تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 120 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1191

نام تاپيک: بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

داره خودمونی میشه شیوا's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

سلام
    من یه ویولن دارم که همون اوایل خرید بخاطر استفاده از کولیفون آکبند خودش (که واقعا آشغال بود) قسمت نزدیک به خرکش چسبناک شده. کولیفون ریز ریز میشد میریخت رو ساز...منم حواسم نبوده یه مدت میمونده واسه همین اون قسمت رو کدر و چسبناک کرده!
    حالا نمیدونم میشه به یه نحوی تمیزش کرد؟ اگه ببرم جلا میزنن رو کل ساز که اون قسمت هم با بقیه چوب ساز یه دست بشه؟؟؟!

پروفشنال the undertaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود فراوان
    من 3 سال هست ارگ میزنم ... میخوام ارگم رو عوض کنم
    به نظر شما از نظر قدرت و کیفیت کدوم یکی رو بهتره بگیرم؟؟؟؟
    Pa 50
    Yamaha 2000

با سپاس فراوان

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام
    من یه ویولن دارم که همون اوایل خرید بخاطر استفاده از کولیفون آکبند خودش (که واقعا آشغال بود) قسمت نزدیک به خرکش چسبناک شده. کولیفون ریز ریز میشد میریخت رو ساز...منم حواسم نبوده یه مدت میمونده واسه همین اون قسمت رو کدر و چسبناک کرده!
    حالا نمیدونم میشه به یه نحوی تمیزش کرد؟ اگه ببرم جلا میزنن رو کل ساز که اون قسمت هم با بقیه چوب ساز یه دست بشه؟؟؟!
    دوست عزیز سلام
    بهنرین کولیفن ها انواعی هستند که بیشترین چسبندگی رو داشته باشن و بهترین سیم ها اوهایی هستند که بیشترین نوسان رو داشته باشن و این باعث میشه که کولیفن و از آرشه جدا بشه و روی ساز بشینه.
    اگر شما بهترین کولیفن رو هم تهیه کنید این اتفاق رخ میده و در بین اهالی تمرین این مزیته(نشونه تمرینه زیاده)
    اما برای رفع مشکل میتونید از یک پارچه ی نرم استفاده کنید که مرطوب باشه (البته خیلی خیلی کم) اگر هم قصد استفاده از مواد تمیز کننده رو دارید انواع مرغوب اون رو تهیه کنید چون ممکنه به لاک روی چوب صدمه بزنه که جبرانش مشکله.
    اگر بتویند سیم ، سیم گیر و خرک رو باز کنید فرآیند تمیز شدن ساز بهتر و سریعتر پیش میره

موفق باشید

با درود فراوان
    من 3 سال هست ارگ میزنم ... میخوام ارگم رو عوض کنم
    به نظر شما از نظر قدرت و کیفیت کدوم یکی رو بهتره بگیرم؟؟؟؟
    Pa 50
    Yamaha 2000

با سپاس فراوان
    دوست عزیز
    نظر شخصی من PA 50 رو تایید میکنه

دستگاه های یاماها بیشتر ارنجر هستند و برای اجرای زنده مناسبترند.

البته اگر بتویند PA80 تهیه کنید دیگه نور الانوره

موفق باشید
    Last edited by vioman; 29-09-2008 at 10:06.

4. 2 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

pa 50 بهتره
    Yamaha2000 دیگه قدیمی شده

6. این کاربر از Snow Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال the undertaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا کسی ریتم درخواستی میذاره؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون
    Last edited by the undertaker; 05-10-2008 at 06:43.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    بهنرین کولیفن ها انواعی هستند که بیشترین چسبندگی رو داشته باشن و بهترین سیم ها اوهایی هستند که بیشترین نوسان رو داشته باشن و این باعث میشه که کولیفن و از آرشه جدا بشه و روی ساز بشینه.
    اگر شما بهترین کولیفن رو هم تهیه کنید این اتفاق رخ میده و در بین اهالی تمرین این مزیته(نشونه تمرینه زیاده)
    اما برای رفع مشکل میتونید از یک پارچه ی نرم استفاده کنید که مرطوب باشه (البته خیلی خیلی کم) اگر هم قصد استفاده از مواد تمیز کننده رو دارید انواع مرغوب اون رو تهیه کنید چون ممکنه به لاک روی چوب صدمه بزنه که جبرانش مشکله.
    اگر بتویند سیم ، سیم گیر و خرک رو باز کنید فرآیند تمیز شدن ساز بهتر و سریعتر پیش میره

موفق باشید

مرسی از راهنماییتون
    اما آخه خیلی ناجوره!...چسبنده و زمخته! الان یه کولیفون آلمانی خریدم (پاگانی نی) خیلی خوبه اون!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون
    اما آخه خیلی ناجوره!...چسبنده و زمخته! الان یه کولیفون آلمانی خریدم (پاگانی نی) خیلی خوبه اون!
    معمولا کولیفن های بورس بازار یا Piarstro هستش یا Paganini .
    هردو هم کیفیت قابل قبولی دارند فقط باید مواظب باشید که از همه ی سطح اون استفاده کنید تا دیرتر خورد بشه و خیلی هم مواظب باشید که ضربه نخوره یا خدایی نکرده از دستتون نیوفته . یک بار کالیفن از دست من افتاد زمین وقتی برداشتم بازش کردم با گرد کولیفن مواجه شدمتکه بزرگش 1 میکرون بود

اما یک پیشنهاد
    اگر میخواهید کمتر از کولیفون استفاده کنید باید آرشه رو از رطوبت دور نگه دارید.
    برای این کار میتوید وقتی کارتون با آرشه تموم شد اون رو توی کاور قرار بدید و اگر کاور هم در محیط مرطوبیه مقداری(حدود 500 گرم) نمک رو توی یک کیسه ی پارچه ای بریزد و توی کاور قرار بدید!.
    نمک جذب رطوبت خیلی خوبی داره.

موفق باشید
    Last edited by vioman; 06-10-2008 at 01:36.

10. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

معمولا کولیفن های بورس بازار یا Piarstro هستش یا Paganini .
    هردو هم کیفیت قابل قبولی دارند فقط باید مواظب باشید که از همه ی سطح اون استفاده کنید تا دیرتر خورد بشه و خیلی هم مواظب باشید که ضربه نخوره یا خدایی نکرده از دستتون نیوفته . یک بار کالیفن از دست من افتاد زمین وقتی برداشتم بازش کردم با گرد کولیفن مواجه شدمتکه بزرگش 1 میکرون بود

اما یک پیشنهاد
    اگر میخواهید کمتر از کولیفون استفاده کنید باید آرشه رو از رطوبت دور نگه دارید.
    برای این کار میتوید وقتی کارتون با آرشه تموم شد اون رو توی کاور قرار بدید و اگر کاور هم در محیط مرطوبیه مقداری(حدود 500 گرم) نمک رو توی یک کیسه ی پارچه ای بریزد و توی کاور قرار بدید!.
    نمک جذب رطوبت خیلی خوبی داره.

موفق باشید
    آره کولیفون بیفته که خورد خورد میشه اصلا!!!
    یه کولیفون بود اما .... همون اول که ساز رو خریدم باهاش بود...مارک هم نداشت....اون اصلا نه ضربه خورد...نه افتاد نه هیچی!! همین جوری نگاش میکردی پودر میشد

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

میخوام ارگ بخرم البته مبتدی هستم ! یه ارگ خوب که بتونه آدمو راه بندازه ! با 50 تا میشه یه چیز ساده و جمع و جور خرید ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام دوستان

میخوام ارگ بخرم البته مبتدی هستم ! یه ارگ خوب که بتونه آدمو راه بندازه ! با 50 تا میشه یه چیز ساده و جمع و جور خرید ؟

دوست عزیز با مبلغ مورد نظر شما فقط میشه کیبورد های 2 یا 3 اکتاوی رو خریداری کرد که بیشتر برای اجرای چند دامنه ی صداست و بیشتر کاربرد آموزشی داره

فکر میکنم حداقل بالای 200 هزار تومان باید هزینه کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •