من اين بازي رو در دو dvd از p30world سفارش دادم هنوز بدستم نرسيده مي خواستم بدونم اين نسخه آزمايشي (demo) اين بازي هست يا اصلي يكي ميگفت آزمايشييه
در ضمن سيستم من اينه به اين ميخوره:
cpu:3.2 full
vga:7300GS xfx
ram:1gig kingstone
با تشكر
من اين بازي رو در دو dvd از p30world سفارش دادم هنوز بدستم نرسيده مي خواستم بدونم اين نسخه آزمايشي (demo) اين بازي هست يا اصلي يكي ميگفت آزمايشييه
در ضمن سيستم من اينه به اين ميخوره:
cpu:3.2 full
vga:7300GS xfx
ram:1gig kingstone
با تشكر
من هم خریدم منتظرم که بیاد فکر نکنم دمو باشه
cpu quad core 2.3-mb:xterm Asus ram 2gb vga: 8600![]()
آره اونم بد ضد حالي
حالا خوبه تو نخريدي من كه...![]()
منم اگه خدا بخواد فردا دستم میرسه همراه gow.13 نوامبر هم که میدونین باز 2 تا بازیه توپ میاد!پول اینا رو کی می خواد بده دیگه
ورشکست شدم به خدا.6 ماه یک بازیم نمیاد تو این نوامبر 500 تا بازی میاد.فکر جیب مارو نمیکنن.اگه 360 داشتم که تازه باید اساسینم میخریدم
فعلا 12 ساعت بریم تو کف تا بازی بیاد![]()
سلام مجدد
راستش فكز نكنم قوانين انجمن اجازه بدن كه من محلي رو واسه خريد بگم...چون تبليق ميشه
ولي من بازي رو توي دو تا دي وي دي خريدم فقط 2000 تومن
راستش اينجا كه مي گم پاتوق من و خيلي بازي خوراي ديگه س. و همه بازي ها رو داره و هر دي وي دي فقط 1000 تومنه.
نشوني تقريبي :
بين 4 راه وليعصر تا ميدان ولي عصر - سمت غربي خيابون ؛ بعد از طالقاني ( به سمت جنوب ) يه مغازه داخل يه پاساژه كه پنجره بزرگي به سمت خيابون داره و كارش فقط فروش بازيه... تاكيد مي كنم : اونجا از اينجور مغازه ها زياده كه همشون در پيتن و ممكنه بهتون بندازن...فقط همون مغازه.
موفق باشين!
راستي نماي بيروني پاساژ هم سنگ گرانيته سياهه فكر كنم !
وای عجب بازییه.واقعا دستشون درد نکنه.مخصوصا حرکات و صورتها خیلی طبیعیه.
و ازهمه بهتر چقدر سریعه و کم نمیاره.
اصلیه
آره میخوره
تو خریدی انگار من خریدم داداشحالا خوبه تو نخريدي من كه...
اساسین برا pc هم میاداگه 360 داشتم که تازه باید اساسینم میخریدم
Last edited by SAEED_BARCELONA; 12-11-2007 at 09:56.
دوست عزيز و گرامي اگر ميشه بگيد شما از كجا خريديد و چند تا dvd بود و شما مشكلي براي نصبش نداشتيد !
من از علاالدین خریدم 2 تا DVD فایلها زیپ شده معلوم بود همونجوری که دانلود شده رایتش کردن
جفتشو 1400
برای نصبش مشکلی نداشتم
سلام
ممنون شاهسوند عزیز ، من نگرانیم برای این که مدال 3 و بایوشاک روی سیستم من اجرا نشدند
گفتم شاید هم این بازی اجرا نشه
باز هم ممنون
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)