تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 131 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خنده دارترین کتاب:کتابچه خاطرات گرگ کوچولو
    تاثیر گذارترین کتاب:سرگذشت سینوهه

در آغاز فعالیت meynoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همه برو بچ كتابخون

سينوهه
    مسيح باز مصلوب
    شازده كوچولو
    روي ماه خداوند را ببوس
    منم اينا رو خوندم و نظر بقيه بچه ها رو كه توي تاپيك بود تائيد ميكنم

ولي از سري كتابهاي پائولو كوئيلو كوه پنجم رو توصيه ميكنم

داستان زندگي يه پيامبر كه مثل همه ما يه آدم معمولي بوده ولي خدا ميخواد كه اون براش يه ماموريتي رو انجام بده قصه عاشق شدنش نا اميديها و همه آزاري كه ميبينه ... خيلي جالب بود كه تصور من از يه پيامبر چيز ديگه اي بود ولي پيامبر اين كتاب انگار يه آدم كاملا معموليه مث همه ما مثلا وقتي وحي خداوند چند روز دير ميشد و هيچ نشانه اي پيدا نميكرد مث همه قاطي ميكرد و نا اميد ميشد يا وقتي كه عاشق شد ... و حس و حالي كه داشت و اتفاقي كه براي اون زن ميافته و تاثيري كه روش ميذاره .... ///

كتابهاي جبران خليل جبران هم قشنگن ضمنا ضيافت افلاطون كه هيچي راجع بهش نميگم چون كوتاهه ولي خيلي پرمحتوا بهتره خودتون بخونيد.

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

موکل

نویسند : جان گریشام
    مترجم : هادی عادل پور

داستان در مورد پسری هست که به طور اتفاقی مطلبی را در مورد مافیا می فهمد و پلیس سعی دارد که از او بخواهد این مطلب را بازگو کند ......
    کتاب جالبی بود اما بیش از حد طولانی بود 500 صفحه برای چنین داستانی...... به نظر من موضوعش کشش بیش از 200 صفحه رو نداشت

پروفشنال rsz1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

جادوی فکر بزرگ اثر دکتر د.شوارتز
    عوامل موفقیت و اعتماد به نفس

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

پی پی جوراب بلند

خب از اسمش معلومه مال چه گروه سنی ایه! !! کتاب درباره دختریه به اسم پی پی که پدرش توی دریا غرق شده اما اون مطمئنه که پدرش نجات پیدا کرده و سلطان جزیره آدم خوارهاست و مادرشم مرده و فرشته شده!!!
    طنز کتاب، تخیل قوی ای که توش هست و کلی از آرزوهایی که همه ما توی بچگی داشتیم مثل خریدن یه فروشگاه اسباب بازی یا پیدا کردن گنج یا قوی ترین بودن آدم توی دنیا یا سفر به اقیانوس و ... همه چیز توی این کتاب هست
    این کتاب فوق العاده است و گرچه پی پی هر وقت بتونه درباره هرچیزی که اطرافشه حسابی چاخان می کنه اما حتی اون چاخان کردن هاش هم آدم رو از قوه تخیل نویسنده به حیرت می اندازه
    من که خیلی از کتابش خوشم اومد

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

راز مرد گوشه گیر

نویسنده : گراتزیا دلددا
    مترجم : بهمن فرزانه

داستان در مورد مردیست که از جامعه گریخته تا به تنهایی زندگی کند و زنی که از جامعه به همراه شوهرش گریخته تا تنها باشد و همسایه مرد می شود .......

به نظر داستان فوق العاده قشنگی بود خیلی خوش اومد هرچند اخر داستان غافلگیر شدم واقعا غافلگیر
    اینکه مرد عاشق زن شده بود اما در عین سعادت به همه چیز شک می کرد و حتی ارزو می کرد زن او را رها کند خیلی واقعی و قشنگ تصویر شده بود چون به نظر من اکثرا همین طوره در عین سعادت پر از شک هستیم و گاهی ارزو می کنیم همه چیز از بین بره سردرگمیم البته شک این اقا دیگه خیلی ادامه پیدا می کرد
    ولی کلا به نظرم از نظر مباحث روانش ناسی خیلی قوی روی داستان کار شده بود

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

پی پی جوراب بلند

خب از اسمش معلومه مال چه گروه سنی ایه! !! کتاب درباره دختریه به اسم پی پی که پدرش توی دریا غرق شده اما اون مطمئنه که پدرش نجات پیدا کرده و سلطان جزیره آدم خوارهاست و مادرشم مرده و فرشته شده!!!
    طنز کتاب، تخیل قوی ای که توش هست و کلی از آرزوهایی که همه ما توی بچگی داشتیم مثل خریدن یه فروشگاه اسباب بازی یا پیدا کردن گنج یا قوی ترین بودن آدم توی دنیا یا سفر به اقیانوس و ... همه چیز توی این کتاب هست
    این کتاب فوق العاده است و گرچه پی پی هر وقت بتونه درباره هرچیزی که اطرافشه حسابی چاخان می کنه اما حتی اون چاخان کردن هاش هم آدم رو از قوه تخیل نویسنده به حیرت می اندازه
    من که خیلی از کتابش خوشم اومد
    خب یادمه که این کتابو خوندم. به نظر من هم جالبه. بعضی داستانها گرچه ظاهرا برای کودکان نوشته میشن اما برای بزرگسالان جذابیت بیشتری دارن چرا که پر از نکته های ظریف و زیبات هستن.

از جمله داستانهایی که واقعا زیبا و جالب هستن "نیکلا کوچولو" هست که البته من یکیشونو بیشتر گیر نیاوردم.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خب یادمه که این کتابو خوندم. به نظر من هم جالبه. بعضی داستانها گرچه ظاهرا برای کودکان نوشته میشن اما برای بزرگسالان جذابیت بیشتری دارن چرا که پر از نکته های ظریف و زیبات هستن.

از جمله داستانهایی که واقعا زیبا و جالب هستن "نیکلا کوچولو" هست که البته من یکیشونو بیشتر گیر نیاوردم.
    درسته
    نیکلا کوچولو هم در 5 کتاب نوشته شده اما بنظر من یه جنبه مهم این کتاب کاریکاتورهای زیبای سامپه است
    چیزی که همیشه حسرتش رو می کشم اینه که چرا کتابهای دوران کودکیم رو نگه نداشتم؟

داره خودمونی میشه sepideh khanom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خیلی دور، خیلی نزدیک

پيش فرض

مدار صفر درجه
    از اسماعیل فصیح
    که در سه جلد نوشته شده
    البته این کتاب با اون سریالی که از تلوزیون نمایش داده می شد فرق میکنه

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهترین سری کتابی که خوندم مجموعه 12 جلدی دارن شان بوده با نام "حماسه دارن شان" که در ایران با نام " داستان های سرزمین اشباح" توسط انتشارات بنفشه منتشر شده.

همچنین همین نویسنه اقدام به نوشتن مجموعه ای 10 جلدی با نام "دموناتا" کرده که از این مجموعه تنها 6 جلد منتشر شده و انتشارات بنفشه 5 جلد آن را با عنوان "نبرد با شیاطین" منتشر کرده.

خواندن این دو سری کتاب رو به علاقه مندان کتاب های تخیلی توصیه می کنم، واقعا بی نظیرند...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •