تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 1667 اولاول ... 2329303132333435363743831335331033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط OMID_ONLINE
    پیشی جان سلام
    همانطور که از ظواهر امر پیداست بر روی سیستم شما دایرکت ایکس 9.0c نصب نمی باشد و این ارور ها که در بازیهای مختلف به شما میدهد برای این است من به شما پیشنهاد میکنم که یک دایرکت ایکس 9.0c مطمئن بر روی سیستم نصب کنید تا مشکل حل بشه

بعد اون اروری که بهتون میده و داخل بازی نمیره چی هست اون اروری که بعد از کپی کردن اون فایل بهتون میده ؟
    دوباره شلام ميخواشتم بگم كه اين مورد از ويندوز منه ؟ يعني ممكنه كه اگه ويندوزمو دوباره نصب كنم Dirextx هم نصب بشه يا نه ؟ با اونكه من اصلا نمي خوام ويندوزمو دوباره نصب كنم چون خيلي راضيم .
    و اينكه اگه ميشه يه جايي معرفي كنيد كه اون كه گفتيد من بتونم دانلود كنم اگه حجمشم بگيد كامل منت و گذاشتيد آخه ميدونيد كه منم از ديال آپ استفاده ميكنم .
    اما در مورد Most Wanted بايد بگم كه اصلا ارور نميده . اروره قبلي هم نميده . فقط اون اول اون چيزي رو كه قبل از رفتن تو بازي نشون ميده رو نشون ميده و ديگه هيچي . اگه دوباره نصب كنم درست ميشه ؟
    ممكنه سي ديش خراب بوده باشه ؟
    راستس اينكه اين دايركس رو سيستم من گفتيد نصب نميشه دليلش چيه ؟ آخه من يه عالمه بازي رو سيستمم دارم اونا مشكلي نداردن مثل : Fifa2006 & Hife Life 2 & Doom3&Serious Sam 2 & ... اينا جديداش بودند
    منظورم اينه كه اين بازي ها كه جديدند چرا چنين مشكلا پيش نيومده ؟

بازم ممنون ميشم اگه F1 رو فشار بديد .

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط piishii
    دوباره شلام ميخواشتم بگم كه اين مورد از ويندوز منه ؟ يعني ممكنه كه اگه ويندوزمو دوباره نصب كنم Dirextx هم نصب بشه يا نه ؟ با اونكه من اصلا نمي خوام ويندوزمو دوباره نصب كنم چون خيلي راضيم .
    و اينكه اگه ميشه يه جايي معرفي كنيد كه اون كه گفتيد من بتونم دانلود كنم اگه حجمشم بگيد كامل منت و گذاشتيد آخه ميدونيد كه منم از ديال آپ استفاده ميكنم .
    اما در مورد Most Wanted بايد بگم كه اصلا ارور نميده . اروره قبلي هم نميده . فقط اون اول اون چيزي رو كه قبل از رفتن تو بازي نشون ميده رو نشون ميده و ديگه هيچي . اگه دوباره نصب كنم درست ميشه ؟
    ممكنه سي ديش خراب بوده باشه ؟
    راستس اينكه اين دايركس رو سيستم من گفتيد نصب نميشه دليلش چيه ؟ آخه من يه عالمه بازي رو سيستمم دارم اونا مشكلي نداردن مثل : Fifa2006 & Hife Life 2 & Doom3&Serious Sam 2 & ... اينا جديداش بودند
    منظورم اينه كه اين بازي ها كه جديدند چرا چنين مشكلا پيش نيومده ؟

بازم ممنون ميشم اگه F1 رو فشار بديد .
    با سلام
    پیشی جان چیزی که واضح است اینه که دایرکت ایکس شما مشکل داره
    با اون فایلی که من به شما دادم دیگه اون ارور رو نداد چونکه بعد از شناسایی اون فایل میخواد داخل بازی بره ولی چونکه دایرکت ایکس نصب شده مشکل داره نمیتونه .
    میتونه 3 دلیل داشته باشه
    1. دایرکت ایکسی که شما نصب کرده اید مورد داره به شما پیشنهاد میکنم دایرکت ایکس موجود در بازی gun رو هم نصب کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
    2.اینکه ویندوز شما مورد داشته باشه
    3.کارت گرافیک شما پشتیبانی کامل از دایرکت ایکس 9.0c نکنه که در این مورد آشنایی زیادی با کارت شما ندارم ولی چونکه از سری geforce 6 هست فکر میکنم پشتیبانی کامل کنه
    پس یکی از دو دلیل اول میتونه باشه
    حجم دایرکت ایکس هم تقریبا بیست و اندی مگا بایت هست اگه خواستی بگو لینک بدم البته با دیال آپ دانلودش یه خورده سخته

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

با سلام
    پیشی جان چیزی که واضح است اینه که دایرکت ایکس شما مشکل داره
    با اون فایلی که من به شما دادم دیگه اون ارور رو نداد چونکه بعد از شناسایی اون فایل میخواد داخل بازی بره ولی چونکه دایرکت ایکس نصب شده مشکل داره نمیتونه .
    میتونه 3 دلیل داشته باشه
    1. دایرکت ایکسی که شما نصب کرده اید مورد داره به شما پیشنهاد میکنم دایرکت ایکس موجود در بازی gun رو هم نصب کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
    2.اینکه ویندوز شما مورد داشته باشه
    3.کارت گرافیک شما پشتیبانی کامل از دایرکت ایکس 9.0c نکنه که در این مورد آشنایی زیادی با کارت شما ندارم ولی چونکه از سری geforce 6 هست فکر میکنم پشتیبانی کامل کنه
    پس یکی از دو دلیل اول میتونه باشه
    حجم دایرکت ایکس هم تقریبا بیست و اندی مگا بایت هست اگه خواستی بگو لینک بدم البته با دیال آپ دانلودش یه خورده سخته
    سلام آقا يه دنيا ممنون من ترجيح ميدم كه دانلود كنم پس اگه زحمتشو بكشي ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا يه دنيا ممنون من ترجيح ميدم كه دانلود كنم پس اگه زحمتشو بكشي ممنون
    ِِDirectX 9.0c
    حجم : 33.4 mb

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

9

آقا مرسي من اينو دانلود ميكنم دوباره مزاحم ميشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMANN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

سلام:
    بازي درايور 3 را نصب كردم ولي وقتي بازي را مي خواي اجرا كني پيغا م زير را ميد هد
    please ensure latest dirctx runtime is is installed

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط SAMANN
    سلام:
    بازي درايور 3 را نصب كردم ولي وقتي بازي را مي خواي اجرا كني پيغا م زير را ميد هد
    please ensure latest dirctx runtime is is installed
    با سلام
    دوست عزیز برای اجرای Driv3r باید directX 9.0c بر روی سیستم نصب باشد.
    اروری که به شما داده به همین خاطر است احتمالا directX 9.0c بر روی سیستم شما نصب نیست نصب کنید مشکل حل خواهد شد

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

اقا باز سلام ! من اينو با كلي زحمت دانلود كردم و نصب اما بازم هيچ جوري نشد .

اين دفعه مي خوام راه ديگه ايي رو امتحان كنم اما تو رو خدا نگيد ويندوز رو عوض كنم . اگه با دستور Sfc/ sfcscannow ويندوز رو يه جورايي مثل قبل كنم ميشه اميدوار بود ؟

آخه من فكر نمي كنم كه كارتم با دايركت ايكس اشكال داشته باشه . اما بازم اين سوال رو تو انجمن سخت افزار مي كنم .

اين دفعه هم لطف كنيد كمكم كنيد . ممنون .

امين .

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا باز سلام ! من اينو با كلي زحمت دانلود كردم و نصب اما بازم هيچ جوري نشد .

اين دفعه مي خوام راه ديگه ايي رو امتحان كنم اما تو رو خدا نگيد ويندوز رو عوض كنم . اگه با دستور Sfc/ sfcscannow ويندوز رو يه جورايي مثل قبل كنم ميشه اميدوار بود ؟

آخه من فكر نمي كنم كه كارتم با دايركت ايكس اشكال داشته باشه . اما بازم اين سوال رو تو انجمن سخت افزار مي كنم .

اين دفعه هم لطف كنيد كمكم كنيد . ممنون .

امين .
    با سلام
    امین جان تستش ضرر نداره احتمال داره مشکل حل بشه یه تست کن
    دستور درست هم اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

با سلام
    امین جان تستش ضرر نداره احتمال داره مشکل حل بشه یه تست کن
    دستور درست هم اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی

نععععععععععععععععع ! نشد كه نشد الان رفتم سايت Microsoft دارم اينو DirectX End-User Runtimes (December د2005) Full Download دانلود ميكنم ببينم چي ميشه !

اگه كه نشد ديگه برخلاف ميلم ويندوز رو عوض مي كنم

برا خودمم سؤال شده كه چه مرگشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •