تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 94 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 936

نام تاپيک: انواع منو برای گوشی های سونی اریکسون

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

طریقه نصبش همونطوربیه فقط باید این مسیر و بسازی
    tpa/preset/system/menu
    من منوهای قشنگی گذاشتم
    صفحات 15 16 17 ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا مصطفی دستت درد نکنه ولی من این را بلد بودم.گفته بودم که خودم منوی فلش روی گوشیم نصب کردم!

یه مرتبه دیگه توضیح میدم.

ببین مثلا من یه منو دارم که یه فایل زیپ شدست، این فایل داخلش یه سری عکس png به همراه یه فایل menu.ml و یه فایل layout.xml هست.ولی شخصی که این منو را گذاشته بود دیگه تمی را که با این منو کار بکنه نذاشته بود.
    من خودم یه تم دارم که خیلی ازش خوشم میاد ، خوب، میخوام یه راهی یادم بدی که بتونم فایل theme.xml را طوری تغییر بدم که بتونم این منو را با اون تم استفاده کنم. برای این کار باید تم را دستکاری کنم یا منو را؟؟؟

و دیگه اینکه اگه بعد از یه زمانی از این منو خسته شدم با همون setool دوباره میشه حذفش کرد.درسته؟

شما توی آموزشی که توی اون سایت دادی فرض را بر این گذاشتی که ما هم یک منو داریم و هم یک تم، ولی من اینجا فقط یک منو دارم میخوام اون را با یک تم دلخواه خودم استفاده کنم.آدرس منو را چطوری باید به تم بدم؟
    سلام دوست عزیز...واله من دیگه نمیدونم چطور باید توضیح بدم
    شما مگه نمیخواهید منوی مورد نظرتون رو با تم مورد نظرتون رو ست و هماهنگ کنید...منم که راهش رو گفتم دیگه
    ببین اقا....بگذار از اول بگم...شاید مشکل شما حل شد
    عکس های png...فایلmenu.ml که معلومه..اوکی؟میمونه این فایل لایوت...بهش کاری نداشته باش...وقتی داری کپی میکنی فایلهای عکس و منو رو فایل لایوت رو کپی نکن..چون اصلا مسیر فایل لایوت یه جای دیگست
    ببین شما این منو رو فلش کنی میدونی چی مشه؟جز 4 تا تم اصلی گوشی(اوربیت و....)هر تمی که انتخاب کنی...بری صفحه ی اولش این منویی که ریختی میاد...متوجه ایی؟
    ست کردن مال منو فلشه...نه منو....
    منو که فلش میشه....رو تمامیه تم ها اون هست که میاد...جز تمهای اورجینال گوشی
    اما اگه منو فلش ریختی...پسوند swf داره..حالا شما باید ست کردن رو انجام بدی...یعنی همون کارهایی که تو اون پست اشاره کردم(میری رو تم مورد نظر با نوت پد بازش میکنی....توی قسمت مشخصی که بهت گفتم اسم منو فلش مورد علاقه ات رو مینویسی
    از اون پس هر وقت اون تم رو انتخاب کنی..منو ی گوشیت همونی میشه که خودت خواستی...به محض اینکه تم رو عوض کنی...منوی گوشیت به حالت اولیش برمیگرده
    پس فرق منو با منو فلش رو متوجه شدی؟
    -----------
    راستی یه دوستی گفته این ست شدن امکان نداره...لطفا اگه اطلاع کافی ندارین این قدر با قاطعیت جواب اشتباه نده!!!
    يكي از دوستان داشتن رو منوي فلش براي k750 كار مي كردن چي شد به نتيجه رسيديد يا نه
    فکر نکنم به نتیجه ایی هم برسه....اقا همین منو هم عالیه دیگه
    مصطفی جون چرا بن شدی؟؟؟!!!؟؟
    سلام محم جان..چی بگم....فقط میتونم بگم با این تنزل درجه دیگه میلی به امدن اینجا ندارم....
    یه روزی مهدی مکس داشت میرفت..حرفهایی زد که نفهمیدم....از بی عدالتی ها و...
    حالا میفهمم...به خاطر یه لینک دادن...کل زحمتهامو ازم گرفتن...بهم میگن:اخر فروم باز

--------------

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بابا بیا انجمن هک گوشی رو تو به ما یاد دادی خداییش نامردی نکن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا مصطفی دستت درد نکنه متوجه شدم حالا.

اون سایت را هم دیدم کارش درسته اینطوری که من دیدم اونجا تا کمتر از یه ماه دیگه از اینجام حتی بهتر میشه.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

طریقه نصبش همونطوربیه فقط باید این مسیر و بسازی
    tpa/preset/system/menu
    من منوهای قشنگی گذاشتم
    صفحات 15 16 17 ...
    منظورت اینه که مسیر رو توی درایو گوشی بسازم؟؟
    بعدش هم اون منوها رو توی قسمت misc توی برنامه ستولایت بذارم. بعد فلش رو بزنم و کابل و وصل کنم درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

منظورت اینه که مسیر رو توی درایو گوشی بسازم؟؟
    بعدش هم اون منوها رو توی قسمت misc توی برنامه ستولایت بذارم. بعد فلش رو بزنم و کابل و وصل کنم درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه منظورش اینه که این مسیر را فولدر تو فولدر توی کامپیوترت بسازی و فایل را بزاری توی فولدر آخری و برگردی عقب توی صفحه ای که فولدر اولی توش هست و بعد اون را با همه متغلقاتش به صورت فایل زیپ دقت کن زیپ در بیاری و اون را بریزی توی گوشیت.

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    بهتون پیشنهاد میکنم برای دانلود منو برید به آدرس زیر
    دانلود منو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود فلش منو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اول از همه گفتین که اون مسیر ور بسازم خب این قدم اول
    و اون فایل رو بذارمش توی پوشه ی آخری یعنی همون فایل زیپی که من از اینترنت دانلودش کردم دیگه
    خب در مرحله سوم شما گفتید برگردم توی قسمت اول یعنی جایی که پوشه ی اول رو ساختمش .(صفحه ی اول گوشی) خب توی اینجا گفتید اون همه فولدری که من ساختم به همراه اون فایلی که زیر مجموعه اش هستش رو ازش یه زیپ درست کنم .
    در مرحله ی بعدی گفتید که اینا رو بریزم توی گوشیم که زیاد متوجه نشدم یعنی اینکه با برنامه اس تل تولایت این فایل زیپ رو توی قسمت میسک بذارم بعدش گزینه ی فلش رو بزنم درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نشد نشد که نشد
    من اون کارهایی که گفتی بکنم کردم . مجموعه رو ساختم سپس یه فایل زیپ از اون درست کردم . یعنی از اون فایل tpa یه زیپ درست کردم به نام tpa بعدش یه نسخه از اون گذاشتمش توی برنامه ی استولایت قسمت misc فلش رو زدم و یواس بی رو وصل کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتد منوهام همش همون منوهای سابق هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_2006_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    رامهرمز

پيش فرض

نشد نشد که نشد
    من اون کارهایی که گفتی بکنم کردم . مجموعه رو ساختم سپس یه فایل زیپ از اون درست کردم . یعنی از اون فایل tpa یه زیپ درست کردم به نام tpa بعدش یه نسخه از اون گذاشتمش توی برنامه ی استولایت قسمت misc فلش رو زدم و یواس بی رو وصل کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتد منوهام همش همون منوهای سابق هستش

فایل های منو رو توی این مجموعه کپی کردی؟
    C رو گرفتی وقتی یو اس بی رو وصل کردی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •