تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 33 از 358 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

اگه نباشه جاش خالی می مونه maaars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

با سلام
    من به وبلاگ بالايي نرفتم چون اصلآ ارزش ديدن نداره
    هركس از جاش پا ميشه يه وبلاگ تابلو ميزنه و...
    در مورد اون اشكال همشون به دست انسان نبوده و بعضي هاشون بوده
    اونا يك كد ميدن به ما
    مثل رايت سي دي هست
    هر بلنديش يك 1 حساب ميشه و هر كوتاهيش يك 0
    و كدشون و پيامشون بدست مياد
    البته بدست آوردنش يكم سخته ولي اگه وقت كردم ميزارم
    من یه سوال از شما دارم: این موجودات فصایی که اینقدر مشتاق برقراری ارتباط با ما هستن (کد 0 و 1 میدن و ...) چرا مثل بچه آدم نمی آن خودشونو نشون بدن؟ یا دارن فرار می کنن ، یا دارن سقوط می کنن ، یا دارن ما رو می برن رومون آزمایش کنن ... حالا شما یه 0 و 1 براشون بفرست بگو من حاضرم باهاشون مثل بچه آدم مذاکده کنم. فردا شب بیان خونه ما... اصلا بیان منو ببرن. این موجودات فصایی کار و زندگی ندارن که همش میان زمین دور میزنن؟ بابا بی خیال شین. UFO دیگه چیه؟ آدم فضایی کدومه؟ ...

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من یه سوال از شما دارم: این موجودات فصایی که اینقدر مشتاق برقراری ارتباط با ما هستن (کد 0 و 1 میدن و ...) چرا مثل بچه آدم نمی آن خودشونو نشون بدن؟ یا دارن فرار می کنن ، یا دارن سقوط می کنن ، یا دارن ما رو می برن رومون آزمایش کنن ... حالا شما یه 0 و 1 براشون بفرست بگو من حاضرم باهاشون مثل بچه آدم مذاکده کنم. فردا شب بیان خونه ما... اصلا بیان منو ببرن. این موجودات فصایی کار و زندگی ندارن که همش میان زمین دور میزنن؟ بابا بی خیال شین. UFO دیگه چیه؟ آدم فضایی کدومه؟ ...
    مگه از زندگيشون سير شدن كه بخوان با شما ارتباط برقرار كنن!
    اگه ميخواستن علمشون و فرهنگشون و... رو به ما بدن از اول محل زندگي خودشون رو نابود نميكردن!
    ایول... خیلی تاپیک باحال و پر مطلبیه... من تمام 33 صفحه رو خوندم...

ایول.. . ادامه بدید.......................................... .................. . .. . .. .. .. ..... . .. . .. .. .. .
    تشكر ولي لطفآ اسپم نديد
    مديراي مام كه خوابن

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

مديراي مام كه خوابن
    سعید جان شما هم می تونید به ما در این راه كمك كنید !!! ... چون مطمئنا نمی شه یك روز به همه جای انجمن سر زد .

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سعید جان شما هم می تونید به ما در این راه كمك كنید !!! ... چون مطمئنا نمی شه یك روز به همه جای انجمن سر زد .
    خوبي مرتضي جان
    من هر كاري از دستم بر بياد ميكنم و از هيچ كمكي دريغ نميكنم
    بله حرف شمام درسته

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

میگم حالا خداییش این ufo ها وجود دارند؟؟!
    راستی این سفینه ها که هر ازگاهی یه جا ظاهر میشن واقعا مال فضایی هاست؟؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

خوب ظاهرا یه تاپیک پیدا کردم که ارزش بحث کردن رو داره

در مورد صحت یوفو اصلا نیازی به فکر کردن نیست چون غیر از ما ایرانی ها تقریبا تمامی جوامع پیشرفته دنیا اونو به طور یقین قبول دارن
    خصوصا با کاری که وزارت دفاع کشور ... ( شرمنده اسم کشور از یادم رفته ولی اگه سرچ کنید پیداش می کنید ) اعلام کردن که پس از تحقیقات گسترده محققان بزرگ در این رابطه هیچ شکی وجود ندارد و مسئله یوفو کاملا حقیقی بوده و باید بگم که این اولین باری بود که پرونده های محرمانه به این زودی در اختیار عموم قرار گرفتن در حقیقت این پرونده ها باید حدود یه 10 سال دیگه ای منتشر می شدن

دنیای ماورا خیلی پیچیده هست در حقیقت شما نمی دونید موجودی که باهاش در حال ارتباط هستید که روش تحقیق می کنید دقیقا چیه و چه ماهیتی داره
    بسیاری از موجودات هستن که قدرت تغییر و تبدیل به سایر اشکال رو دارن از جمله گروه اجنه و زیرشاخه های اون
    خیلی ها با استفاده از بازکردن چاکراها ( نقاط انرژی بدن ) با موجوداتی ارتباط برقرار می کنن که بعضا هم گفته شده اونها موجودات فضایی هستن ولی از جایی که بسیاری از این ارتباط ها توسط جنیان برقرار میشه خیلی سخت میشه در مورد صحت گفته های این افراد اظهار نظر کرد

ممنون می شم سایر دوستان هم اظهار نظر کنن

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

در مورد صحت یوفو اصلا نیازی به فکر کردن نیست چون غیر از ما ایرانی ها تقریبا تمامی جوامع پیشرفته دنیا اونو به طور یقین قبول دارن
    خصوصا با کاری که وزارت دفاع کشور ... ( شرمنده اسم کشور از یادم رفته ولی اگه سرچ کنید پیداش می کنید ) اعلام کردن که پس از تحقیقات گسترده محققان بزرگ در این رابطه هیچ شکی وجود ندارد و مسئله یوفو کاملا حقیقی بوده و باید بگم که این اولین باری بود که پرونده های محرمانه به این زودی در اختیار عموم قرار گرفتن در حقیقت این پرونده ها باید حدود یه 10 سال دیگه ای منتشر می شدن
    كدوم پرونده؟... مدرك چی؟ ... اینكه همه بگن دلیل می شه؟

دنیای ماورا خیلی پیچیده هست در حقیقت شما نمی دونید موجودی که باهاش در حال ارتباط هستید که روش تحقیق می کنید دقیقا چیه و چه ماهیتی داره
    بسیاری از موجودات هستن که قدرت تغییر و تبدیل به سایر اشکال رو دارن از جمله گروه اجنه و زیرشاخه های اون
    خیلی ها با استفاده از بازکردن چاکراها ( نقاط انرژی بدن ) با موجوداتی ارتباط برقرار می کنن که بعضا هم گفته شده اونها موجودات فضایی هستن ولی از جایی که بسیاری از این ارتباط ها توسط جنیان برقرار میشه خیلی سخت میشه در مورد صحت گفته های این افراد اظهار نظر کرد
    دقیقا با جمله اخرتون موافقم ... سخته در مورد اینا اظهار نظر كرد ... و خوب بهتره نظری ندیم و به واقعیت بپردازیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

كدوم پرونده؟... مدرك چی؟ ... اینكه همه بگن دلیل می شه؟
    نمی دونم شما چند ساعت از اخبار فارسی و انگلیسی ماهواره استفاده می کنید ولی باید بگم اینکه اینجا هیچی اعلام نمیشه دلیل بر رخ ندادنش نیست اتفاق های بزرگی در دنیا می افته که کسی در اینجا خبر نمیشه ولی رسانه های بزرگی مثل bbc و ... اونها رو پخش می کنن
    بهر حال این موضوع بر خلاف تصور شماست ((( اینكه همه بگن دلیل می شه؟ ))) بله دلیل نمیشه ولی من هم نگفتم همه می گن چیزیه که در رسانه های جهان اعلام شد و جالب اینکه یوفو هیچ واکنشی نشون نداد

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمی دونم شما چند ساعت از اخبار فارسی و انگلیسی ماهواره استفاده می کنید ولی باید بگم اینکه اینجا هیچی اعلام نمیشه دلیل بر رخ ندادنش نیست اتفاق های بزرگی در دنیا می افته که کسی در اینجا خبر نمیشه ولی رسانه های بزرگی مثل bbc و ... اونها رو پخش می کنن
    بهر حال این موضوع بر خلاف تصور شماست ((( اینكه همه بگن دلیل می شه؟ ))) بله دلیل نمیشه ولی من هم نگفتم همه می گن چیزیه که در رسانه های جهان اعلام شد و جالب اینکه یوفو هیچ واکنشی نشون نداد
    اساس بحث علمی اینطوری نیست ، دوست جان ... خیلی ساده ، اینطوریه که شما ادعایی رو مطرح کنی ، و بعد در صورتی که یه نفر شک معقولی مطرح کرد ، شما بتونی با استفاده از یه منبع معتبر پاسخ شک رو بدی ...

یه روش دیگه که البته کاملا آکادمیک نیست ، اما حداقل باعث میشه که بحث پیش بره ، اینه که بصورت برعکس ، شما یه case معتبر رو مطرح کنی و بعد از دوستان بخوای که در صورتیکه می تونن دلیلی برای ردش ارائه کنن .. (همونطور که در صفحات پیش این کار رو انجام دادیم)

وگرنه موضع "چون اعلام نمیشه دلیل بر رخ ندادنش نیست" مشکلی رو حل نمی کنه و پایه مستدل نداره ... اونوقت سنگ روی سنگ بند نمیشه و هرکس می تونه ادعایی رو مطرح کنه و به صرف همین جمله ، شک ها رو رد کنه ... درسته ؟

10. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

شما می خواید چی رو بدونید؟
    همه ما اگه چیزی می گیم مستقیما از جایی نقل می کنیم هیچ کدوم از ما توی ناسا و یوفو نیستیم و هیچ کدوم از ما با یوفوها برخورد مستقیم نداشته پس به ناچار باید به این نقل قول ها تا جای ممکن و عاقلانه اطمینان کرد
    من شخصا هرچی شنیدم و دیدم از رسانه های معتبر جهان بوده حالا اگه مدرکی دارید و می تونید به شکلی مسئله ای که مطرح کردم رو رد کنید مشتاقانه منتظر هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •