ممنون از پیشنهادتون ولی ما هنوز واسه بازی اسم انتخاب نکردیم اگه خدا بخواد امروز سناریو نویسها بخشی از سناریو رو بفرستن اسم هم انتخاب می کنیمدر ضمن بازیه وحشت سرد ساخته شده نوکرتم
![]()
بله
خیر
بی نظر هستم
ممنون از پیشنهادتون ولی ما هنوز واسه بازی اسم انتخاب نکردیم اگه خدا بخواد امروز سناریو نویسها بخشی از سناریو رو بفرستن اسم هم انتخاب می کنیمدر ضمن بازیه وحشت سرد ساخته شده نوکرتم
![]()
إ ... خوب کاشکی زودتر می گفتید . من فکر می کردم اسم بازی این است . پس برم وبلاگ را ویرایش کنم...
خوب آقایون سناریو نویسها تا امروز اگه سناریو رو دادید که کارتون رو ادامه بدید وگرنه تا امروز بازی اسم نداره اما فردا اسم بازی وحشت زده است و لوگوی اون لوگوی ساخته شده دراگونه سناریو جدید هم تا فردا حاضره چون این سناریو رو خودم خیلی وقته آماده کردم منتها چون شماها گفتید می خواید سناریو قوی بدید نگهش داشتم
خداییش از همون روز اول باید این کارو میکردی اینا معلوم بود کاری نیستن در ضمن اگه این گفتت تصویب شد بگو رو لوگو یه مقدار دیگه کار کنم راستی الان می تونی بیای تو چت کارت دارم
آقا بابا کسی با ما هماهنگ نمی کنه؟؟
من = حجت
دوستان من تازه امتحانم امروز تموم شده، اما اگه خودتون سناریو دارید ما حرفی نداریم می کشیم کنار. راستی در مورد بعضی از افراد که روی هوا در مورد دیگران اظهار نظر می کنن، لطفا قبلش حداقل کار طرف را ببینن بعد صحبت کنن.اگه مایل به ادامه همکاری هستید Pm بزنید وگرنه می رم یه جای دیگه
آخه نوکرتم الان 2 هفته است ما منتظر یه سناریو هستیم اینجوری نمیشه که در ضمن حالا این دوستان شما یه چیزی گفتن شما ناراحت نشید بعدشم اگه واقعا اینبار می خواید کار کنید بسم الله شروع کنید یه چیزی بگید نمیدونم سلام اسم شخصیت مظفره یا از این چیزا بابا نمیشه که دو هفته برید و یه جمله مختصری هم نگید آدمیزاد دیگه فکر میکنه که از همکاری پشیمون شدید خلاصه فقط یه بخشی رو سریعا تهیه کنید که دیگه کارو شروع کنیم![]()
ببینید ما معطل بعضیا نیستیم!
می خواین ما از گروه بریم!
کسی هماهنگ نمی کنه هیشکیم با هم آن نمیشه.
بابا سناریو چیکار کنیم؟؟
باید مدیر گروهم باشه که طرحو بگه.
دوست عزیز امتحان داشتم. باید چند بار در تاپیک بگم؟
ما از امروز کار جدی را در نوشتن سناریو آغاز می کنیم ولی اینو بدونید نوشتن سناریو طول می کشه، می تونیم قسمت، قسمت تحویل بدیم. فکر می کنم شخصیت پردازی خیلی مهم باش، چون پایه و اساس بازی بر روی اون هست، این طور نیست؟
منتظر متن باشید. بزودی(coming soon!)
خیلی خوب بابا حالا اینقدر عصبانی نشو
من هم واسه اینکه تایپیک نخوابه مجبور بودم از این جور حرفا بیام بالا در ضمن بله اصلا کل داستان روی شخصیت و اینکه قسمت قسمت باشه خوبه نه اینکه بازی قسمت قسمت باشه ها نه سناریو رو میگم واسه تحویل در ضمن نگاه کنید فقط از بچه گیه شخصیت بره واسه زمان حال واینکه ممنون زودتر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)