تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 105 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

پروفشنال amin_rogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

جناب امين رخ عزيز،با سپاس از لطف شما
    مثل هميشه شما با دقت زياد به سئولات پاسخ ميدهيد .در مورد نخ ، بالاخره گياهاني مثل پتوس را بايد هدايت كرد، غير از نخ چيز ديگري به نظرم نرسيد. من فكر كردم اين زردي بخاطر گازيه كه از سوختن بخاري توليد ميشه اما دليل شما معقول تره . ضمنا به نظر جنابعالي اين گلدان در بهار امسال احتياج به تعويض داره يا نه ؟
    سلام.
    اختیار داری دوست عزیز.
    در این مورد در پست های اول این تاپیک زیاد بحث شده.ضمن اینکه یه تاپیک داریم به اسم (فکر کنم) نگهداری از گیاهان آپارتمانی.توی اون تاپیک هم راجع به نحوه آبیاری و تعویض خاک و امثالهم اطلاعات خوبی هست.
    موفق باشید.
    امین رخ

پروفشنال amin_rogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

سلام من يه سوال دارم ميشه بگين پايه گل ژربرا تا چند وقت صرفه اقتصادي داره كه نگهداري بشه
    البته من تازه عضو اين سايت شدم ببخشيد كه يك مرتبه وارد بحث ميشم
    واقعا بارعلمي خوبي داره به مسئولش تبريك ميگم
    سلام
    متاسفنه در این مورد اطلاعاتی ندارم.امیدوارم سایر دوستان بتونن به شما کمک کنند.

داره خودمونی میشه green house's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام من يه سوال دارم ميشه بگين پايه گل ژربرا تا چند وقت صرفه اقتصادي داره كه نگهداري بشه

سلام
    عمر مفید اقتصادی پایه ژربرا در سیستم هیدروپونیک بسته به شرایط 2 -3 سال است .بعد از این زمان تعداد و کیفیت گل پایین میاد و نگهداریش به صرفه نیست.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    عمر مفید اقتصادی پایه ژربرا در سیستم هیدروپونیک بسته به شرایط 2 -3 سال است .بعد از این زمان تعداد و کیفیت گل پایین میاد و نگهداریش به صرفه نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

سلام دوستان .دو ساله كه وقتي رزهاي منزل پدرم رو هرس ميكنم ، با كلي اميد و آرزو ،بهترين شاخه هاشو انتخاب ميكنم و اونهارو در ماسه بادي قلمه ميزنم بعد از يك هفته اونها جوونه ميزنند و خيلي شاداب و سر حال رشد ميكننداما از هفته دوم يكي پس از ديگري رو به زوال رفته و تمام اميد هاي منو نا اميد ميكنند و اين اصلا اثر خوبي در روحيه من نداره رفقاي گرامي اگر شما تا كنون موفق به ريشه دار كردن قلمه رز شديد لطفا راز اونو به من هم بگيد عكسشهايي كه در زير ملاحظه ميفرماييد، حدود يك ماه كه از قلمه كردن اونها ميگذره و با كمال تعجب ديشب كه يكيشونو از ماسه در آوردم ،ديدم كه هنوز از ريشه خبري نيست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (آقاي امين رخ ، خيلي مخلصيم)

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

ببخشيد ،يكي از عكسها نيومد كه مجددا آپلودش ميكنم:

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام khezr 132
    اگر دمای محیطی که قسمتهای هوایی قلمه در آن قرار داره بالا باشه و امکان گرم کردن بستر وجود نداشته باشه بستر دمای لازم برای ریشه زایی نداشته و به اندازه کافی گرم نمیشود و در اثر اختلاف دمایی بستر با محیط جوانه ها شروع به فعالیت کرده و قبل از اینکه قلمه بتواند امکان ریشه زایی داشته باشند و بتوانند تغذیه کنند جوانه ها همه مواد غذایی ذخیره شده در بافت گیاه را مصرف کرده و قلمه به تدریج از بین میرود . بنابر این اگر امکان گرم کردن بستر قلمه نباشد نباید اختلاف دمای بستر و محیط زیاد شود یعنی نباید قلمه ها رو در جای خیلی گرم قرار داد .
    Last edited by green house; 29-01-2009 at 21:22.

8. این کاربر از green house بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه majid42's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض پوتوس

<p>من در خانه گیاه پوتوس دارم میخواستم اطلاعاتی در باره میزان نور خاک آبیاری وتکثیرش بیشتر بدونم لطفا کمکم کنید</p>

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض تشكر و قدر داني

سلام khezr 132
    اگر دمای محیطی که قسمتهای هوایی قلمه در آن قرار داره بالا باشه و امکان گرم کردن بستر وجود نداشته باشه بستر دمای لازم برای ریشه زایی نداشته و به اندازه کافی گرم نمیشود و در اثر اختلاف دمایی بستر با محیط جوانه ها شروع به فعالیت کرده و قبل از اینکه قلمه بتواند امکان ریشه زایی داشته باشند و بتوانند تغذیه کنند جوانه ها همه مواد غذایی ذخیره شده در بافت گیاه را مصرف کرده و قلمه به تدریج از بین میرود . بنابر این اگر امکان گرم کردن بستر قلمه نباشد نباید اختلاف دمای بستر و محیط زیاد شود یعنی نباید قلمه ها رو در جای خیلی گرم قرار داد .
    green house عزيز ضمن قدرداني از شما بايد بگم كه به نكته جالبي اشاره كردي كه از بديهيات تهيه و تكثير گياهان است.به اين ديد باز شما تبريك ميگم. معما چون حل شود،آسان شود .بالاخره بعد از دو سال منو به اشكال كارم آگاه كردي.از شما سپاسگذارم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض ختمي من چرا بيحال شده

آقا ببخشيد كه زياد سئوال ميكنممن يه تراس كوچولو دارم و با توجه به علاقه اي كه به گل و گياه دارم،از تمام ظرفيتهاش براي استقرار يك موجود سبز و دوست داشتني استفاده كردم و ساعات زيادي از وقتم رو براي ناز و نوازش گلهام سپري ميكنم.اينه كه اگر هر كدوم از گلهام مريض احوال بشه مثل اينه كه يكي از اعضاي خانوادم ناخوشه ،پس طبيعيه كه بايد از پزشك و افراد آگاه استعانت بگيرم
    و اما مسئلة‘ ،يه باغچه كوچولو در تراس درست كردم و سعي كردم كه بهترين تركيب خاك رو براش تهيه كنم،خاكهايي از باغ و زمينهاي حاصلخيز اطراف رو جمع آوري كردم و به همراه كود دامي و مقداري هم كود فسفات و پتاس داخل اين باغچه ريختم.كل تراس رو با پلاستيك پوشاندم و يك سيستم بخار ساز هم طراحي كردم تا در ساعات معيني از شبانه روز ،رطوبت 50 تا 80 درصد را تامين كنه.حالا با اين همه زحمت،گلداني كه به اين خاك وارد ميشه ،ابتدا برگهاي پاييني شروع به زرد شدن و پس از مدتي ريزش ميكنه كه اتفاق غم انگيزيهاين ختمي كه عكسش در زير هست،يك هفته است كه وارد اين خاك شده.برگهاي بالايي شاداب ولي از پايين كم كم داره زرد ميشه و برگها از كنار داره سبزخشك ميشه

اين محبوبه شب هم برگهاي قديميش داره ميريزه و برگهاي بالاييش سالمه

به نظر شما كجاي كار اشكال داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •