خنده دارترین کتاب:کتابچه خاطرات گرگ کوچولو
تاثیر گذارترین کتاب:سرگذشت سینوهه
خنده دارترین کتاب:کتابچه خاطرات گرگ کوچولو
تاثیر گذارترین کتاب:سرگذشت سینوهه
سلام به همه برو بچ كتابخون
سينوهه
مسيح باز مصلوب
شازده كوچولو
روي ماه خداوند را ببوس
منم اينا رو خوندم و نظر بقيه بچه ها رو كه توي تاپيك بود تائيد ميكنم
ولي از سري كتابهاي پائولو كوئيلو كوه پنجم رو توصيه ميكنم
داستان زندگي يه پيامبر كه مثل همه ما يه آدم معمولي بوده ولي خدا ميخواد كه اون براش يه ماموريتي رو انجام بده قصه عاشق شدنش نا اميديها و همه آزاري كه ميبينه ... خيلي جالب بود كه تصور من از يه پيامبر چيز ديگه اي بود ولي پيامبر اين كتاب انگار يه آدم كاملا معموليه مث همه ما مثلا وقتي وحي خداوند چند روز دير ميشد و هيچ نشانه اي پيدا نميكرد مث همه قاطي ميكرد و نا اميد ميشد يا وقتي كه عاشق شد ... و حس و حالي كه داشت و اتفاقي كه براي اون زن ميافته و تاثيري كه روش ميذاره .... ///
كتابهاي جبران خليل جبران هم قشنگن ضمنا ضيافت افلاطون كه هيچي راجع بهش نميگم چون كوتاهه ولي خيلي پرمحتوا بهتره خودتون بخونيد.
موکل
نویسند : جان گریشام
مترجم : هادی عادل پور
داستان در مورد پسری هست که به طور اتفاقی مطلبی را در مورد مافیا می فهمد و پلیس سعی دارد که از او بخواهد این مطلب را بازگو کند ......
کتاب جالبی بود اما بیش از حد طولانی بود 500 صفحه برای چنین داستانی...... به نظر من موضوعش کشش بیش از 200 صفحه رو نداشت
جادوی فکر بزرگ اثر دکتر د.شوارتز
عوامل موفقیت و اعتماد به نفس
پی پی جوراب بلند
خب از اسمش معلومه مال چه گروه سنی ایه! !! کتاب درباره دختریه به اسم پی پی که پدرش توی دریا غرق شده اما اون مطمئنه که پدرش نجات پیدا کرده و سلطان جزیره آدم خوارهاست و مادرشم مرده و فرشته شده!!!
طنز کتاب، تخیل قوی ای که توش هست و کلی از آرزوهایی که همه ما توی بچگی داشتیم مثل خریدن یه فروشگاه اسباب بازی یا پیدا کردن گنج یا قوی ترین بودن آدم توی دنیا یا سفر به اقیانوس و ... همه چیز توی این کتاب هست
این کتاب فوق العاده است و گرچه پی پی هر وقت بتونه درباره هرچیزی که اطرافشه حسابی چاخان می کنه اما حتی اون چاخان کردن هاش هم آدم رو از قوه تخیل نویسنده به حیرت می اندازه
من که خیلی از کتابش خوشم اومد
راز مرد گوشه گیر
نویسنده : گراتزیا دلددا
مترجم : بهمن فرزانه
داستان در مورد مردیست که از جامعه گریخته تا به تنهایی زندگی کند و زنی که از جامعه به همراه شوهرش گریخته تا تنها باشد و همسایه مرد می شود .......
به نظر داستان فوق العاده قشنگی بود خیلی خوش اومد هرچند اخر داستان غافلگیر شدم واقعا غافلگیر
اینکه مرد عاشق زن شده بود اما در عین سعادت به همه چیز شک می کرد و حتی ارزو می کرد زن او را رها کند خیلی واقعی و قشنگ تصویر شده بود چون به نظر من اکثرا همین طوره در عین سعادت پر از شک هستیم و گاهی ارزو می کنیم همه چیز از بین بره سردرگمیم البته شک این اقا دیگه خیلی ادامه پیدا می کرد
ولی کلا به نظرم از نظر مباحث روانش ناسی خیلی قوی روی داستان کار شده بود
خب یادمه که این کتابو خوندم. به نظر من هم جالبه. بعضی داستانها گرچه ظاهرا برای کودکان نوشته میشن اما برای بزرگسالان جذابیت بیشتری دارن چرا که پر از نکته های ظریف و زیبات هستن.
از جمله داستانهایی که واقعا زیبا و جالب هستن "نیکلا کوچولو" هست که البته من یکیشونو بیشتر گیر نیاوردم.
درستهخب یادمه که این کتابو خوندم. به نظر من هم جالبه. بعضی داستانها گرچه ظاهرا برای کودکان نوشته میشن اما برای بزرگسالان جذابیت بیشتری دارن چرا که پر از نکته های ظریف و زیبات هستن.
از جمله داستانهایی که واقعا زیبا و جالب هستن "نیکلا کوچولو" هست که البته من یکیشونو بیشتر گیر نیاوردم.
نیکلا کوچولو هم در 5 کتاب نوشته شده اما بنظر من یه جنبه مهم این کتاب کاریکاتورهای زیبای سامپه است
چیزی که همیشه حسرتش رو می کشم اینه که چرا کتابهای دوران کودکیم رو نگه نداشتم؟
مدار صفر درجه
از اسماعیل فصیح
که در سه جلد نوشته شده
البته این کتاب با اون سریالی که از تلوزیون نمایش داده می شد فرق میکنه
بهترین سری کتابی که خوندم مجموعه 12 جلدی دارن شان بوده با نام "حماسه دارن شان" که در ایران با نام " داستان های سرزمین اشباح" توسط انتشارات بنفشه منتشر شده.
همچنین همین نویسنه اقدام به نوشتن مجموعه ای 10 جلدی با نام "دموناتا" کرده که از این مجموعه تنها 6 جلد منتشر شده و انتشارات بنفشه 5 جلد آن را با عنوان "نبرد با شیاطین" منتشر کرده.
خواندن این دو سری کتاب رو به علاقه مندان کتاب های تخیلی توصیه می کنم، واقعا بی نظیرند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)