تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 222 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

داره خودمونی میشه Chap-Dast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ir-esf

پيش فرض

باشه
    د و ستان هر چی شما بگید بیا ید او ل از آسو ن تر ین را ه شر و ع کنیم ببینم آیا کسی می دو نه با ید اصلا از کجا شر و ع کرد ؟ چه نرم افز ار های لا زم این کار هست اصلا از کجا باید شر و ع کرد ؟
    به نظر من پک :

2-ZeroHour Reborn V4.0 The Rise To Power (چون تمام ژنر الها هستند بغیر از روسیه-واتحادیه اروپا...) مناسبه
    به نظره منم اين پچ خيلي عاليه
    درباره ي نرم افزارها هم يكي از نرم افزارهاش كه داخل پوشه ي خود جنرال هستWorldBuilder
    بقيه نرم افزارشم من يه سايت پيدا كردم توش ميشه يه چيزايي پيدا كرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

سلا م
    دوست من این مشکل مدتی قبل بر ای خود من هم پیش آمد و دلیل آن نیز دقیقا مشکل فعلی شما بو د من سی دی بازی جنر ال یک ام رو بخشیدم به کسی و از رو ش رایت کردم ولی بعد از نصب ویندوز جدید و نصب دو باره ویند و زمتو جه شدم سی دی رایتی من جو اب نمی ده بعد از مد تها گشتن در بازار گیم با لا خر ه مو فق شدم سیدی جنر ال یک رو بخرم ولی چه فایده این بازی دستکاری شده بو د و کا ملا فارسی شده بو د و صدای جنر ال ها و تما م صدا ها ، مر احل نصب و غیر ه فارسی بو دند ...خلا صه بر ای نصب جنر ال دو همان زرو مشکل داشتم و جنر ال زرو بازی جنر ال رو که نصب کرده بو د م نمی شنا خت و هی پیغام می داد این بازی رو نصب کن نصب نیست و از این حر فها ....

وقتی یک مقدار با بازی کلنجار رفتم متو جه شدم این شر کت بر ای نصب بازی یک پوشه می سازه به نام: :
    pardis Game
    و بازی رو او نجا نصب می کنه یعنی به جای اینکه آدرس بازی بشه این :
    F:\Program Files\EAGame\Generals
    می شه این:
    F:\Program Files\pardis Game\EAGame\Generals

علت نشنا ختن جنر ال زرو مو قع نصب هم همین بو د من مو قعی که داشتم جنر ال یک رو نصب می کردم به این ادرس: F:\Program Files\pardis Game\EAGame\Generals
    موقع نصب خودم یک پو شه سا ختم و اسمش و گذاشتم :EAGame و آدر سشد این :
    F:\Program Files\EAGame\Generals

بعد بازی رو نصب کردم و در موقع نصب جنر ال زرو تنها فقط حرف C رو به Fتعقییر دادم و بازی نصب شد و مشکل حل شد والان هر موقع بازی رو دو باره نصب می کنم اینجوری عمل می کنم

باز اگه دیدی مشکل حل نشد بازی جنر ال یک رو ( همانی که الا ن داری مال شر کت : Hitak ) مسیر یکه خودش نصب می کنه نصب کن و بعد یک پو شه به این آدرس بساز :
    F:\Program Files\EA Games \Generals
    و بازی رو در این پوشه: Generals کپی کن
    ببین چی میشه
    البته این که می گند بازی رو او ن شر کت دستکاری کرده و اشکال از سی دیه در ست نیست خیالت را حت دیگه از سی دی که من خر ید م که کا ملا فا رسیه بیشتر دستکاری نشده که !!

موفق باشی

سلام
    من هم همینکارو کردم دوست عزیز. من مسیرو ازC:\Program Files\ Hitak\Command and Conquer Generals
    به این تغییر دادم :
    C:\Program Files\EA Games\Command and Conquer Generals

و Zero hour رو گذاشتم تا نصب کنه ولی دوباره ارور داد. حتی یه دفعه بازیرو پاک کردم و دوباره ریختم و مصیر نصب رو همین بالایی گذاشتم(EA Games) ولی وقتی Zero hour رو گذاشتم دوباره ارور داد. یه دفعه هم اسمشو از Command and conquer به Command & Conquer تغییر دادم ولی بازم جواب نداد. الان هم که شما گفتی همه ی فایل های C&C رو تو یک فلدر دیگه به آدرس EA Games کپی کردم و اسم قبلیو همون Hitak گذاشتم ولی بازم نشد. فکر کنم مخ شما هم هنگ کرد
    اگه میتونین یه کپی پیست از آدرس Generals و Zero hour تون برام بذارید ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

9

سلا م دو ستان
    این یک پک بسیار جالبه و بسیار جدید مال سال 2008 در این پک شما شاهد سه گروه روسیه و آمر یکا و چین هستید .
    در این پک هوش مصنوعی بازی بسیار پیشر فت کرده و می تو نید با اون کلی حال کنید . و بسیار بسختی می تو نید با هار د در مقابل سه تیم مقا ومت و پیروز بشید .
    قدر تها زیاد شدند و همچنین روسیه تیمی است بسیار متفا وت با ژنر ال های سابق .
    و دها امتیاز دیگر که این پک رو یکی از جذا بتر ین پکهای مو جود جنر ال کرده به مرورر پکهای دیگر را هم به شما معرفی می کنم .

این یک سری عکس از امکانات و بازی

این هم لینک دانلود این بازی با حجم :

126.64 MB

لینک مستقیم1:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک مستقیم 2:

کد:

این پک رو حتما اجرا کنید بسیار جالبه من تا حالا بیش از 40 پک رو اجرا کردم ولی این خیلی با حاله......

مهم***راستی بعد از اینکه پک رو نصب کردید از قسمت منوی استار ت بر ید تو قسمت :all programs و پک :
    Rise of the Reds 1.0 SWR رو اجرا کنید یک مزید دیگه این پک اینه که می تو نید بد ون پا ک کر دن پک بر ید و خود بازی جنر ال زرو رو با همان تر کیب قبلی اش بازی کنید .
    با سلام كسي لينك ديگري از اين پك نداره چون من مى‌خوام دانلودش كنم مى‌نويسه expiredاگه كسي آپلود كنه يا لينك ديگري بگذارد بزرگيش رو ميرسونه پايينيه هم اينترنت دانلود منيجر فارسي دقيقا همين جمله را ميگه:سرور اجازه‌ي دانلود فايل را به شما نمي‌دهد. اين هم يكي يك راه حلي بده دم همتون گرم
    با اجازه.
    سلا م دو ستان
    این پک امکانات نیر وی در یایی رو به جنر ال رو اضافه می کند
    انهم یکسری عکس از این امکا نات

Size:
    105.65 MB
    اینهم لینک مستقیم یک:
    کد:

اینهم لینک مستقیم دو م:
    کد:

اینهم لینک سو م:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلا م د و ست عزیز :m3hrshad_xxx@yahoo.com از زحما تتو ن متشکر .

د و ستان عزیز این پکها و مپ ها و دمو ها همه از طر یق اینتر نت قابل در یا فتند و نیاز به خر ید ندار ند .
    اگرهر کدا م رو دو ست دارید بفر ما ئید تا لینکشو بهتو ن بدم .
    ]
    آقا هر چي داري بگذار مشتري زياده

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره ! اینم به عنوان شروع کار جواد جنرال : نام مود : Zero Hour Reborn: The Last Stand (V.5.0)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک دانلود :
    من بالينك شما هم مشكل دارم ببخشيداگه اينقدر سوال مي‌پرسم يك سوال ديگه هم داشتم من اصلا نمي‌تونم پك هايي كه آقايufo-alien ميگذاره را نمي‌تونم دانلود كنم الان يك پك ديگه هم سعي كردك دانلود كنم ولي ميگه invalid key يه راهنمايي بكنيد با تشكر
    Last edited by sia abedi; 20-07-2009 at 10:21.

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

با سلام كسي لينك ديگري از اين پك نداره چون من مى‌خوام دانلودش كنم مى‌نويسه expiredاگه كسي آپلود كنه يا لينك ديگري بگذارد بزرگيش رو ميرسونه پايينيه هم اينترنت دانلود منيجر فارسي دقيقا همين جمله را ميگه:سرور اجازه‌ي دانلود فايل را به شما نمي‌دهد. اين هم يكي يك راه حلي بده دم همتون گرم
    با اجازه.
    سلام
    دوست عزیز با عر ض معذرت اکثر لینکهای مستقیم محدو ده زمانی دارند بر ای دیدن تمام این پکه به این ادرس بر وی د و او نها را به را حتی از ان آدرس دانلو د کنید فقط بر ای را حتی کار به تو ضیحاتی که روی عکس دادم تو جه کنید می تو نید البته به کمک :
    کد:
    این سا یتها را فا رسی کنید .باز اگه مشکلی بو د بفر مائید تا بر اتو ن حل کنم ....
    دو ست من تو جه داشته باش این نیر و دریا ئی که من در اینجا تو ضیح داد م بر ای جنرال یک است نه جنر ال زرو ...

آدرس در یا فت این پکها :

کد:

موفق باشید منتظر خبر های خوب با شید ...!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

6 دمت گرم

سلام
    دوست عزیز با عر ض معذرت اکثر لینکهای مستقیم محدو ده زمانی دارند بر ای دیدن تمام این پکه به این ادرس بر وی د و او نها را به را حتی از ان آدرس دانلو د کنید فقط بر ای را حتی کار به تو ضیحاتی که روی عکس دادم تو جه کنید می تو نید البته به کمک :
    کد:
    این سا یتها را فا رسی کنید .باز اگه مشکلی بو د بفر مائید تا بر اتو ن حل کنم ....
    دو ست من تو جه داشته باش این نیر و دریا ئی که من در اینجا تو ضیح داد م بر ای جنرال یک است نه جنر ال زرو ...

آدرس در یا فت این پکها :

کد:

موفق باشید منتظر خبر های خوب با شید ...!!!
    دستت درد نكنه يعني هر پكي كه گذاشتي اين تو هست
    Last edited by sia abedi; 20-07-2009 at 14:23.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

دستت درد نكنه يعني هر پكي كه گذاشتي اين تو هست
    سلا م
    بله اکثر ا هستند بعضی ها شو ن رو از سا یتهای دیگر بو د که معر فی کردم قصد من تر جمه و تو ضیح و نقد در مورد این پکها به صور ت تک به تک بو د ....
    مو فق باشید.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

12 سوال

آقايufo-alienچند تا سوال داشتم:
    اول اينكه همه ي فايل هايي كه در سايتhttp://us3.strategyinformer.comوجود داره را نمي تونم دانلود كنم شما يه امتحان بكنيد اگر كا كرد يعني مشكل از كامپيوتر منه
    دوم اينكه اون پك اسرائيل و سوريه كه در صفحه‌ي 20 گذاشتيد چند تا فايل براي دانلود داره كه اولينش آهنگه و... كدوم را بايد دانلود كنم يه توضيحي ميشه بديد
    سوم من پك جنگ سرد رو دانلود كردم ولي فايل نصبش ارور ميده راستش الان ندارمش كه ارورش رو بخونم فقط مي‌خواستم بدونم كه شما تستش كردين؟ مشكلي نداشته؟
    وبالاخره سوال آخر اينكه من فارسي ساز جنرالي كه شما گذاشتيد را دانلود كردم(كه چندتا فايل بينكه)توي فولدر movieهم كپي كردمش ولي چيزي فارسي نشد يه توضيحي ميشه بدين
    اين همه سوالي كه من كردم حتما به خاطر اطلاعات كم من بوده وگر نه كسان ديگر هم اين سوالات رو ميپرسيدن پس معذرت مي‌خوام

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلا م
    در مورد سا خت مد ایر ان (ار تش ایر ان) چیکار کر دید تا حالا کسی به جایی رسیده ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •