آره کار میکنه.
وقتی میرم کافینت کابلمم میبرم.میزنم تو USB میریزم رو گوشی پول رایت نمیدم![]()
آره کار میکنه.
وقتی میرم کافینت کابلمم میبرم.میزنم تو USB میریزم رو گوشی پول رایت نمیدم![]()
آره کار میکنه.
من یکی که مشکلی ندارم
آره من قبل از اینکه pcsuit را نصب کنم با mass storage کار می کردم. البته یکی دوبار مشکل پیدا کردم که مربوط به حافظه می شد با یک با خاموش کردن گوشی درست شد
این رقص نور که میگن تو موزیکال هست چیه ؟؟؟
اکولایزر
![]()
visualistion نه اکولایزر
برای فعال کردنش در مدیا پلیر به Options رفته و Start visualistion رو انتخاب می کنید
برادارن گرامی سلام
این گوشی خودش انتی ویروس داره یا باید واسش نصب کنم اگه نداره بهترین رو بهم بگید تا برم نصب کنم ممنون
خودش نداره ولی ما که کم نمیاریم !!!
این هم 2 تا AntiVirus از انجمن خودمون ... ولی فایده نداره...
باید رجیستر کنی.... آپدیت کنی..... اووووه ! (باز اعصابم ریخت به هم!)
:::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بلاخره خریدمش همین چند ساعت پیش هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا
ا
ز اصفهان سل البته نه فروشگاهش از شرکتش که روبروشه شماره ایمی رو چک کردم مشکلی نداشت فقط مرتیکه نفهم بش گفتم اقا روشنش نکن گفت باشه بعد یه هو دیدم روشن بم داد گفت بیا میخواستم بزنم تو سرش هیچی دیگه نفهمیدم دفه اول که روشن شد ساعت و تاریخ خواست یا نخواست نیدونم تست نشده باشه قبلا
اخه در نایلون گوشی باز بود شماره هولوگرام روشم نمیخوند به یارو گفتم
گفت اولا که اینا چون ما پخش کننده هستیم یه دور چک میشه و ممکنه قاطی شده باشه
دوما اصلش شماره ایمی رو جعبه با پشت گوشی با کد 06 که مهمه
و اینا هم با هم میخوند
Made In Finland هم داشت
رنگ بردش هم تیره بود
تو سایت نامبرینگ هم درست معرفی شد البته اینم بگم که یه ادم معتبر رفتم البته نه کاربلد گوشی ولی با طرف دوست بود
کد 06 هم درست بود
کد 92702689 هم درست بود و 0000 رو نشون البته صفراش بیشتر بود ولی همش صفر بود
ببینم اگه کد 92702689 صفر بود پس چرا تاریخ و ساعت نخواست بینم اگر یه بار گوشی روشن بشه 1 دقیقه کار کنه رو کد کارکرد یعنی 92702689 تاثیر مگه نمیزاره؟
و یه چیزه دیگه که خیلی اعصابمو خورد کرده دکمه C و مداده البته C بیشتر نصفش سفیده و نور چراغ آبی فقط از نصفش پیداست حالا یا لامپ زیرش خرابه یا رنگ سفیدی که روش خورده زیاده که نمیزاره نور رد بشه میشه بگین چیکار کنم مهمه یا نه بایر کل گوشی رو عوض کنم؟
راستی بین دکمهی صفر یکمی فرق هست با بقیه ها و کلا بینه دکمه های پایین کمی فرق هست با بالا یی ها از نظر فشار دادن پایینی ها و به خصوص صفر بیشتر میرن تو ولی بالا یی ها کمتر قضیه چیه؟
Last edited by pinky; 15-08-2007 at 02:53.
من يه سوال از اساتيد محترم داشت
يکي از دوستام حدود يک هفته ي پيش يه ان73 مشکي خريده بود وامروز در حال گوش کردن يه اهنگ بود که يدفه بلنگوي بالاييي گوشيش سوخت
راستي اينم بگم که اون گوشيشو بدون گارانتي خريده بود ورژن گوشي هم 3.7 اخرشم 31 بود و برد گوشي به رنگ سبز لجني و تمام سریال نامبر اععم از خود گوشی پشت گوشی و روی جعبش یکی بود در ضمن او اکولايزره گوشي رو برده بود اخر و استرييوي گوشي هم در حالت روشن بود
ميخواستم بدونم که ايا در اين باره توضيحي دارين
ممنون ميشم جوابتونو بشنوم (برام خيلي مهمه)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)