باید با ناپولی جدال سختی داشته باشد. هرچند که به نظر نمی رسد فابیو کوالیارلا ناپولی را به یووه ترجیح دهد.

همسینک - لاوتزی
    نمی دانیم سرانجام مارک را با پیراهن سیاه و سفید یووه خواهیم دید و یا خیر. اما امیدواریم که همسینک کمی دور اندیشی به خرج دهد و تصمیم قاطع خود را اعلام نماید. لاوتزی و پیوستنش به یووه در هفته های گذشته بیش از این هفته محتمل تر به نظر می رسید اما با این حال مدیران یوونتوس همچنان برای جذب ستاره ها و گزینه های خود پافشاری می کنند.

مبلغ و پول
    انچکه این روزها در ساختمان باشگاه یووه در خیابان گالیلو فراریس شهر تورینو شدیدا مورد توجه است و این محل را مورد توجه قرار داده هزینه ها و مبالغی ست که توسط سران باشگاه یووه برای خریدهای تابستانی فصل در نظر گرفته شده است. به نظر می رسد بانوی پیر پس از سه فصل در نظر دارد بهترین خریدها را انجام دهد و برای قدرتمند شدن تیم در فصل اینده از هم اکنون دست به کار شده تا پیش از اتمام فصل زمینه را برای شکوفایی و موفقیت فصل اتی فراهم و هموارتر نماید.

====

اغوش باز هم تیمی های سابق مرا هیجان زده کرد

کارهای تکنیکی مهمترین برنامه تمرین روز گذشته بیانکونری را به خود اختصاص داد. تیم در کنار فرارا به خوبی پیش می رود و بازیکنان در اخرین هفته فصل بسیار اماده و باانگیزه به نظر می رسند. این بار السیو سکو در کنار زمین حاضر شد تا تمرینات را از دور نظاره کند. در این میان یک یار قدیمی به تورینو امده بود تا هم تیمی های گذشته خود را ملاقات نماید و شرایط را از نزدیک حس کند. لیلیان تورام مدافع سابق بیانکونری دقایقی را در کنار هم تیمی های سابق به گفتگو پرداخت و بعد به همراه سکو تمرینات را دنبال کرد.
    " شدیدا مورد استقبال قرار گرفتم؛ اغوش باز هم تیمی های سابق مرا هیجان زده کرد. خیلی خوشحالم و احساس خوشبختی می کنم که بار دیگر اینجا هستم. در کنار سکو و پسووتو و دوستان بسیار زیاد دیگر هستم. به زمانی که تصمیم گرفتم به یووه بیایم فکر می کنم و به دوران گذشته و زمانیکه با یکدیگر بازی می کردیم. اما حقیقت این است که همواره از دیدن میدان رقابت لذت خواهیم برد. بازگشت کاناوارو به یووه جذاب است. اشخاصی مانند او می توانند موثر باشند. شخصیت او نه به عنوان یک فوتبالیست بلکه به عنوان یک انسان برای یووه مفید است. این حقیقت داشت یووه با فروش بازیکنانش پول مناسب به دست اورد اما زیبا این است که این مهره ها همیشه به یاد یووه بودند. مطمئنا چنین روندی طبیعی ست پس از یک فصل حضور در سری B و بازگشت کمی دچار مشکل خواهند شد اما یووه بسیار خوب کار کرد.
    پاول ندود نیز از دیدن لیلیان توران به وجد امد و گفت: به یاد دورانی که با یکدیگر بازی می کردیم هستم و این یک واقعیت است و لیلیان حق دارد همیشه دیدن او در میدان زیباست.

====

دیه گو پانزدهین برزیلی تاریخ باشگاه یوونتوس

دیه گو راهی یوونتوس شد و این خبر پس از مدتها رسما اعلام شد تا روز امضای قرارداد تیفوسی ها با خیالی راحت به مهره تازه وارد خود خوش امد گویند. اما این فانتزی باز مشهور برزیلی با ورودش به یوونتوس پانزدهین برزیلی تاریخ حیات یووه شد. پیش از این چهارده بازیکن با ملیت برزیل برای پیراهن سیاه و سفید یووه بازی کرده بودند. دیه گو می تواند با امائوری که هموطن او به شمار میرود ارتباط نزدیکی داشته باشد و با شرایط زندگی در ایتالیا و شهر تورینو اشنا شود.

====

ادامه فعالیت یووه در بوندس لیگا

تیم یوونتوس که مدتی است به دنبال جذب ستاره های بوندس لیگا می باشد پس از تکمیل قرارداد با دیه گو هافبک برزیلی تیم وردربرمن این بار به سردار تاسکی مدافع جوان و ملی پوش تیم اشتوتگارت علاقه مند شده است. این بازیکن متولد ترکیه که برای تیم ملی آلمان در تمامی رده های سنی بازی کرده است در این فصل 29 بار برای تیمش به میدان رفت و 1 گل نیز به ثمر رساند. سران یوونتوس اعتقاد دارند که این بازیکن می تواند جانشین و رقیبی بسیار خوب برای فابیو کاناوارو در قلب خط دفاعی یووه باشد. قرارداد تاسکی با تیم اشتوتگارت تا سال 2010 اعتبار دارد و وی نیز به ادامه حضور در آلمان علاقه مند است اما یوونتوس مذاکرات جدی خود را برای جذب این بازیکن جوان که توانایی بازی در سمت راست خط دفاعی را هم دارد آغاز کرده است.

juventus . ir

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •