ممنون عزیز
دیگه چیزی داخاش ننوشته؟؟؟؟؟ که مهم باشه؟؟
ممنون عزیز
دیگه چیزی داخاش ننوشته؟؟؟؟؟ که مهم باشه؟؟
اميدوارم...
اميدوارم...
مطمئن باش ماه ديگه مياد..شك نكن...تيتر ماهنامه پيام گستر
محسن چاووشي در شب شيشه اي
من كه چشم اب نميخوره ، از اين جربزه ها ندارن
عزيز من چي ميگم شما چي ميگي...يه كم به حرفي كه ميزني دقت كن...به نظر من كه بحث بي فايده هست...نه عزيزم اگه مجوز گرفته بود ، تازه الان درگير البوم كفتر چاهي بود
انقدر شاخ نشده بود كه كسي بخواد خرخرشو بجوئه
در ضمن شب شيشه اي امشب از دست نديد...ديشب رشيدپور گفت كه فردا يعني امروز 100% بهرام رادان خواهد امد... امشب چه شود...
امروز همشهری جوان در قسمت پیامهای کوتاه نوشته بود :
فیلم سنتوری با صدای محسن چاووشی اکران می شود
داشتم هنيطوري تو اينترنت چرخ ميزدم كه به اين عكس و مطلب برخوردم...
اين مطلب از مجله بهرام رادان و خود او هست كه جديدا ديگه منتشر نميشه...
![]()
لطفاً جمیعاً مدتی سکوت کنیم!
چندی پیش گروهی از هواداران «محسن چاووشی» سعی کردند با تهیه طوماری اینترنتی خطاب به مسئولان مرکز موسیقی وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی، اعتراض خود را به عدم صدور مجوز صدا به این خواننده زیرزمینی، ابراز کنند. این که آیا چنین حرکت هایی در مسئولان مملکتی ما تاثیری خواهد داشت یا نه، موضوع این مطلب نیست. اما طبق گزارش های پراکنده، اخبار خوشی به گوش هواداران چاووشی رسیده که در درستی بعضی از آن ها شبهه ای وجود ندارد.
مهم ترین گزارش ها را سایت خبری «رادیو فردا» و هفته نامه «همشهری جوان» منتشر کردند؛ «سیامک رحمانی» در یادداشت اعتراضی خود، لا به لای بحث درباره مضحکه «مجاز یا غیرمجاز»ها، خبر را تایید کرده بود. رادیو فردا هم در گزارشی مفصل، با قطعیت خبر از «پیوستن چاووشی به کلوب مجازها» داد.
نکته جالب توجه، سکوت رسانه ها در این رابطه است. چطور خبرنگاران با وجود چنین سوژه جالب توجهی دست روی دست گذاشته اند؟! ماجرا واضح است: گویا چاووشی نه تنها از صحبت در این رابطه منع شده بلکه از دوستان خبرنگار خود هم خواسته چیزی در این مورد ننویسند. شرکت منتشر کننده آلبوم او هم دلش نمی خواهد پیش از بیرون آمدن این کاست، حساسیت کسی برانگیخته و منجر به خفه شدن آلبوم در نطفه شود!
به هرحال تا امروز این اتفاق در حد خبرهایی کوتاه و گنگ منعکس شده و همه خبرنگاران چشم انتظار انتشار آلبوم کذایی اند تا بعد بشود با «چاووشی مجاز» مصاحبه کرده و درباره کار جدیدش بنویسند!
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موافقم . بیهودست
بهتره در صفحه بررسی موسیقی ایران نظراتم بیان می کنم
خوب ديشب بهرام رادان به شب شيشه اي اومد...عجب قيافه خفني هم داره..!!
در مورد فيلم سنتوري كه خيلي صحبت شد و از اين بابت خوشحالم...ولي از اينكه از محسن صحبتي نشد خيلي ناراحت...البته فكر ميكنم بهش گفته بودن كه درباره محسن صحبت نكنه...
يه نكته خيلي خنده دار اينه كه :
ديشب صحنه مربوط به گرفتن سيمرغ بهرام رادان رو نشون داد و هنگامي كه صحبتش داشتن پخش ميكردن تنها صحنه اي كه حذف كردن صحنه مربوط به تشكر بهرام رادان از محسن چاووشي بود كه همه ميدونيد كه وقتي اسم محسن برد همه با سوت و كف محسن تشويق كردن و اگر خيلي پيگير جشنواره بوديد بايد بدونيد كه حتي يك زن در ميان جمعيت بلند شد و داد زده بود كه محسن چاووشي بهترين خواننده ايران و جهان هست...وقتي كه ديدم اين صحنه رو نشون ندادن اعصابم خرد شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)