ببخشید میتونین راهنمایی کنین این برنامه رو از کجا باید دانلود کنم اسمش چیه در ضمن گوشی منم کیبردش عربی حک شده ولی زبون فارسی نداره
ببخشید میتونین راهنمایی کنین این برنامه رو از کجا باید دانلود کنم اسمش چیه در ضمن گوشی منم کیبردش عربی حک شده ولی زبون فارسی نداره
سلام
ماله من هم كيبوردش عربي هست اما تو ليست زبان هاش فارسي نيست
1 gb هم رم دادن
سريالش هم فكر كنم درست باشه
------------------------------------
حالا يه سوال
چطور ميشه چراغ قوه رو روشن كرد ؟
ممنون
من یه 15 یا 20 روز دیگه یه 5700 می گیرم و ........
![]()
به نظر شما من این گوشی رو با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی ؟
سلام دسوت گلم به نظر من بدون گارانتی بگیر می دونی چرا ؟
چون من سال پیش یه ان 70 خریدم با گارانتی اتصالات بعد 10 -15 روز یهو گوشیم خاموش شد و دیگه هم روشن نشد منم بردمش بدم نمایندگی درستش کنه میدونی بهم چی گفتن ؟
گفتن نو گوشیت آب رفته پس گارانتیشم شامل حال شما نمی شه تشرقتونو ببرین همین
فعلا...
در ارتباط با سوال شما مهسی جون باید بگم شما تشریف بیار پیش من هر برنامه ای خواستی بگو واست بزار تو وبم ::::::::::::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هوتی جان خاطره تعریف کردی منم یه چیزی یادم اومد:!!پسر عمه ی من سونی اریکسون (مدلش یادم نیست)داشت گوشیش خراب شد.بردش گارانتی میدونی بهش چی گفتند؟؟؟بهش گفتند گوشیتو باز کردی و دست کاریش کردی.ما درستش نمیکنیم. گارانتی اتصالات 5700 رو اورده به قیمت 440 هزار تومن.بلانسبت چقدر ادم باید .......باشه که بره 200 تومن پول اضافه بده برای هیچ.نامردها 200تومن پول گارانتی میگیرند.اگر تهران هستید برید بپرسید 5700 های گارانتی اتصالات کجایی هستند(خیلی برام مهمه).
من فرصت نکردم تمام پستها رو بخونم اما ظاهرا این گوشی داره خیلی طرفدار پیدا میکنه..!!!
raminet جان اگه امکانش هست مهمش کنید چون ما باید هر سری اون وساطای انجمن دنبالش بگردیم.در ضمن هنوز یک ماه نشده که قیمتش اومده پایین ببین چقدر طرفدار داره.خواهشا مهمش کنید!
بچه ها بلوتوث اسپیکر مدل md-5w رو از کجا تهیه کنیم؟؟؟؟منظورم همون اسپیکرهای بدون سیمی هست که روی جعبه ی گوشی تبلیغ کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)