تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 110 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1100

نام تاپيک: یزدیها بیان تو!!!

داره خودمونی میشه (FOROUGH)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فکر کنم خوابگاه نداشته با شه.
    کرایه خونه معمولی هم تقریبا پیش200تا700و اجاره50 تا150 فکر کنم باشه.
    ممنون
    از اینکه جواب دادین معلوم می شه که ... نه چیزی معلوم نمی شه ولی خوشم اومد مردمان خوبی هستین (چه ربطی داشت)
    کرایه ها چقدر ارزونه فکر نکنم اینجا کسی باورش بشه که کرایه اینقدی هم هست
    اگه اطالاعات دیگه ای هم داشتین که به کارم میومد بگین ممنون می شم
    اگه اومدنی شدم که بیشتر به تاپیک سر می زنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ممنون
    از اینکه جواب دادین معلوم می شه که ... نه چیزی معلوم نمی شه ولی خوشم اومد مردمان خوبی هستین (چه ربطی داشت)
    کرایه ها چقدر ارزونه فکر نکنم اینجا کسی باورش بشه که کرایه اینقدی هم هست
    اگه اطالاعات دیگه ای هم داشتین که به کارم میومد بگین ممنون می شم
    اگه اومدنی شدم که بیشتر به تاپیک سر می زنم
    از من مشنویی وخیز بیا یز ، من بچوکایی مشناسم که حتی برا سربازی هم اومدن یز کلی حال کردن ، کلا مردم خشی داره

ترجمه :

از من میشنوی بلند شو بیا یزد ،‌ من افرادی را سراغ دارم که حتی برای سربازی هم اومدن یزد کلی حال کردن ، کلا مردم خوبی داره
    Last edited by nt; 09-09-2007 at 07:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام من جلالم کارشناس ازمایشگاه وکارمند
    یزدی اصیلم اما از محیط یزد اصلا خوشم نمیاد چون هیچ تفریحی واسه جوونا نداره
    کارمون شده کار کار کار

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

از محیط یزد اصلا خوشم نمیاد چون هیچ تفریحی واسه جوونا نداره
    کارمون شده کار کار کار
    100٪ تایید میشه

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

سلام من جلالم کارشناس ازمایشگاه وکارمند
    یزدی اصیلم اما از محیط یزد اصلا خوشم نمیاد چون هیچ تفریحی واسه جوونا نداره
    کارمون شده کار کار کار
    سلام:
    عضويتتون را تبريك ميگم.

واقعيت اينه كه مردم يزد واقعا كاري هستند كه خب اين حالت هم مزايايي داره و هم معايبي.
    مزاياش اينه كه از نظر اقتصادي يزديها جلو هستند و همين باعث شده كه نظم شهري بهتري داشته باشه و مردمش حسابي تر باشند

اما معايبي هم داره و اون بيش از حد مشغول بودن به كار و زندگي هست. يزديها كلا كمتر تفريح ميكنند و بهتر بگويم كه اصلا از تفريح زياد لذتي نميبرند!
    بقول يكي از دوستان شهر ديگه:

يزد ژاپن ايرانه!

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

البته اضافه کنم که آدمای لوطی هستند و فقط حس تفریح ندارند و این به معنی خسیس بودند نیستاااااااا

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

البته اضافه کنم که آدمای لوطی هستند و فقط حس تفریح ندارند و این به معنی خسیس بودند نیستاااااااا
    دقيقا.
    همين باعث ميشه كه بعضيها يزديها را اشتباها خسيس بدونن. در صورتي كه اصلا اينطور نيست بلكه روش خرج كردنشون فرق ميكنه. مثلا يك يزدي حاضر است براي ماشين به اندازه اي كه ميتونه هزينه كنه اما حوصله نداره زياد بره مسافرت! اما اگه اهلش باشه حسابي مايه ميزاره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض استان يزد را بهتر بشناسيم 14

» مراکز عبادي اقلیت هاي استان يزد
    » آتش و رهرام (بهرام) يزد
    اين عمارت كه در فهرست آثار معماري معاصر يزد قرار دارد. به همت زردشتيان يزد و پارسيان هند در سال 1313 خورشيدي تحت نظارت و سرپرستي آقاي ارباب جمشيد امانت بنا شد. ساختمان اصلي در وسط حياطي بزرگ بر بلندي قرار دارد و آن را درختاني هميشه سبز احاطه كرده‌اند. حوضي مدور و بزرگ در محور ورودي بنا به آن زيبايي خاصي بخشيده است.
    آتش در محفظه اي بلندتر از سطح زمين در اتاقي نسبتاً وسيع و دور از تابش خورشيد قرار گرفته و اتاق‌هايي براي مراسم نيايش پيرامنون آن طراحي شده است. در مورد قدمت تاريخي آتش اين آتشكده، گويند كه نزديك به 1515 سال پيش اين‌آتش از آتشكده ناهيد پارس به روستاي هفتادر (نزديك عقدا) منتقل شد و از آن جا به ترك آباد در اردكان نقل مكان كرد و پس از سي سال نگه داري درغار اشكفت يزدان آن را در سال 1325 خورشيدي به شهر يزد آوردند و در خانه دستور بزرگ شهر، در محله دستوران جاي داده شد و از آن جا به گهن بار خانه و محل كنوني اين آتش، خيابان آيت اله كاشاني كوچه آتشكده انتقال يافت. سرستون‌ها و ازاره‌هاي سنگي اين بنا با نقوش برجسته زيبا، كار هنرمندان اصفهاني است كه در اصفهان تراش خوردند و به يزد حمل شدند. به نظر مي‌رسد معماري بنا تا حدودي از معماري آتشكده‌هاي پارسيان هند تأثير گرفته باشد.

» آتشكده (درمهر) يزد
    آتشكده‌هاي زردشتيان بنا بر مقام اهميت بر سه دسته است :
    آتش دادگاه كه در خانه‌ها افروخته مي‌شود و صورت خانوادگي دارد و مراسم تقديس ندارد. آتش خانواده را جان خانواده مي‌دانند. آتش دادگاه را نيز موبدان برپا مي‌دارند،‌اما افراد عادي نيز مي‌توانند به خدمت آن بپردازند. معمولاً زردشتيان متمكن در خانه‌هاي خود آتش دادگاه را شعله ور نگاه مي‌دارند. آتش آدران (درب مهر) از آتش دادگاه برتر است و اختصاص به شهر و بلوكات بزرگ دارد. آتش ورهرام (بهرام) اعتبار و اهميتش از دو آتش فوق به مراتب بيش تر است و پيوسته هم بايد افروخته بماند. اين آتش به عموم مردم تعلق دارد. اكنون درايران دو آتش بهرام وجود دارد كه يكي در يزد و ديگري در كرمان است. ماهيت آتش ورهرام متشكل است از پانزده آتش گوناگون و آذرخش آسماني (يعني جمعاً شانزده آتش) كه عبارتند از رنگرز، پادشاه يا فرماندار، كوزه گر، آجرپز، درويش يا صاحبدل، زرگر، ضرابخانه، آهنگر، اسلحه ساز، نانوا، تقطير، فرمانده ارتش، چوپان، پيشواي ديني، برق آسمان، مرده سوزد.

» چكچكو (يا) پيريسوز اردكان
    محلي است در كوه‌هاي ميان اردكان و انجيره (در راه طبس) كه از يزد هشت فرسنگ فاصله دارد و به علت ريزش مختصر آب از كوه‌هاي سنگي سخت و بريده به «چك چك» موسوم است. زردشتيان به آن جا اعتقاد مي‌ورزند و مقدسش مي‌شمارند و بناهاي متعدد مرفه براي ايامي كه به زيارت مي‌روند ساخته‌اند. اين محل به علت آن‌كه در ميان كوه قرار گرفته از دور شكوه و زيبايي خاصي دارد. زرتشتيان اين محل را پيرنسوز مي‌خوانند و روز سوم تا دهم تيرماه براي زيارت و نذورات به اين جا مي‌آيند و مخصوصاً گوسفند ذبح مي‌كنند. در اين محل مانند پير هريشت ساختمان ها و آب انبارهايي ساخته‌اند كه قديمي‌ترين آن ها در عصر ناصرالدين شاه بنا شده و سبب اين امر كه اثار و ابنيه زردشتي يزد در اين زمان ساخته شده سياست رفق و مدارايي است كه ناصرالدين شاه نسبت به آنان پيش گرفته بود.

» زيارتگاه بونوپرس اردكان
    دهكده زرجوع در دره‌اي به فاصله بيست و چهار كيلومتر از جنوب شمس آباد عقدا و بر دامن كوه‌هاي «ميل نيزار» و «لاي چغك» واقع شده است. يكي از آثار تاريخي آن زيارتگاهي به نام بانوپرس است. اين زيارتگاه همه ساله از اول تا پنجم تير ماه محل تجمع و زيارت زردشتيان است و به بونوپرس (بانو پارسا ، بانو پارس) و «پير بانو» نيز معروف است.سنگي در سمت چپ ورودي زيارتگاه نصب است كه قدمت بناي زيارتگاه و آباداني آن را به عصر صفوي مي‌رساند و معلوم مي‌شود كه در آن ايام اين محل موردنظر و احترام و زيارتگاه زردشتيان بوده است. به نظر مي رسد اين زيارتگاه و زيارتگاه‌هاي پنج‌گانه ديگر همه از معابد ناهيد باشند.

» پير هريشت اردكان
    زيارتگاه پير هريشت در پانزده كيلومري اردكان،بر دامن كوه‌هايي پست واقع است. دليل اعتقاد زردشتيان به آن غيب شدن كنيز بانوي يزدگرد در اين محل بوده است. در اين جا براي زائران چند دستگاه ساختمان مسكوني و سه آب انبار ساخته شده است و هر سال در روز هيجدهم فروردين زردشتيان براي زيارت به اين محل مي‌آيند و بيتوته مي‌كنند. بناي زيارتگاه منحصر به يك اتاق و يك پستو است. در قسمتي از سنگ كوه همواره آتش روشن است. در وسط اتاق مدخل ، كلكي وجود دارد كه بر آن نيز آتش مي‌افروزند.

» باغ ها، عمارت ها، کاخ هاي استان يزد
    ادامه دارد ...ادامه دارد ... ادامه دارد ... ادامه دارد ... ادامه دارد ... ادامه دارد ... ادامه دارد ... ادامه دارد ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonata20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    IsAtIs

پيش فرض

خب این که تازگی نداره. یزدیها همیشه در کنکور اول هستن.

خب سعی کن عزیزم که کمالاتتو بالا ببری. من و امثال من واسه همین اینجاییم
    اگه حالت بد میشه مشکل از حالته

آره. بگو بریم حال بگیریم.
    چجوری کمالاتم رو بالا میبری؟
    خوب کی بریمحال بگیریم؟ من پایه ام .

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    با افتخار میگم خوزستان کهن

پيش فرض

شنیدم یزدی ها مردمان بسیار خشک و مذهبی هستند
    شهری با بافت بسیار قدیمی داره
    هواش هم کویری است
    وای به روزی که شن بیاد سمتش
    اینها رو شنیدم فقط
    آیا درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •