تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 55 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 545

نام تاپيک: معرفی Skins / Wallpapers برای موتورولا

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser maldini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ایران - ارومیه

پيش فرض

سلام . متأسفانه يكي مثل من كه اطلاعات زيادي حداقل در اين زمينه ها نداره ( نرم افزارهاي معرفي شده براي موتورولا ) و كار و اداره فرصت زيادي براي يادگيري نميده و بايد فقط براي استفاده از دانسته هاي ديگران بياد توي جمع بعد از مدتي احساس مي كنه همه رو خسته كرده و ديگه به خودش اجازه نمي ده بپرسه خوب به هر حال من مشتاق ياد گيريم اگر شما لطف كنيد و بهم آموزش بدين .
    خواهش ميكنم دوست عزيز. اين چه حرفيه. آدم هاي مودبي مثل شما هيچ وقت آدم رو خسته نميكنن و اما روش كار:

طرز كار با برنامه p2kcommander براي نصب اسكين.
    وقتي كه برنامه رو باز كرديد متوجه دو قسمت ميشيد: قسمت سمت چپ كه براي دستيابي به اطلاعات كامپيوتر و سمت راست كه براي دستيابي به اطلاعات گوشي هست.
    1-در اولين مرحله از سمت چپ دنبال اون فولدري تو كامپيوتر ميگرديم كه حاوي اسكين مورد نظر هست.

2-در دومين مرحله از سمت راست از كنار كادري كه روش Re-Read نوشته شده روي فلش كليك ميكنيم و اولين گزينه رو( P2k mobile phone) انتخاب ميكنيم . وقتي كه اين كار رو كرديم برنامه شروع به خواندن حافظه گوشي ميكنه.كه پس از پايان يافتن پروسه ميتونيد فولدري با نام a رو كه همون حافظه a تو گوشي هست در سمت راست ببينيد.

3-حالا روي اين فولدر دابل كليك ميكنيم تا باز بشه. و اين مسير رو دنبال ميكنيم:/a/mobile/skins

4-آدرس بالا در واقع جايي هست كه قرار هست ما اسكين مورد نظر مون رو نصب كنيم. فرض كنيد اون اسكيني رو هم كه ميخواهيم نصب كنيم اسمش moto هست.

5-براي ايجاد كردن يه فولدر جديد، از پايين سمت راست، روي گزينه New Folder كليك ميكنيم. وقتي اين كار رو كرديم صفحه اي باز ميشه كه از ما ميخواد براي فولدر اسمي بزاريم. كه اين اسم بايد دقيقا برابر با نام همون فايل اسكيني باشه كه پسوندش skiهست . مثلا فايل اسكين ما در بالا moto.ski هست كه ما هم بايد اسم اون New Folder رو moto بزاريم( به بزرگ و كوچك بودن حروف هم بايد توجه كنيم). وقتي كه اسم رو انتخاب كرديد در ورژن هاي جديد برنامه ميتونيد فولدر رو مستقيما ببينيد ولي اگه از ورژن هاي قديمي استفاده كنيد براي ديدن فولدر جديد بايد روي گزينه Re-Read در بالا كليك كنيد.

6-حال كه فولدر رو ديديم روي اون دابل كليك ميكنيم تا داخل فولدر شويم. بعد از سمت چپ ( كه مربوط به كامپيوتر هست ) فولدر اسكين مورد نظر رو هم باز ميكنيم و تمام فايل هايي كه پسوندشون ski و dat هست انتخاب ميكنيم و از سمت راست پايين روي دكمه copy كليك ميكنيم.( فايل ها رو يا دونه دونه و يا يكجا ميتونيد كپي كنيد!)

7-اگه اسكينتون به غير از فايل هايي با پسوند ski و det فايل هاي ديگه اي مثل عكس و اسكرين سيور داشته باشه اونها رو هم در اين مسير كپي كنيد: /a/mobile/picture كه براي برگشتن از مسير قبلي به اين مسير جديد روي ... در بالا دابل كليك كنيد.

8-اكثر اسكين ها فقط فايل هاي بالا رو دارند( (dat – ski – picture – screensaver . ولي بعضي از اسكين ها علاوه بر اين فايل ها ممكنه فايل هاي ديگه ايي مثل audio و فايل هاي سيستمي ( mma_dcp و mma_ucp) رو هم داشته باشند كه بايد اون ها رو هم در اين مسير ها كپي كنيد: /a/mobile/audio و همچنين /a/mobile/system كپي كنيد.

9-وقتي كه همه فايل هاي ضروري رو كپي كرديد از قسمت پايين سمت راست رو دكمه Restart كليك كنيد.

10-تموم شد! اميدوارم كه مفيد واقع شده باشه. اگه كمي و كاستي داشته باشه به بزرگي خودتون ببخشيد.

( يك عمل انتحاري!: خيلي از اسكين هاي جديد فايلي با نام install دارن كه فقط كافي روي اين فايل كليك بكنيم كه وقتي اين كار رو كرديم يه صفحه باز ميشه و شما روي execute كليك ميكنيد. حالا اسكين خودش به گوشي منتقل ميشه.اين مطمئن ترين راه براي نصب اسكين هست. همينه كه ميگم اين برنامه خيلي با حاله! فقط تا يادم نرفته بگم كه وقتي روي install كليك ميكني نبايد پنجره برنامه p2kcommander باز باشه و اگه حين اتصال usb برنامه اجرا شده باشه برنامه رو ببنديد. بعد از اين كه روي install كليك كردي برنامه اتوماتيك وار خودش دوباره اجرا ميشه و اون كادر execute كه بالا بهش اشاره كردم باز ميشه در غير اين صورت نميتونيد اين كادر رو ببينيد و ديگه از عمل انتحاري هم خبري نيست! و بايد 9 مرحله بالا رو انجام بديد.)
    همكي در پناه حق موفق باشيم...
    Last edited by naser maldini; 07-08-2007 at 01:18.

پروفشنال sepideh_248's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    SinCity

پيش فرض

176x 220

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    SinCity

پيش فرض

176x 220

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    SinCity

پيش فرض

176x 220

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ناصر جان کامل و مفید بود ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ایران - ارومیه

پيش فرض

خواهش ميكنم. قابلتون رو نداشت. خوشحالم كه مفيد واقع شده.

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از ناصر عزیز بابت آموزش
    بچه ها قدر این دوستمون رو بدونید..واقعا اطلاعات خوبی دارند و زحمت میکشن....

sepideh_248 عزیز..ممنون واقعا زیبا بودن...

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ایران - ارومیه

پيش فرض

نميدونم با خودم نيست كه وقتي پست هاي آقا ميلاد رو ميبينم كف ميكنم.
    آقا ميلاد دستت درد نكنه. واقعا مشوق اصلي من شما بوديد. اولين روزي كه گوشي رو دستم گرفتم حتي طرز شماره گيري شو بلد نبودم! ولي حالا ميتونم گليم خودم رو از آب بيرون بكشم.
    آقا ميلاد ممنون...

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما لطف داری عزیز
    من وسیله بودم.. شما خودت نشون دادی که.. علاقه زیاد داری.. و ثابت کردی.. تو دنیای موتو هم برای خودت کسی هستی...
    به خدا هیچ چیز باحال تر از این نیست که من چند تا داداش مثل شما اینجا پیدا کردم و خارج از دنیای مجازی دوستای خوبی برای هم باشیم همونطور که هستیم...

من کوچیکتم داداش.... ان شا الله همیشه موفق باشی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ایران - ارومیه

پيش فرض

آره هيچ چيز با حال تر از اون چيزي كه گفتيد نيست.
    شما هم موفق باشي...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •