خیلی خیلی ممنون
فقط یه سوال از اهوازی ها دارم :
تو اهواز کجا xbox 360 میفروشن ؟ بازیاش رو چطور ؟
خیلی خیلی ممنون
فقط یه سوال از اهوازی ها دارم :
تو اهواز کجا xbox 360 میفروشن ؟ بازیاش رو چطور ؟
خیابان کاوه - پاساژ نخل
معدن XboX360 - Ps3 و ..
خیلی خیلی خیلی ممنون چقدر سریع جواب دادید خیلی ممنون که کمک کردید
حالا بازیاش رو هم اونجا میفروشن ؟
گارانتیش رو جدیدآ کرده 3 سال. بعد به این خاطر نبوده. به خاطر گزارشات خرابیهای زیاد کنسولهای 360 بوده. تو اروپا میگن 30 درصد 360 ها تا کنون مشکل گرمایی داشتن!مایکروسافت هم گفته 2007 هیها مشکل سخت افزاری نداره و برای نشان دادن این حقیقت گارانتی این کنسول را از 90 روز به 360 روز افزایش داد
بدون فن چقدر میشه با دستگاه بازی کرد ولی هیچ فشاری بهش نیاد ؟ با فن چی ؟
یعنی گرفتن فن ضروریه ؟
اقایون xbox360 تو کل جهان کمیاب شده یا فقط تو ایران
ننکنه داره ماکروسافت xbox رو با خط تولید جدیدی میسازه که کیفیت داره و مشکلاتش بر طرف شده
یا داره 360 های جدید رو با هدسینک جدید میده بیرون
Last edited by omid360; 08-07-2007 at 13:07.
من دیروز کل تهران زیرو رو کردم ,پرمیوم 2007 هیتاچی 485 تا 500 هست, چی کار کنم الان بخرم یا کمی صبر کنم, این elite کی فکر میکنین هک شه؟
والا من تو يه روز 24 ساعته پاشم.با اين بازيهايي كه من ديدم فكر نكنم ازش دست بردارم.من GEAR OF WAR رو كه تو اينترنت ديدم فر خوردم چه برسه بخوام بازي كنم.پس يه مارك فن خوب معرفي كنيد تا برم بخرم.بعد اگه نصبش كردم هر چقدر بخوام ميتونم باهاش بازي كنم؟؟؟من حتما تو اين چند روز ميخرم.چون من خارج از ايرانم واسه همين هيچي درباره نصب و .... نميدونم.
فن نايکوي 3 تاييپس يه مارك فن خوب معرفي كنيد تا برم بخرم.
اونجايي که بايد بهتر بدوني!من خارج از ايرانم واسه همين هيچي درباره نصب و .... نميدونم.
من دیروز کل تهران زیرو رو کردم ,پرمیوم 2007 هیتاچی 485 تا 500 هست, چی کار کنم الان بخرم یا کمی صبر کنم, این elite کی فکر میکنین هک شه؟
بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)