تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 42 اولاول ... 23293031323334353637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 411

نام تاپيک: Resident Evil 3: Nemesis

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بله اون کارت همون کرتی هستش که در جدال با اون غول دست درازه بهت میده هستش. قرمز رنگه.
    اون درهارو هم توشون مهمات و اسلحه داره یکی از اسانسورها هم که به وسیله اون کارت حرکت میکنه
    و میری به قسمتی که یک توپ بهت میده. همون توپی که در بخش مرسناریسش داره.
    بعد اون اپلوگها هربار تموم کردن بازی باز میشن. من 17 بار تموم کردم که 7 بارش روی هارد بود. در قسمت هارئ یک اسلحه بسیار جالب میده که ردیاب هستش.
    منظورت از اسلحه رد یاب کدوم هست؟ همونی که زمانی هست؟ گلوگه هاش هم چراغ داره و توی جعبه های سفید با فشنگ های قرمز رنگ و نوک سیاه؟ یا منظورت یکی دیگه هست؟

مطمئنی اون کارته هست؟

مگر همون کارتی رو نمیگی که وقتی Nemesis رو برای بار آخر میکشی و روش اسید میریزی بعد یهو یه فیلم کوچیک نشون میده که یه کارت از جیب یه جنازه میفته بیرون؟

من با همون کارت رفتم ولی اون در ها رو باز نکرد.
    برای به دست آوردن لانچری بزرگ (به قول دوستمون توپ!) باید اول یه کارت قرمز آمبرلا رو بزنی به آسانسور و بری پایین. بعد ته زیرزمین میرسی به یه کمد که برای باز کردنش باید از کارت پلاستیکی کلیدی که از طبقه بالا برداشتی استفاده کنی. البته بگم قبلش باید کارت پلاستیکی کلید رو ببری شارژ کنی. دستگاه شارژش هم کنار دستگاه تست نمونه آب هست.

راستی تونتی کتاب خاطرات جیل رو به دست بیاری؟ این تازه ترین کشف من بود بعد از 7 سال!

2. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه,

اون کتاب رو چطوری میشه به دست آورد؟ با بازی کردن مجدد؟

بابا این دوستمون 17 بار رفته البته من هم رفتم ولی پشت سر هم نرفتم. من هم میخوام الان دوباره برم.

آقا پس گاهی اوقات که بهت میگه شما دیگه احتیاج به اون کلید نداری یعنی اینکه احتمالش هست این کلید در آینده به درد بخوره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

نه,

بابا این دوستمون 17 بار رفته البته من هم رفتم ولی پشت سر هم نرفتم. من هم میخوام الان دوباره برم.

آقا پس گاهی اوقات که بهت میگه شما دیگه احتیاج به اون کلید نداری یعنی اینکه احتمالش هست این کلید در آینده به درد بخوره؟
    نه,

این کتاب خاطرات جیل رو باید همه مدارک رو به ترتیب پیدا کنی. با برداشتن آخرین مدرک قبل از غول آخر میبینی که اولین مدرکت که کتاب راهنما بود تبدیل شده به کتاب خاطرات جیل!

روی هارد برو. هر بار که تموم میکنی یه اپیلوگ بهت میده. بعد از تموم شدن بازی سیو میکنی. هر وقت خواستی لودش کن ادامه بده تا همه هشت تا اپیلوگ ها رو بگیری.

نه وقتی میگه یه چیزی دیگه به دردت نمیخوره راستش رو میگه! واسه این کلید که گفتم این پیغام رو نمیده و اگه وسایلت رو بگردی میبینی که توش مونده. فقط من موندم که سنجاق تکلیفش چی میشه، چون اونم آخرسر باقی میمونه.

راستی با چی بازی میکنی؟ اگه ماله کامپیوتر رو بازی میکنی بهت پیشنهاد میکنم برو نسخه سونی یکش رو پیدا کن با امولاتور ePSXe 1.6 بازی کن تا کیفیت گرافیکش رو ببینی!

5. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستی با چی بازی میکنی؟ اگه ماله کامپیوتر رو بازی میکنی بهت پیشنهاد میکنم برو نسخه سونی یکش رو پیدا کن با امولاتور ePSXe 1.6 بازی کن تا کیفیت گرافیکش رو ببینی!

فکر کنم قبلا بازی کرده باشم. ولی یادم نمیاد. تغییراتش چشم گیر هست یا نه؟

نه وقتی میگه یه چیزی دیگه به دردت نمیخوره راستش رو میگه! واسه این کلید که گفتم این پیغام رو نمیده و اگه وسایلت رو بگردی میبینی که توش مونده. فقط من موندم که سنجاق تکلیفش چی میشه، چون اونم آخرسر باقی میمونه.
    تازه اگر اون کتاب سنگی رو هم بگیری اون هم اضافه میشه (همون کتابی که جلوی اومدن آب رو میگیره )

منظورت از اسلحه رد یاب کدوم هست؟ همونی که زمانی هست؟ گلوگه هاش هم چراغ داره و توی جعبه های سفید با فشنگ های قرمز رنگ و نوک سیاه؟ یا منظورت یکی دیگه هست؟
    آره فکر کنم همونه. اسمش هست: Mine Thrower
    Last edited by online_amin; 25-02-2010 at 19:03.

7. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samyar_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یادش بخیر اویل 3
    یه گونی خاطرات برام داره این بازی. به نظر من بهترین بازیه
    اولین بار با دوستام جند نفری بردیمش اخر
    یه بار تو اخرین مرحلش که اون غول رو باید با دستگاه بزنی ما هی بهش تیر میزدیم نمیدونستیم و اندازه کل وقتی که تا اونجا برده بودیمش گیر کردیم
    جالب ترین قسمتش اونجاست که دختره مریض میشه و با پسره ادامه میدی

9. این کاربر از samyar_red بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تو Mercaneries رکورد زدم! تونستم زمان رو به 5 دقیقه برسونم البته 5:23

این هم عکس از 5:17

الان هم همه رو نامحدود کردم.

11. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

ای ول. با کالوس هستی یا نیکولای؟ من با روش سیو سریع رکوردهای خیلی خوبی میزدم. البته بدون چیت هم رکورد خوب میزنم ولی به هر یه اشتباه کافیه که کل زحمت نیم ساعته به باد بره.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سیو سریع دیگه چیه؟ یه نوع چیته یا داری از شبیه ساز استفاده میکنی؟ فقط شبیه ساز چنین قابلیتی داره.

من نسخه پی سی دارم.

والا اسم ها رو قاتی کردم. همونی که همش اسلحه داره و فقط یه دونه خون داره. من قبلا ها بازی میکردم ولی نمیدونستم باید بری کسی رو نجات بدی. الان فهمیدم باید بری نجات بدی. 4 نفر رو باید نجات بدی که 2 نفرشون خشاب های خوبی میدن. اگر با همینی که من رفتم بری, 2 نفر اولی, خشاب شات گان میدن, نفر سومی خشاب Revolver و نفر چهارمی خشاب Enhance شده ی شات گان.

یه جا هست 2 تا از اون Nemesis ها حمله میکنن که اگر اونا را Rocket Launcher بزنی 50 ثانیه وقت مفت بهت میده. یه جای دیگه هم که 72 ثانیه با انفجار بشکه ها. تازه خیلی هم تیر اضافه میارم.

در کل جالب بوده و ما نمیدونستیم.

راستی, در اولین برخورد با Nemesis یکی رو میکشه. اگر انتخاب کنی که باهاش بجنگی و بعد بری روی جنازی اینتر بزنی, یه کارت مربوط به همون جنازه رو بهت میده (S.T.A.R.S Card ) که عکس همون جنازه روش هست. جلوتر هم که کارت خود جیل رو میدن. این کارتها به درد نمیخورن نه؟ فقط یه جا و فقط از یکی از کارتها استفاده میشه نه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سیو سریع دیگه چیه؟ یه نوع چیته یا داری از شبیه ساز استفاده میکنی؟ فقط شبیه ساز چنین قابلیتی داره.

