تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا مایل هستید سه گروه بازی سازیه این تایپیک با هم ترکی

راي دهنده
10. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

9 90.00%
  • خیر

1 10.00%
  • بی نظر هستم

0 0%
صفحه 33 از 37 اولاول ... 23293031323334353637 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 368

نام تاپيک: ساخت بازی ترسناک

داره خودمونی میشه poyan2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه پیشنهاد : به نظر من به مدیران انجمن بگویید نام تاپیک را به ساخت بازی وحشت سرد تغییر دهند .
    ممنون از پیشنهادتون ولی ما هنوز واسه بازی اسم انتخاب نکردیم اگه خدا بخواد امروز سناریو نویسها بخشی از سناریو رو بفرستن اسم هم انتخاب می کنیم در ضمن بازیه وحشت سرد ساخته شده نوکرتم

آخر فروم باز Creeping Death's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Where The Wild Thing Are

پيش فرض

إ ... خوب کاشکی زودتر می گفتید . من فکر می کردم اسم بازی این است . پس برم وبلاگ را ویرایش کنم...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب آقایون سناریو نویسها تا امروز اگه سناریو رو دادید که کارتون رو ادامه بدید وگرنه تا امروز بازی اسم نداره اما فردا اسم بازی وحشت زده است و لوگوی اون لوگوی ساخته شده دراگونه سناریو جدید هم تا فردا حاضره چون این سناریو رو خودم خیلی وقته آماده کردم منتها چون شماها گفتید می خواید سناریو قوی بدید نگهش داشتم

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی dragonboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خداییش از همون روز اول باید این کارو میکردی اینا معلوم بود کاری نیستن در ضمن اگه این گفتت تصویب شد بگو رو لوگو یه مقدار دیگه کار کنم راستی الان می تونی بیای تو چت کارت دارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا بابا کسی با ما هماهنگ نمی کنه؟؟
    من = حجت

پروفشنال M I S H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

دوستان من تازه امتحانم امروز تموم شده، اما اگه خودتون سناریو دارید ما حرفی نداریم می کشیم کنار. راستی در مورد بعضی از افراد که روی هوا در مورد دیگران اظهار نظر می کنن، لطفا قبلش حداقل کار طرف را ببینن بعد صحبت کنن.اگه مایل به ادامه همکاری هستید Pm بزنید وگرنه می رم یه جای دیگه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من تازه امتحانم امروز تموم شده، اما اگه خودتون سناریو دارید ما حرفی نداریم می کشیم کنار. راستی در مورد بعضی از افراد که روی هوا در مورد دیگران اظهار نظر می کنن، لطفا قبلش حداقل کار طرف را ببینن بعد صحبت کنن.اگه مایل به ادامه همکاری هستید Pm بزنید وگرنه می رم یه جای دیگه
    آخه نوکرتم الان 2 هفته است ما منتظر یه سناریو هستیم اینجوری نمیشه که در ضمن حالا این دوستان شما یه چیزی گفتن شما ناراحت نشید بعدشم اگه واقعا اینبار می خواید کار کنید بسم الله شروع کنید یه چیزی بگید نمیدونم سلام اسم شخصیت مظفره یا از این چیزا بابا نمیشه که دو هفته برید و یه جمله مختصری هم نگید آدمیزاد دیگه فکر میکنه که از همکاری پشیمون شدید خلاصه فقط یه بخشی رو سریعا تهیه کنید که دیگه کارو شروع کنیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببینید ما معطل بعضیا نیستیم!
    می خواین ما از گروه بریم!
    کسی هماهنگ نمی کنه هیشکیم با هم آن نمیشه.
    بابا سناریو چیکار کنیم؟؟
    باید مدیر گروهم باشه که طرحو بگه.

پروفشنال M I S H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

آخه نوکرتم الان 2 هفته است ما منتظر یه سناریو هستیم اینجوری نمیشه که در ضمن حالا این دوستان شما یه چیزی گفتن شما ناراحت نشید بعدشم اگه واقعا اینبار می خواید کار کنید بسم الله شروع کنید یه چیزی بگید نمیدونم سلام اسم شخصیت مظفره یا از این چیزا بابا نمیشه که دو هفته برید و یه جمله مختصری هم نگید آدمیزاد دیگه فکر میکنه که از همکاری پشیمون شدید خلاصه فقط یه بخشی رو سریعا تهیه کنید که دیگه کارو شروع کنیم
    دوست عزیز امتحان داشتم. باید چند بار در تاپیک بگم؟
    ما از امروز کار جدی را در نوشتن سناریو آغاز می کنیم ولی اینو بدونید نوشتن سناریو طول می کشه، می تونیم قسمت، قسمت تحویل بدیم. فکر می کنم شخصیت پردازی خیلی مهم باش، چون پایه و اساس بازی بر روی اون هست، این طور نیست؟
    منتظر متن باشید. بزودی(coming soon!)

تاريخ عضويت
    Jun 2007

5

دوست عزیز امتحان داشتم. باید چند بار در تاپیک بگم؟
    ما از امروز کار جدی را در نوشتن سناریو آغاز می کنیم ولی اینو بدونید نوشتن سناریو طول می کشه، می تونیم قسمت، قسمت تحویل بدیم. فکر می کنم شخصیت پردازی خیلی مهم باش، چون پایه و اساس بازی بر روی اون هست، این طور نیست؟
    منتظر متن باشید. بزودی(coming soon!)
    خیلی خوب بابا حالا اینقدر عصبانی نشو
    من هم واسه اینکه تایپیک نخوابه مجبور بودم از این جور حرفا بیام بالا در ضمن بله اصلا کل داستان روی شخصیت و اینکه قسمت قسمت باشه خوبه نه اینکه بازی قسمت قسمت باشه ها نه سناریو رو میگم واسه تحویل در ضمن نگاه کنید فقط از بچه گیه شخصیت بره واسه زمان حال واینکه ممنون زودتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •