تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 524 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

مثل اینکه عکس را تو پست قبلی نشون نمیده:
    سلام

دوست توي ارور دقت كن ببين اون آدرسي كه دادي يه نقطه آخرش اضافيه ببين اشكال از اون نيست

2. 2 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

دوست توي ارور دقت كن ببين اون آدرسي كه دادي يه نقطه آخرش اضافيه ببين اشكال از اون نيست
    مشکل حل شد باید اون موقع به اینترنت وصل باشی تا لینک کار بکنه، ولی من انتظار داشتم موقعی هم که وصل نیستی خودش یه صفحع براوزر باز کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان من يك فايل اكسل دارم حتي با unprotect هم بعد از بستن در باز كردن مجدد
    دوباره پروتكت مي شه چرا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کسی میدونه توی اکسل چطوری میشه اسم اون حرفهای بالای هر ستون(a,b,c,…) را تغییر داد به هر اسم دلخواه؟ در حقیقت میخوام یه کاری بکنم که وقتی هم که سلول های پایینتر را دارم مرور میکنم عنوان اون ستون را هم توی همون دیدی که الان دارم ببینم. ممنون میشم یه نفر راهنمایی کنه.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کسی میدونه توی اکسل چطوری میشه اسم اون حرفهای بالای هر ستون(a,b,c,…) را تغییر داد به هر اسم دلخواه؟ در حقیقت میخوام یه کاری بکنم که وقتی هم که سلول های پایینتر را دارم مرور میکنم عنوان اون ستون را هم توی همون دیدی که الان دارم ببینم. ممنون میشم یه نفر راهنمایی کنه.
    اون سرستونهاي A,b,c رو نميشه تغيير داد. ولي ميشه رديف اول رو همونجور كه ميخواي كرد. كاري نداره. در رديف اول، عنوان ها رو بنويس، سپس روي خانه اول از رديف دوم كليك كن و گزينه Window> Freez pane را بزن.

سلام
    دوباره پروتكت مي شه چرا؟
    اين مورد رو نمي دونم ولي هر چي هست بايد راه حل ساده اي داشته باشه. توي تنظيماتت نگاه كن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دوباره پروتكت مي شه چرا؟
    بد از unprotect كردن گزينه سيو رو بزن احتمالا درست ميشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اون سرستونهاي A,b,c رو نميشه تغيير داد. ولي ميشه رديف اول رو همونجور كه ميخواي كرد. كاري نداره. در رديف اول، عنوان ها رو بنويس، سپس روي خانه اول از رديف دوم كليك كن و گزينه Window> Freez pane را بزن.

اين مورد رو نمي دونم ولي هر چي هست بايد راه حل ساده اي داشته باشه. توي تنظيماتت نگاه كن.
    مرسی ولی با این کار نصف سلولهای صفحه را فریز میکنه و مجبوری صفحه را کوچیک کنی تا سر تیتر را فقط فریز کنه

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

مرسی ولی با این کار نصف سلولهای صفحه را فریز میکنه و مجبوری صفحه را کوچیک کنی تا سر تیتر را فقط فریز کنه
    سلام

دوست من شما احتمالا اشتباه فريز ميكني

وگرنه نبايد اونجوري بشه

10. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزيز توي انجمن برنامه‌نويسي توي زير مجموعه ويژوال بيسيك در همين سايت تاريخ شمسي رو سرچ كنيد موارد زيادي داره ببينيد به دردتون ميخوره

جواد جان شما هم كه كار تحقيقي ميكنيد بد نيست اون موارد رو ببينيد. نكته‌اي هم جهت يادآوري و تأكيد به شما محققين عزيز بگم و اون اينه كه بعضي از اين برنامه‌ها باعث بروز مشكلاتي در نرم افزارهاي مورد استفاده شده كه حتما اطلاع داريد پس سعي خودتون رو در اصلاح اون بكنيد.
    توابع رو پيدا كردم ولي خروجي اونها با فرمت تاريخ نيست بنابراين در اكسل نمي شه مثل تاريخ با اون رفتار كرد. حالا چه كار بايد كرد؟
    Last edited by excel; 03-02-2008 at 10:22.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

توابع رو پيدا كردم ولي خروجي اونها با فرمت تاريخ نيست بنابراين در اكسل نمي شه مثل تاريخ با اون رفتار كرد. حالا چه كار بايد كرد؟
    سلام
    بالاخره پيدا كرديد؟

خوب، مسلماً اكسل چيزي به نام «تاريخ شمسي» نمي شناسه و حاصل اون محاسبات فقط براي خودمون معني دار هست. من نمي دونم شما ميخوايد تاريخ شمسي رو تبديل به ميلادي كنيد يا بالعكس. ولي هر جا كه تاريخ شمسي بذاريم، براي اين كه مثل تاريخ باهاش رفتار كنيم، بايد قبل از محاسبه، تبديل به ميلادي بشه.

البته، توي اون برنامه اي كه دادم، نمونه توابعي هست كه مي تونند اختلاف دو تاريخ شمسي رو هم بر حسب روز حساب كنند.
    حالا اگه كار خاصي ميخواي انجام بدي، بگو تا بگم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •