برنامه رو پاک کن از تو app .mgr دوباره نصب کن.
برنامه رو پاک کن از تو app .mgr دوباره نصب کن.
آقا یه سوال مهم! چرا تمهایی که رو مموری نصب میکنم رو نمیشه از تو application manager پاک کنم. اصلا اسمشون اونجا نیست و برای پاک کردنشون تنها راهی که می مونه فرمت مموری کارته. یا پاک کردن فولدرش در مموری که اینطوری همه برنامه ها پاک میشن. گوشیم N73 هست.ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سلام
ظاهرا اين مشكل براي همه گوشي هاي V3 هست
من هم اين مشكل رو با N80 داشتم
البته تا زماني كه گوشي تو خاموش نكردي و مموري كارتت رو هم خارج نكردي مي توني توي app mngr پيدا و حذفش كني ولي بعد از اون ديگه توي اون ليست نخواهد بود
من براي رفع اين مشكل theme هام رو روي حافظه گوشي نصب مي كنم.
براي اينكه حافظه پر نشه يك يا 2 تا بيشتر نصب نمي كنم، اگه لازم شد يكي رو حذف ميكنم و يكي ديگه جاش نصب مي كنم
البته اگه اصرار داشته باشي روي كارت نصب كني راهي براي حذف اون هست ولي يه كم سخته.
اگه خواستي توضيحش رو ميذارم.
هی کلنگ ، چه طوری ؟ اگه راست می گی یک Upload بذار تو سایتت که من نرم افزار های موبایلم رو اینجا بذارم بعد خداییش مقایسه بکن که کی نرم افزاراش بهتره و حرفه ای تره ؟
Smatir اگه بذاری که ممنون میشم خیلی حالگیریه.
دوستان سلام
مدتي هست كه سوالاتي در رابطه با certification فايلهاي SIS ذهن من رو مشغول كرده.
اگه كسي از دوستان بتونه راهنمايي كنه ممنون ميشم
اول اينكه قضيه self certification چيه و آيا با استفاده از اون ميشه بدون مراجعه به symbiansigned برنامه ها رو sign كرد يا نه؟
و اگه نه مفهومش اينه كه حتي كسي كه يه برنامه براي خودش مي نويسه نمي تونه بدون اجازه اين سايت برنامه رو رو گوشيش نصب كنه؟
دوم اينكه اين سايت فايل certification كه براي IMEI خاصي ميفرسته مخصوص برنامه خاصيه يا نه؟
منظورم اينه كه ميشه با همون فايل همه برنامه ها رو sign كرد و رو اون گوشي نصب كرد و يا براي هر برنامه بايد يه فايل جداگانه دريافت كرد؟
باز هم ممنون
راه ساده ترش اينه كه قبل از نصب برنامه رو كارتت يه full direcory ازش بگيري
يعني كارت رو بذاري تو كامپيوتر و داخل cmd دستور dir /a /s رو بدي و براي اينكه تو يه قايل مثل 1.txt ذخيره بشه : dir /a /s >1.txt
بعد ازاينكه نصب كردي دوباره كارت رو بذاري تو كامپيوتر و يه بار ديگه اين كار رو بكني
بعد دو فايل رو مقايسه كني تا بفهمي براي حذف اون theme چه فايلهايي بايد حذف بشه و هر موقع ميخواي اون فايلها رو حذف كني.
تازه اين راه سادهاش هست
اگه وقت كنم تصميم دارم در آينده يه برنامه بنويسم كه خودش اين كار رو بكنه.
اگه نوشتم حتما اينجا ميذارم.
Last edited by smatir2002; 09-09-2007 at 17:02.
اگه مايلي فايلهات رو در اختيار دوستان بذاري يه راه ساده وجود داره
ميري داخل سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام ميكني
اونجا 1G فضا بهت ميده كه upload كني و share كني
بعد ميتوني لينكش رو داخل پيام هات بذاري
با تشکر از برنامه هاي دوستان
چطور ميشود n73 را فارسي کرد (موزيکال)
به عبارتي فارسي ساز دارد ؟ يا خير
در شرایط غیر عادی چه جوری میتونم برنامه های رادیو رو ضبط کنم ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)