سلام
دوست توي ارور دقت كن ببين اون آدرسي كه دادي يه نقطه آخرش اضافيه ببين اشكال از اون نيست
سلام
دوست توي ارور دقت كن ببين اون آدرسي كه دادي يه نقطه آخرش اضافيه ببين اشكال از اون نيست
مشکل حل شد باید اون موقع به اینترنت وصل باشی تا لینک کار بکنه، ولی من انتظار داشتم موقعی هم که وصل نیستی خودش یه صفحع براوزر باز کنه
سلام
دوستان من يك فايل اكسل دارم حتي با unprotect هم بعد از بستن در باز كردن مجدد
دوباره پروتكت مي شه چرا؟
کسی میدونه توی اکسل چطوری میشه اسم اون حرفهای بالای هر ستون(a,b,c,…) را تغییر داد به هر اسم دلخواه؟ در حقیقت میخوام یه کاری بکنم که وقتی هم که سلول های پایینتر را دارم مرور میکنم عنوان اون ستون را هم توی همون دیدی که الان دارم ببینم. ممنون میشم یه نفر راهنمایی کنه.
اون سرستونهاي A,b,c رو نميشه تغيير داد. ولي ميشه رديف اول رو همونجور كه ميخواي كرد. كاري نداره. در رديف اول، عنوان ها رو بنويس، سپس روي خانه اول از رديف دوم كليك كن و گزينه Window> Freez pane را بزن.
اين مورد رو نمي دونم ولي هر چي هست بايد راه حل ساده اي داشته باشه. توي تنظيماتت نگاه كن.سلام
دوستان من يك فايل اكسل دارم حتي با unprotect هم بعد از بستن در باز كردن مجدد
دوباره پروتكت مي شه چرا؟
بد از unprotect كردن گزينه سيو رو بزن احتمالا درست ميشه
مرسی ولی با این کار نصف سلولهای صفحه را فریز میکنه و مجبوری صفحه را کوچیک کنی تا سر تیتر را فقط فریز کنه
سلام
دوست من شما احتمالا اشتباه فريز ميكني
وگرنه نبايد اونجوري بشه
توابع رو پيدا كردم ولي خروجي اونها با فرمت تاريخ نيست بنابراين در اكسل نمي شه مثل تاريخ با اون رفتار كرد. حالا چه كار بايد كرد؟
Last edited by excel; 03-02-2008 at 10:22.
سلام
بالاخره پيدا كرديد؟
خوب، مسلماً اكسل چيزي به نام «تاريخ شمسي» نمي شناسه و حاصل اون محاسبات فقط براي خودمون معني دار هست. من نمي دونم شما ميخوايد تاريخ شمسي رو تبديل به ميلادي كنيد يا بالعكس. ولي هر جا كه تاريخ شمسي بذاريم، براي اين كه مثل تاريخ باهاش رفتار كنيم، بايد قبل از محاسبه، تبديل به ميلادي بشه.
البته، توي اون برنامه اي كه دادم، نمونه توابعي هست كه مي تونند اختلاف دو تاريخ شمسي رو هم بر حسب روز حساب كنند.
حالا اگه كار خاصي ميخواي انجام بدي، بگو تا بگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)