نوشته شده توسط HolySooshiant
نه عزيزم منظورم اين بود كه اصلا رويا ها و به ياد موندنشون چه فايده اي برامون داره
نوشته شده توسط HolySooshiant
نه عزيزم منظورم اين بود كه اصلا رويا ها و به ياد موندنشون چه فايده اي برامون داره
البته در مورد نوشتن رويا بعد از يه مدت ديگه خواب نمي شه رفت بلكه فقط رويا ميبينيم نمي خوام نفيش كنم اما كساني كه به خواب احتياج دارن حواسشون باشه درسته سوشيانت جان
سلام به همه
چند صفحه قبل خوندم بچه ها تقاضاي تاپيكي رو كرده بودن كه افرادي كه رفتن اون دنيا و برگشتن داخلش مطلب نوشته باشند .اين تاپيك موجود است.
سوشيانت جان سلام
من يه مشكل دارم البته شايد بتوني اسمشو بذاري مشكل
من هر خوابي كه ميبينم حتما" بايد به واقعيت تبديل بشه.باور كن حتي خانواده من از خواب ديدنم مي ترسن.
حلا اين به كنار . شبي هم كه از اين قبيل خواب نبينم بايد حتما" خواب اكشن ببينم .
يه بار نشد ما گلستان خواب ببينيم .
باور نميكني من سوپر من ميشم.شهر رو نجات ميدم يا ...
اصلا" هم پيش زمينه فكري ندارم چه در مورد افراد چه در مورد مكان ها .
اگه قرار باشه خوا ب ها مو بنويسم .چند فيلم نامه خوب در مي ياد.
mercedes جان
سبک شای مخفف کلمه
spiritual human yoga (SHY)
هست
میتونید توی اینتر نت جستجو کنید
ومثل خیلی از سبک های دیگه انرژی توسط درمانگر و از چاکرای 7 درمانگر گرفته میشه و به وسیله نوک 3 انگشت میانی و یا کف دست درمانگر به چاکرا ها یا اعضای بیمار منتقل میشه
این روش یک روش نوین هست که به وسیله دکتر لونگ مینگ دنگ Dr. Sir Master Luong Minh Dang(دکترای متافیزیک )ابداع شده
--------------------
حمید جان من هم که گفتم کاربردش برای هشیاری در رویا هست
با هشیاری در رویا شما میتونید ارتباط بسیار بهتر و ساده تر و عمیق تری با ناخوداگاه پیدا کنید
برای شما هم که این قدر از روش های پرواز روح مستقیم وحشت دارید میتونه یک راه بدون ترس باشه که در نهایت به پرواز روح هم میتونه منجر بشه
---------------------
mercedes جان روش دومی که نوشتم که بعد از هر دوره رویا بینی شخص از خواب بیدار میشه برای مبتدی ها خوبه ولی درسته در طولانی مدت ازار دهنده میشه برای همین اول نگفتم ولی روش اول که شخص هروقت به صورت طبیعی بیداربشه شخص فقط اخرین رویا های سیکل رویا را به یاد میاره و قبل از اون در سیکل های قبل از خواب عمیق هم استفاده میکنه
----------------------
zaraoustra عزیز این که خیلی خوبه شاید یک روز به دردت هم بخوره
مثلا شاید روزی کارگردان یا نویسنده بشی
خواب هایی هم که به حقیقت میرسه خیلی خوبه و اگر بد بود برای کسی تعریف نکن صدقه بده و دعا کن
بستگی به ایمانی که داری خیلی از موارد میشه تقدیر را عوض کرد
maryam1987 جان هر جور خودتون صلاح می دونید عمل کنید
HolySooshiant جان
در مورد خواب هایی که به واقعیت تبدیل می شن بیشتر توضیح بدید.
بي بي جان روح يه قدرتي داره كه ميتونه به زمانهاي مختلف سفر كنه و اطلاعاتي به دست بياره مثلا روحم به آينده سفر ميكنه و ميبينه كه دوست من از بالاي يك بلندي در مدرسه ميفته و پايش ميشنه ما ميتونيم به اون اطلاع بديم كه مواظب خودش باشه.
البته اين نظر من بود ببينيم نظر سوشيانت جان چيه
سوشيانت جان يعني اگه من خوابهام هميشه به يادم بمونه ميتونم در خواب هوشيار بشم؟چطوري؟
حمید جان
لطفا علمی توضیح بدید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)