اقايون ميشه يكي يك توضيحي در باره power بدهد كه در كجاي كيس وصل ميشود..كيت هست يا يك نمونه usb هست
اقايون ميشه يكي يك توضيحي در باره power بدهد كه در كجاي كيس وصل ميشود..كيت هست يا يك نمونه usb هست
منبع تغدیه نیز توان مورد نیاز برای قسمت های مختلف سیستم را تامین می کند.
بیشتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میخواستم بدونم پاوری که من دارم از نظر قدرت و کارایی در چه حدی هست ؟
به نظر شما با هزینه ای که برای این پاور کردم می تونستم پاور بهتری داشته باشم ؟ ( 110 تومن )
مزایا و معایبش اگه بگین ممنون میشم ؟
سلام
سوال من این هست که امکان داره پاور در کارایی سیستم تاثیر داشته باشه؟
چون میزان مصرف سیستم من طبق لیستی که در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست حدود 450 تا 500وات هست! ولی پاورم 600 وات هست و نوشته 380وات پک!!!
البته تا حالا ریست یا همچین مشکلی نداشته! ولی اگه من این پاور را با یک پاور 580 وات ریل تعویض کنم کارایی سیستم فرق میکنه؟
Last edited by babak_1386; 30-05-2008 at 17:19.
کسی در باره پاورم اطلاعی نداره ؟
دوستان کسی از کیس cm 690 clooermaster اطلاعی داره؟ قیمت و کارایی.........
اگه میشه cm690 رو با tuniq3 green مقایسه بفرمایین
خیلی ممنون
Black Cooler Master CM 690 ATX Mid Tower Computer Case RC-690-KKA1-GP, w/ Real Power Pro 550W PSU and 120mm Fans
139$
Features: 5 removable HDD racks. 7 tool-free kits for add-on card installation. 5 tool-free drive bays for 5.25" devices. Thumb-screws for easy open side panel. Accommodates up to seven 120 mm fans. Cable management design for better cable routing and neatness. 2 liquid cooling holes included. nVIDIA SLI certified. >80% efficiency and 5 year warranty on PSU.
Specifications: Available Color: Black. Dimension: (W)213 X (H)482 x (D)524.5 mm. Material: Chassis: SECC, Bezel: Metal mesh+ABS. Motherboards: ATX, Micro-ATX. 5.25" Drive Bay: 5 Exposed (without the use of exposed 3.5 inch Drive Bay), 4 Exposed (with the use of 3.5 inch Drive Bay). 3.5" Drive Bay 1 Exposed (converted from one 5.25 inch Drive Bay). HDD Support: 5. Cooling System: Front: 120 mm Blue LED fan x 1, 1200 rpm, 21 dBA, Rear: 120 mm standard fan, 1200 rpm, 21 dBA, Top: 120 or 140 mm fan x 2 (optional), Bottom : 120 mm fan x 1 (optional), Left: 120mm fan x 2 (one is optional)-up to 140mm fans. I/O Panel: USB 2.0x2, IEEE 1394 x1, MIC x1, eSATA x 1, SPK x1 (support HD Audio). Expansion Slots: 7. Power Supply: Real Power Pro 550W (RS-550-ACAA-A1) included. Certification: nVIDIA SLI. Warranty: case (2 years), psu (5 years).
اینم توضیح این کیس
سلام دوستان ميخوام بدونم پاور 400 براي سيستم من كافيه
main: giga 945p-s3
cup : pentium d 3.2ghz
ram: 2*512
cart --- sky star2
cart capter snazzy
cd and dvd rom
دوتا هم فن
تازه هم ميخوام كارت گرافيك 8600 فن دار بگيرم پاور خوبه يا بايد تعويض كنم
600 وات کافیه کافیه زیاد هم هست. فقط موردی که باید توجه کنی کارت گرافیکه که تغذیه 6-pin میخواد.هر تعداد که گرافیکت بخواد پاورت باید داشته باشه.فک کنم کارت گرافیکت یکی بیشتر نخواد. حالا برو تو خصوصیات پاورت نگاه کن که داره یا نه.به احتمال زیاد داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)