تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 616 اولاول ... 232930313233343536374383133533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ممنون مهدی جان

نکنه خود سردار کارگری(یه موقعی ریس نظام وضیفه بود الان نمی دونم هست یا نه)

بله برای 4 برادر قبلا بود ولی انگار قراره برای 3 برادر هم تصویب بشه

راستی سن پدر به چند سالگی برسه میشه کفالت گرفت
    نه من برادرشم
    نه بابا منم یکی مثل شما هستم .

الان فکر کنم محمدجواد زاده کمند رئیس نظام وظیفه هستش .

اره قراره سه تا برادر هم یکیشون معافی بگیره . ولی فکر نمی کنم هنوز به صورت رسمی تصویب شده باشه .

خدا کنه سه تا برادر هم به یکیشون معافی بدن

جالبه بدونی ما سه تا برادر هستیم و من از همه بزرگتر هستم . برادر کوچیکترم یک سال هست که خدمتش را تموم کرده و برادر وسطی هم تقریبا 2 هفته هستش رفته سربازی . فقط من موندم که اگه از سه تا برادر به یکیشون بدن من معاف می شم .
    ای خدا معافی بدن چی میشه

برای کفالت سن پدر باید 60 سال باشه .

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

هيپرئيدروز (عرق كردن كف دست) شديد معاف دائم

بجه ها اين قانون سر جاشه هنوز؟
    من كف دست و بام شديد عرق ميكنه!!!
    بله این قانون فکر کنم هنوز سر جاشه . یعنی جایی ندیدم که این قانون برداشته بشه

اما میدونی که چه طور باید ثابت کنی دستت عرق می کنه .

می برنت اونجا بعدش بهت میگن دست و پاهات را حسابی با اب و صابون بشور . و بعدش هم دستتون را خشک کنید.

بعدش بهت میگن حالا دستت را مشت کن ، وقتی که دستت را مشت می کنی باید مثل شیر اب ازش اب بچکه .

اگه اینطوری باشه بله شما معاف می شید .

موفق باشی

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سال بعد متولدین 71 به خدمت فراخوانی می شن و شما تا اونموقع میتونید از کشور خارج بشید . وگرنه دیگه نمی تونید .
    نه نمی خوام برگردم
    واسه کطمئن شدن برم از نطام وظیفه بپرسم
    10+میدونن ازشون بپرسم یا باید از نظام وظیفه بپرسم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

مرسی
    پس من باید از کی بپرسم؟
    آخه نظام وظیفه خیلی شلوغه باید 2 روز تو صف وایستی تازه معلوم نیست طرف جوابتو بده یا نه؟
    پلیس +10 چیزی میدونه؟
    توی دانشگاه ها هم جایی پیدا میشه ازش بپرسیم؟
    میخوام یه جوری دیگه نکلیفم روشن باشه تا بر اساس اون برنامه هامو تنظیم کنم و مطمئن باشم چیزی که میگن درسته
    من مطمئن هستم که شما میتونید کنکور بدید . به خاطر این که اون قانون میگه شما تا زمانی که هنوز 4 ترم از دانشگاه را نخوندید میتونید دوباره کنکور بدید . این قانون را خود نظام وظیفه داده .

اما برای مطمئن شدن حتما باید از نظام وظیفه سوال کنی .

اگه میخوای واقعا مطمئن بشی باید به نظام وظیفه مراجعه کنی . ارگانهای دیگه اطلاعی از این قضایا ندارند . و شاید یه چیزی رو هوا همین طوری بهتون بگن

موفق باشی
    Last edited by mahdi7610; 04-07-2009 at 20:29.

5. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

نه نمی خوام برگردم
    واسه کطمئن شدن برم از نطام وظیفه بپرسم
    10+میدونن ازشون بپرسم یا باید از نظام وظیفه بپرسم؟
    ضرر نداره زنگ بزن و بپرس

اما خب این ها همش بر عهده نظام وظیفه هستش و مطمئن ترین جا اونجا هست که میتونه اطلاعات دقیق به شما بده .

موفق باشی

7. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

داداش جدي ميكي ؟
    اكه اينتوريه كه كسي معاف نميشه!!!!
    من دست و بام عرق ميكنه ولي نه ديكه اينتوري!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

جالبه بدونی ما سه تا برادر هستیم و من از همه بزرگتر هستم . برادر کوچیکترم یک سال هست که خدمتش را تموم کرده و برادر وسطی هم تقریبا 2 هفته هستش رفته سربازی . فقط من موندم که اگه از سه تا برادر به یکیشون بدن من معاف می شم .
    ای خدا معافی بدن چی میشه
    انشاالله که معاف میشی

ولی یه شرطی داره اگه این قانون تصویب شد به منم خبر بدی

10. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

ضرر نداره زنگ بزن و بپرس

اما خب این ها همش بر عهده نظام وظیفه هستش و مطمئن ترین جا اونجا هست که میتونه اطلاعات دقیق به شما بده .

موفق باشی
    یکی تو پلیس +10 هست که من باهاش جورم
    میخوام از کانال اون وارد شم و از نظام وظیفه بپرسم
    خدا کنه این قانون 3 برادری تصویب بشه
    هر چند منه بدبخت یکی از برادرام دبیره و قراره ساله دیگه کارتش بیاد !!!!

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

راستی
    اینو هم تازه گیر آوردم که نوشته اگر در دوره های روزانه 2 بار قبول بشی نمیتونی کنکور بدی:

اعلام شرايطي که قبولي داوطلبان کنکور را لغو مي‌کند

معاون سازمان سنجش آموزش کشور شرايطي که باعث مي شود داوطلبان در صورت شرکت و پذيرش در کنکور سراسري قبولي آنها لغو و با آنها برخورد شود را اعلام کرد و گفت: داوطلباني که تاکنون دو بار در دوره روزانه کنکور قبول شده اند از گزينش نهايي حذف مي شوند.

عدم تطابق مدارک تحصيلي با قوانين کنکور موجب حذف از گزينش يا حذف قبولي مي شود

حسين توکلي در گفتگو با مهر افزود: از آنجا که‌ براساس ضوابط آزمون سراسري سال 1388 منحصرا آن‌ دسته‌ از داوطلبان‌ فارغ التحصيل نظام جديد آموزش متوسطه که داراي مدرک‌ پيش ‌‌دانشگاهي و يا کارداني بوده و يا تا تاريخ 31 شهريورماه 1388 مدرک پيش دانشگاهي و يا کارداني خود را دريافت مي کنند مجاز به‌ ثبت ‌نام‌ و شرکت‌ در کنکور هستند، بنابراين‌ آن‌ دسته‌ از داوطلبان‌ نظام‌ جديد آموزش‌ متوسطه‌ که‌ به‌ دوره‌ پيش‌ دانشگاهي راه‌ نيافته ‌اند و يا فاقد مدرک کارداني هستند مجاز به‌ شرکت‌ در آزمون‌ سراسري سال 1388 نيستند و در صورت‌ شرکت‌ در آزمون‌ از گزينش‌ حذف و در صورت قبولي پذيرش آنها لغو مي‌ شود.

حذف از گزينش نهايي داوطلباني که در دوره روزانه کنکور 87 قبول شده اند

وي اظهار داشت: پذيرفته ‌شدگان‌ دوره ‌هاي‌ روزانه‌ (اعم‌ از متمرکز و يا نيمه‌ متمرکز) آزمون‌ سراسري‌ سال‌ 1387 از گزينش نهايي در رشته‌ هاي دوره روزانه حذف و منحصرا در دوره ‌هاي شبانه، پيام نور و موسسات غيرانتفاعي گزينش مي ‌شوند.

حذف از گزينش نهايي داوطلباني که تاکنون دو بار در کنکور در دوره هاي روزانه قبول شده اند

معاون سازمان سنجش در خصوص آن دسته از افرادي که نبايد در آزمون سراسري 88 شرکت کنند، گفت: داوطلباني که‌ تاکنون دو بار در آزمونهاي‌ سراسري‌ از سال‌ تحصيلي 1364-65 به‌ بعد در رديف پذيرفته ‌شدگان رشته ‌هاي تحصيلي دوره روزانه دانشگاهها و موسسات آموزش عالي (اعم از متمرکز و يا نيمه متمرکز) قرار گرفته‌ اند از گزينش نهايي حذف مي شوند.

لغو قبولي داوطبان نظام جديدي که تا شهريور ماه 88 موفق به دريافت مدرک پيش دانشگاهي نمي شوند

وي افزود: همچنين داوطلبان نظام ‌جديد که تا شهريور ماه سال ‌1388 موفق به دريافت مدرک دوره پيش ‌دانشگاهي نمي ‌شوند، حتي در صورت قبول نهايي، قبولي آنها در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي لغو خواهد شد.

توکلي تأکيد کرد: با توجه به ‌اينکه هرگونه اطلاع ‌رساني در مورد داوطلبان مجاز به انتخاب رشته (در مردادماه) و اعلام نتايج نهايي آزمون سال 1388 (در شهريور ماه) از طريق سايت اينترنتي سازمان انجام مي شود، داوطلبان بايد پس از پايان جلسه آزمون برچسب صندلي خود را به همراه خود برده و تا اعلام نتايج نهايي آزمون نزد خود نگاه دارند.

وي افزود: داوطلبان بايد براي حضور در جلسه آزمون پرينت کارت شرکت در آزمون، کارت ملي يا شناسنامه عکس دار و چند مداد سياه‌ نرم‌ پر رنگ‌، مداد پاک کن‌، مداد تراش‌ و سنجاق‌ همراه‌ داشته‌ باشند و از آوردن‌ وسايل‌ اضافي‌‌ مانند کيف‌ دستي، ساک ‌دستي‌، کتاب‌، جزوه‌، ماشين‌ حساب‌، تلفن‌ همراه، پيجر، بي ‌سيم، نت، يادداشت خودداري کنند در غير اين صورت‌ فرد به‌ عنوان‌ متخلف‌ تلقي‌ و برابر قانون رسيدگي به تخلفات و جرايم در آزمونهاي سراسري با وي‌ رفتار مي شود.

معاون سازمان سنجش اظهار داشت: از آنجا که محلي براي نگهداري وسايل اضافي در حوزه ‌هاي امتحاني پيش ‌‌بيني نمي ‌شود، به هيچ وجه اين قبيل وسايل اضافي ‌را‌ به‌ همراه خود به محل حوزه امتحاني نياورند.

به گزارش مهر، آزمون گروه آزمايشي علوم رياضي در صبح روز پنجشنبه 4 تير ماه، آزمون گروه آزمايشي هنر در بعداز ظهر پنجشنبه 4 تيرماه، آزمون گروه آزمايشي علوم تجربي در صبح جمعه 5 تيرماه، آزمون گروه آزمايشي زبانهاي خارجي در بعدازظهر جمعه 5 تيرماه و آزمون گروهآزمايشي علوم انساني در شنبه 6 تيرماه برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

داداش جدي ميكي ؟
    اكه اينتوريه كه كسي معاف نميشه!!!!
    من دست و بام عرق ميكنه ولي نه ديكه اينتوري!
    اره داداش این طوری هستش . الان برای معافی پزشکی خیلی گیر میدن .

خب دست و پای منم عرق می کنه . الان من اگه دستم را باز کنم دستم خیس هستش . اما به این معافی فکر نکنم بدن

همون طور که گفتم باید دستت را با صابون بشوری و بعد دستت را مشت کنی تا ازش اب بچکه .

البته من هم فقط در این حد شنیدم .

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •