سلام.
اختیار داری دوست عزیز.
در این مورد در پست های اول این تاپیک زیاد بحث شده.ضمن اینکه یه تاپیک داریم به اسم (فکر کنم) نگهداری از گیاهان آپارتمانی.توی اون تاپیک هم راجع به نحوه آبیاری و تعویض خاک و امثالهم اطلاعات خوبی هست.
موفق باشید.
امین رخ
سلام.
اختیار داری دوست عزیز.
در این مورد در پست های اول این تاپیک زیاد بحث شده.ضمن اینکه یه تاپیک داریم به اسم (فکر کنم) نگهداری از گیاهان آپارتمانی.توی اون تاپیک هم راجع به نحوه آبیاری و تعویض خاک و امثالهم اطلاعات خوبی هست.
موفق باشید.
امین رخ
سلام
متاسفنه در این مورد اطلاعاتی ندارم.امیدوارم سایر دوستان بتونن به شما کمک کنند.
سلام
عمر مفید اقتصادی پایه ژربرا در سیستم هیدروپونیک بسته به شرایط 2 -3 سال است .بعد از این زمان تعداد و کیفیت گل پایین میاد و نگهداریش به صرفه نیست.
سلام
عمر مفید اقتصادی پایه ژربرا در سیستم هیدروپونیک بسته به شرایط 2 -3 سال است .بعد از این زمان تعداد و کیفیت گل پایین میاد و نگهداریش به صرفه نیست.
سلام دوستان .دو ساله كه وقتي رزهاي منزل پدرم رو هرس ميكنم ، با كلي اميد و آرزو ،بهترين شاخه هاشو انتخاب ميكنم و اونهارو در ماسه بادي قلمه ميزنمبعد از يك هفته اونها جوونه ميزنند و خيلي شاداب و سر حال رشد ميكنند
اما از هفته دوم يكي پس از ديگري رو به زوال رفته و تمام اميد هاي منو نا اميد ميكنند
و اين اصلا اثر خوبي در روحيه من نداره
رفقاي گرامي اگر شما تا كنون موفق به ريشه دار كردن قلمه رز شديد لطفا راز اونو به من هم بگيد
عكسشهايي كه در زير ملاحظه ميفرماييد، حدود يك ماه كه از قلمه كردن اونها ميگذره و با كمال تعجب ديشب كه يكيشونو از ماسه در آوردم ،ديدم كه هنوز از ريشه خبري نيست.
![]()
(آقاي امين رخ ، خيلي مخلصيمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
ببخشيد ،يكي از عكسها نيومد كه مجددا آپلودش ميكنم:![]()
سلام khezr 132
اگر دمای محیطی که قسمتهای هوایی قلمه در آن قرار داره بالا باشه و امکان گرم کردن بستر وجود نداشته باشه بستر دمای لازم برای ریشه زایی نداشته و به اندازه کافی گرم نمیشود و در اثر اختلاف دمایی بستر با محیط جوانه ها شروع به فعالیت کرده و قبل از اینکه قلمه بتواند امکان ریشه زایی داشته باشند و بتوانند تغذیه کنند جوانه ها همه مواد غذایی ذخیره شده در بافت گیاه را مصرف کرده و قلمه به تدریج از بین میرود . بنابر این اگر امکان گرم کردن بستر قلمه نباشد نباید اختلاف دمای بستر و محیط زیاد شود یعنی نباید قلمه ها رو در جای خیلی گرم قرار داد .
Last edited by green house; 29-01-2009 at 21:22.
<p>من در خانه گیاه پوتوس دارم میخواستم اطلاعاتی در باره میزان نور خاک آبیاری وتکثیرش بیشتر بدونم لطفا کمکم کنید</p>
green house عزيز ضمن قدرداني از شما بايد بگم كه به نكته جالبي اشاره كردي كه از بديهيات تهيه و تكثير گياهان است.به اين ديد باز شما تبريك ميگم.معما چون حل شود،آسان شود .بالاخره بعد از دو سال منو به اشكال كارم آگاه كردي.از شما سپاسگذارم
![]()
آقا ببخشيد كه زياد سئوال ميكنممن يه تراس كوچولو دارم و با توجه به علاقه اي كه به گل و گياه دارم،از تمام ظرفيتهاش براي استقرار يك موجود سبز و دوست داشتني استفاده كردم و ساعات زيادي از وقتم رو براي ناز و نوازش گلهام سپري ميكنم.اينه كه اگر هر كدوم از گلهام مريض احوال بشه مثل اينه كه يكي از اعضاي خانوادم ناخوشه ،پس طبيعيه كه بايد از پزشك و افراد آگاه استعانت بگيرم
و اما مسئلة‘ ،يه باغچه كوچولو در تراس درست كردم و سعي كردم كه بهترين تركيب خاك رو براش تهيه كنم،خاكهايي از باغ و زمينهاي حاصلخيز اطراف رو جمع آوري كردم و به همراه كود دامي و مقداري هم كود فسفات و پتاس داخل اين باغچه ريختم.كل تراس رو با پلاستيك پوشاندم و يك سيستم بخار ساز هم طراحي كردم تا در ساعات معيني از شبانه روز ،رطوبت 50 تا 80 درصد را تامين كنه.حالا با اين همه زحمت،گلداني كه به اين خاك وارد ميشه ،ابتدا برگهاي پاييني شروع به زرد شدن و پس از مدتي ريزش ميكنه كه اتفاق غم انگيزيهاين ختمي كه عكسش در زير هست،يك هفته است كه وارد اين خاك شده.برگهاي بالايي شاداب ولي از پايين كم كم داره زرد ميشه و برگها از كنار داره سبزخشك ميشه
اين محبوبه شب هم برگهاي قديميش داره ميريزه و برگهاي بالاييش سالمه
به نظر شما كجاي كار اشكال داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)