من نسخه پی سی دارم.

والا اسم ها رو قاتی کردم. همونی که همش اسلحه داره و فقط یه دونه خون داره. من قبلا ها بازی میکردم ولی نمیدونستم باید بری کسی رو نجات بدی. الان فهمیدم باید بری نجات بدی. 4 نفر رو باید نجات بدی که 2 نفرشون خشاب های خوبی میدن. اگر با همینی که من رفتم بری, 2 نفر اولی, خشاب شات گان میدن, نفر سومی خشاب Revolver و نفر چهارمی خشاب Enhance شده ی شات گان.

یه جا هست 2 تا از اون Nemesis ها حمله میکنن که اگر اونا را Rocket Launcher بزنی 50 ثانیه وقت مفت بهت میده. یه جای دیگه هم که 72 ثانیه با انفجار بشکه ها. تازه خیلی هم تیر اضافه میارم.

در کل جالب بوده و ما نمیدونستیم.

راستی, در اولین برخورد با Nemesis یکی رو میکشه. اگر انتخاب کنی که باهاش بجنگی و بعد بری روی جنازی اینتر بزنی, یه کارت مربوط به همون جنازه رو بهت میده (S.T.A.R.S Card ) که عکس همون جنازه روش هست. جلوتر هم که کارت خود جیل رو میدن. این کارتها به درد نمیخورن نه؟ فقط یه جا و فقط از یکی از کارتها استفاده میشه نه؟
    اره من با شبیه ساز ePSXe 1.6 این رو بازی میکنم. چون گرافیک بازی رو چند برابر میکنه (حتی بیشتر از نسخه پی سی). و امکانات جالب دیگه ای داره.

از نوع اسحله هات معلومه با میخاییل داری میری.

از 4 نفر هم زیادتر هست فکر کنم 6 نفر باشن :

اولی : کاراژ توی پمپ بنزین. (محل بنزین)

دومی : دفتر روزنامه نگاری (محل الماس سبز)

سومی : زیرزمین رستوران (محل پر از آب و الماس سبز)

چهارمی : نیروگاه برق (محل فیوز)

پنجمی : فروشگاه آمبرلا (محل بنزین اضافی)

ششمی : کافه محلی (محل فندک)

یه چیز دیگه ای هم که آخرین بار پیداش کردم این بود که بعضی از جاها که معمولا انتهای یه جا و بن بست هستن بری و دکمه ضربدر رو بزنی بهت زمان اضافی میده و هر بار زمان قبلیت رو دو برابر میکنه مثلا دفعه اول 2 ثانیه میده دفعه دوم 4 بعد 8 بعد 32 و همین طور برو بالا من 64 هم پیدا کردم ولی شاید جاهای بیشتری هم باشن تا 128 هم شاید باشه.

کارت شناسایی فقط به درد گرفتن رمز از کامپیوتر توی سالن اداره پلیس میخوره من که نتونستن برای این دو تا کارت استفاده دیگه ای پیدا کنم و اونا هم تا آخر بازی میمونن.

15. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

6 جا؟ من به نظر خودم دیگه همه رو پیدا کردم.

یه چیز دیگه ای هم که آخرین بار پیداش کردم این بود که بعضی از جاها که معمولا انتهای یه جا و بن بست هستن بری و دکمه ضربدر رو بزنی بهت زمان اضافی میده و هر بار زمان قبلیت رو دو برابر میکنه مثلا دفعه اول 2 ثانیه میده دفعه دوم 4 بعد 8 بعد 32 و همین طور برو بالا من 64 هم پیدا کردم ولی شاید جاهای بیشتری هم باشن تا 128 هم شاید باشه.
    جالب اینجاست که تو Mercaneries یه زامبی هایی میاد که تو بازی اصلی دیده نمیشن. لباسای جدید و زامبی های جدید و...

17. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •