تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 69 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 687

نام تاپيک: بحث در مورد جدیدترين گوشي هاي <nokia><sony Ericsson><samsung><lg><motorola>

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سامسونگ 5 مگاپیکسلی به تائید gsmarena

Today Samsung officially confirmed the Samsung G600 - its latest 3G cameraphone armed with an impressive 5 megapixel camera. According to the manufacturer, it should be the slimmest slider of its class with only 14,9 mm.

The rumor about the Samsung G600 actually went off a week ago after the handset was spotted at the American FCC website.

The Samsung G600 features Bluetooth v2.0, a FM radio with RDS, USB 2.0 support and a microSD slot. The G600's TFT display measures good 2.3" and boasts QVGA (320 x 240 pixels) resolution.

Five megapixel cameraphones are no longer something revolutionary, but still, the announcements of such handsets will remain trailing news. LG already have their KG920, Nokia have the N95, and soon Sony Ericsson will offer K850. Obviously Samsung doesn't intend to lag behind.

The Samsung G600 should first ship in Europe, but the exact release date is still unknown - so is its pricing

قیمت = 400€
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 20-07-2007 at 02:44.

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

امیر جان قبول داری برای جلوگیری از باز شدن تاپیک های زیاد باید گوشی های جدید رو یه جا جمع بندی کنیم من متاسفاله ندیدم من فکر کردم کسی تا حالا معرفیش نکرده اخه فکر میکردم اغلب گوشی های جدید اینجا معرفی میشن و دربارشون بحث میشه
    منم تایید میکنم ,اگه دیده بودم که نمیزاشتم ,خیلی پراکنده مطلب میزارین
    من خودم هم با ایجاد تایپیکهای پراکنده مخالفم.
    ولی دیدم که هر گوشی که ما اینجا معرفی میکنیم تو کلوپ خودش هم معرفی میشه.پس بازم تایپیک پراکنده ایجاد میشه .در ثانی تعداد زیادی از کاربرها هستند که فقط در کلوپها فعالیت میکنند و از این تایپیک خبر ندارند.
    سوما اینجوری دسته بندی بهتری میشه فقطگوشیهایی که کلوپ مجزا ندارن رو میشه اینجا معرفی کرد.
    و در آخر در میان انبوه تایپیکهای این انجمن فکر نکنم تایپیک مربوط به معرفی گوشیهای هر کلوپ تایپیک اضافه ای باشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در باره Iphone بیشتر بدانید.
    چندی پیش تاریخ 29 June برابر با 8 تیر فرا رسید و بالاخره iPhone که شرکت Apple ماه ها مردم جهان را برای عرضه آن منتظر گذاشته بود به بازار آمد. آیفون گوشی همه کاره اپل ترکیبی از توانایی های یک تلفن همراه و یک منشی دیجیتال است. شرکت Apple نشان داده است در هر صنعتی که شروع به رقابت کند حرف اول را می زند , این بار با گوشی جدید خود iphone به سراغ صنعت موبایل آمده است. آیا می تواند با شرکت های بزرگی چون نوکیا و سونی و سامسونگ و ... مقابله کند ؟ در ادامه به معرفی و بحث و بررسی تخصصی این مدل پر سر و صدا پرداخته ایم.

بازار فروش iPhone :
    دقیقا در روزی که ماه ها پیش توسط مدیر شرکت Apple اعلام شده بود یعنی 29 june مردم برای شروع خرید iPhone در صف های طولانی منتظر بازگشایی فروشگاه شرکت Apple هستند. طبق گزارش قبلی این محصول به دلیل قفل شبکه فقط در دو فروشگاه Apple و AT&T به طور انحصاری به فروش می رسد.
    بنابر گفته مدیر بخش فروش Apple به هر شخص بیش از دو دستگاه iPhone فروخته نمی شود !!
    قیمت iPhone با توجه به امکانات از 499 دلار تا 599 دلار است. طبق بررسی های انجام شده هر گوشی iPhone برای شرکت Apple حدود 220 دلار تمام می شود. که بیشترین هزینه آن را صفحه لمسی 60 دلاری شامل می شود.

مشخصات گوشی همراه iPhone :
    • صفحه نمایش : لمسی ( Tuch Screen )
    • سایز گوشی : ارتفاع : 11 cm | عرض : 61 mm | ضخامت : 11 mm
    • دوربین : 2 مگاپیکسل ( معمولی )
    • سیستم عامل : مک اواس ده ( برای اولین بار در صنعت موبایل )
    • مرورگر : سافاری ( مرورگر انحصاری شرکت Apple )
    • قابلیت اتصال به اینترنت : بله
    • قابلیت پخش موزیک : بله ( iPod Edition )
    • قابلیت پخش ویدئو : بله
    • رنگ بندی : تک رنگ ( Black )
    • انواع : 4 گیگ | 8 گیگ
    • باطری : لیتیومی 8 ساعت مکالمه | 6 ساعت اینترنت | 7 ساعت پخش ویدئو
    • گارانتی : دارد ( 2 سال )
    • دیگر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , Youtube
    مشکلات و انتقادات وارد شده بر iPhone :
    1. سرعت کم جابه جایی اطلاعات در صفحه لمسی
    2. عدم کارکرد با نسل سوم شبکه های مخابراتی
    3. عدم ارسال همزمان پیام کوتاه به صورت زنده
    4. عدم استفاده از زنگ دلخواه
    - لازم به ذکر است باطری تولید شده این گوشی باید حتما توسط خود شرکت Apple تعویض شود که هزینه ای در حدود 85 دلار دارد , هر چند اعلام شده است باطری بین 300 تا 400 بار قابل شارژ است.
    - مشکل استفاده این گوشی فقط از 25 زنگ موبایل که توسط کارخانه سازنده انتخاب شده شکایت کاربران را در اولین روز های فروش در پی داشت.

ویژگی های منحصر به فرد iPhone :
    1. طراحی جذاب و منحصر به فرد
    2. قابلیت Scroll صفحات داخلی با یک بار تماس
    3. Zoom عکس ها به صورت ویژه در گالری عکس
    4. توانایی تشخیص همزمان دو انگشت بر روی صفحه
    5. تم انحصاری iPhone
    دیگر مطالب خواندنی درباره iPhone :
    - اپل درماه اول ورود آیفون به بازار 300 تا 400 دستگاه گوشی در ماه تولید می کند که تا آخر سال 2007 به یک میلیون دستگاه در ماه می رسد. با این حساب تا پایان سال 4 میلیون iPhone تولید می شود که با توجه به استقبال انجام شده احتمال اینکه این گوشی نایاب شود و به بازار سیاه ( eBay ) وارد شود زیاد است.

- این خبر که تا سال 2008 آیفون وارد آسیا نمی شود شاید بدترین خبری باشد که شرکت اپل برای ایرانیان مشتاق این گوشی اعلام کرده است. تاریخ عرضه آیفون در اروپا هم اواخر سال 2007 اعلام شده است. ضمن اینکه اپل قصد دارد با این زمان بندی تا پایان سال 2008 تولید آیفون را به ده میلیون برساند تا یک درصد از بازار تلفن همراه جهان را در دست بگیرد.

- چرا هکر ها به سراغ هک آیفون آمده اند ؟! تولید گوشی آیفون تحت انحصار شرکت ارتباطی AT&T است و پس از خرید باید توسط اپراتور این شرکت فعال سازی شود. در غیر این صورت قابلیت مخابراتی و مولتی مدیا ندارد. هکر ها هم دنبال این هستند که بدون فعال سازی آیفون را در دسترس قرار دهند ! در این زمینه تا به حال سیستم های WiFi و iPod این گوشی هک شده است. اما هدف اصلی هک سیستم ارتباطی است تا iPhone در دیگر نقاط جهان هم قابل استفاده باشد. پس ایرانیان باید منتظر خبر هک کامل iPhone باشند !

تولید قطعات iPhone :
    • ریز پردازنده و حافظه فلش توسط شرکت سامسونگ
    • صفحه نمایشگر لمسی توسط شرکت آلمانی Balda
    • هسته ریز پردازنده شرکت بریتانیایی ARMHY
    عکس از جعبه گوشی iPhone :

منبع :در اولین عکس مشهوده.
    Last edited by amir2011; 21-07-2007 at 00:54.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

میبینم که خود آی فون کاری نکرد :

ریز پردازنده و حافظه فلش توسط شرکت سامسونگ
    صفحه نمایشگر لمسی توسط شرکت آلمانی Balda
    هسته ریز پردازنده شرکت بریتانیایی ARMHY

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

عکسی دیگر از سامسونگ 5 مگاپیکسلی

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

من خودم هم با ایجاد تایپیکهای پراکنده مخالفم.
    ولی دیدم که هر گوشی که ما اینجا معرفی میکنیم تو کلوپ خودش هم معرفی میشه.پس بازم تایپیک پراکنده ایجاد میشه .در ثانی تعداد زیادی از کاربرها هستند که فقط در کلوپها فعالیت میکنند و از این تایپیک خبر ندارند.
    سوما اینجوری دسته بندی بهتری میشه فقطگوشیهایی که کلوپ مجزا ندارن رو میشه اینجا معرفی کرد.
    و در آخر در میان انبوه تایپیکهای این انجمن فکر نکنم تایپیک مربوط به معرفی گوشیهای هر کلوپ تایپیک اضافه ای باشه.
    ما مخلصیم عزیز
    نمی دونم چرا ندیده خیلی ارادت دارم بهت

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

samsung_d600 عزیز این 5 مگاپیکسلیه واقعا زیباست به نظرت تو کشور ما میان؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ما مخلصیم عزیز
    نمی دونم چرا ندیده خیلی ارادت دارم بهت
    عزیزم مطمئن باش دل به دل راه داره...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

samsung_d600 عزیز این 5 مگاپیکسلیه واقعا زیباست به نظرت تو کشور ما میان؟
    راستش همه میگن زیباست ولی نمیدونم بخاطر گوشی میگن زیباست یا برای بعضی چیزای دیگه !!!!
    نه خیر اومدنی نیست

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

میگم چطوره یک کم درباره 3310 بحث کنیم موافقین ؟
    شوخی کردم
    Nokia N100 تو ایران اومده ؟ اصلا همچین گوشی هست ؟ قیمتش چقدره ؟
    Last edited by Sharim; 22-07-2007 at 02:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •