سلام دوستان
یه تکسچر از تخته چوبی نیست که چوبش قهوه ای باشه ؟ میخوام دیوار یه جایی رو درست کنم که مثلا" با تخته هایی که کنار هم میخ شدن درست شده باشه !
خیلی گشتم چیز جالبی پیدا نکردم . ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان
یه تکسچر از تخته چوبی نیست که چوبش قهوه ای باشه ؟ میخوام دیوار یه جایی رو درست کنم که مثلا" با تخته هایی که کنار هم میخ شدن درست شده باشه !
خیلی گشتم چیز جالبی پیدا نکردم . ممنون میشم کمک کنید
یه ترفند به ذهنم رسید برای پیدا کردن تکسچر مورد نظر !
توی گوگل که عکس سرچ میکنی مثلا میزنی :
Wood Texture
تا دلت بخواد تکسچر پیدا میکنه . دیگه نیازی هم به عضویتو محدودیت دانلودو ... نداره ! نمیشه گفت ترفند ولی خوب من تازه به ذهنم رسید گفتم شاید بعضیام به فکرشون نرسیده باشه ! ( البته فکرنکنم کند ذهن تر از من توی این فروم باشه ! )
سایتی برای دانلود رایگان Texture :
از این سایت هم روزانه می تونید 30 مگابایت Texture رایگان دانلود کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by N O V A L I S; 18-01-2011 at 21:34.
سلام ..
کسی هست که تکسچر شیشه داشته باشه ؟شیشه زرد باشه ..
شیشه پنجره یا شیشه لیوان؟ کدوم نوع شیشه؟ تو تصاویر گوگل بنویس Glass Texture واست کلی تکسچر نشون میده.
شیشه؟؟؟؟
عماد مگه شیشه هم تکسچر داره؟؟؟؟
نکنه زدی تو کار شیشه و هش6 و اینا؟؟؟)
واسه ساخت شیشه های نقش دار باید تکسچرشون یا همون طرحشون رو داشته باشی. مثل گل های روی شیشه لیوان و پنجرها.
با سلام
کسی تکسچر کوه یا صخره داره لطف کنه برای دانلود بذاره اینجا ؟![]()
تکسچر چمن همراه با دیسپلس همون چمن رو میخواستم انواع چمن با دیسپلس تا حجم 1 گیگ پیدا میشه؟؟؟
با سلام
دنبال یه تکسچر با کیفیت آسفالت جاده همراه با خط کشی می گردم هر چی گشتم نبود یا بی کیفیت بود .
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)