☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻ ☻☺☺
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻ ☻☺☺
Last edited by Masoud.Neshat; 04-01-2009 at 16:34.
.
منظور قیمت ip Static بود. من خودم از فن آوا adsl دارم ولی قیمت آی پی ثابت رو میخوام...
.
اينشو دقيق نميدونم ولي تا پارسال داشتيمچرا تو مشهد سرویس t ارائه نمیشه؟!
آها ببخشيد اشتباه متوجه شدم.
منظور قیمت ip Static بود. من خودم از فن آوا adsl دارم ولی قیمت آی پی ثابت رو میخوام...
.
من ip استاتيك ميدم 15 الي 20 هزار تومان (بستگي به مركز تون داره) در كل مدت اشتراك شما (در حالي كه ساير شركت ها ماهيانه حساب ميكنن)
Last edited by ahmadatom; 13-12-2008 at 20:08.
آقا اين مشكل فن آوا تنها مال شهر شما نيست عزيز
تو شهر ما هم با اين adsl فن آوا مشكلات زيادي داريم از جمله قعطي و سرعت پايين .
از من مي شنوي از يه شركت ديگه بگيرو خودتو راحت كن يا به همون دايل آپ رو بيار .
.
آقا من منظور از IP Static ی که بحثشه نفهمیدم. ببینید من یه آی پی دارم که local (192.168.x.x) یه آی پی دارم که آی پی Wan یا همون خدمات دهندهکه منو نت میکنن به آی پی Global که میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه همیشه برای من ثابته و توی هر سایتی که میرم مشخصه من میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
حالا اینو میخوام بگم اگه ip static بخرم چه فرقی میکنه؟ 185.85.x.x ثابت میشه؟ خوب این که همین الان هم ثابته. یا شما یه آی پی دیگه میدین که مجزا باشه؟
.
شما در كل دو تا آي پي دارين يكي 192.168.0.0 كه براي ارتباط بين كانكشن و مودمتون هست كه آي پي شبكه داخلي بهش ميگن كه هيچ
و يك آي پي دارين كه وقتي كانكت ميشين از طريق روتر ISP بهتون داده ميشه براي ديدن اون سربرگ يا همون تب دوم كانكشنتون رو باز كنيد (Details)
آخرين بند آي پي شما رو توي اينترنت نشون ميده (بند بالايي آي پي روتر ميباشد)
براي مثال اين آي پي فعلي من هست (براي كم شدن حجم عكس كيفيت پايين آورده شده)
حالا اون بار هر بار ديسكانكت شدن و كانكت مجدد تغيير ميكنه و قابليت اتصال نداره
ولي آي پي استاتيك : شما نيازي به ساخت كانكشن نداريد و فقط تنظيمات دريافتي از ISP رو روي Local Area connection تنظيم ميكنيد و به محض روشن كردن سيستم به اينترنت وصل هستيد و آي پي شما به هيچ عنوان تغيير نخواهد كرد
اميدوارم تونسته باشم توضيحات قابل درك ارايه كرده باشم
Last edited by ahmadatom; 14-12-2008 at 01:43.
دوستان گرامی لطفا کیفیت و سرعت adsl این شرکت رو لحظه به لحظه اعلام کنند.
الان سرعت دانلود چقدره؟
سلام به همه
کلا" فن آوا کیفیت نداره! پشتیبانیش هم توی رشت واقعا به درد نخوره!
من دو سال از پارس وی (پارس آنلاین تهران) adsl گرفتم واقعا راضی بودم! ولی الان که 7-8 ماه از اینجا گرفتم اشکم رو در آوردند!
در حال حاظر هم روز ها نمیشه از رپیدشر دانلود کرد!
مفت نمی ارزه!
--------------------------------------------------------
Last edited by Re Z a; 15-04-2009 at 23:00.
.
دوست من ، من همین الانم مودم رو که روشن میکنم به اینترنت وصل میشم و کاننکشن و ... ندارم .
طریقه وصل شدن به اینترنت و آی پی های local , Wan , Global دو معقوله متفاوت هستند....
اون آی پی که نوشته : 78.157.57.1 آی پی Wan Server شماست که همیشه ثابته و آپی دوم آی پی Wan Client شماست که متغییره. و تمام اینها با آی پی Global شما کاملا متفاوته...![]()
.
البته من میدونم که شما از اینها اطلاع دارید ، جسارت نشه ، فقط جهت اطلاع دوستان عرض کردم...
.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)