همون pc هم وصل میشه.
همون pc هم وصل میشه.
برای GPRS یه علامت مثلث برعکس میاد بالای خط آنتن در گوشه بالا چپ و تنظیمات سونی اریکسونها هم همه تقریبا مثل همه!
اين هم براي تمام كساني كه سنگ ايرانسل رو به سينه مي زدند ..
(هزينه هر 1mb تبادل =3000 هزار تومان ...) كلاهبردارن نسل جديد ...!
سيم كارت من با شماره رند فروشي( با 10 هزار تومان اعتبار
به بالاترين پيشنهاد ...
آقا مگه حجم mms تا 300KB نيست ولي گوشي من بيشتر 100KB رو قبول نمي كنه با mms بفرسته ممنون ميشم اگه دوستان منو راهنمايي كنن
در ضمن گوشي من سوني اريكسون k750 هستش
تروخدا کمک کنید
گوشی من k750i هست همه ی کار هایی رو هم که تو این تاپیک گفتید انجام دادم
ولی هنوز که هنوزه وصل نشدم :((((((
جون هر کی دوست دارید کمک!!
در قسمت تنظیمات ام ام اس، میزان حجم ارسالی رو به 295 تغییر بده. الان روی 100 تنظیمش کردی.
دوست عزيز ممنون از راهنماييتون ولي گوشي من k750 ست و اصلآ همچين قسمتي توي تنظيمات mms اش نداره
Salam inam akharin poste man ba mobile chon dige ba in tarefeyi ke irancell baraye gprs gozashte adam nmitone hata be zabon biyare har kb 30 rial ende namardie yani age bekhayi p30world ro load koni bayad 7000 rial kharj koni.Man mikhastam age mishe ba ham gorohi ye eteraz bedim lagal harfemono gofte bashim.
نمیخوام طرفداری از این تعرفه گرون رو داشته باشم ولی یه کم منطقی تر فکر کنید
شما که نمی خواهید وسط خیابون دانلود کنید یا اینکه با صفحه کوچک موبایل یک سایت بزرگ رو باز کنید
کل هدف از راه اندازی این سرویس دسترسی آسان به اینترنت هست که خودش به جز دانلود و سایتهای بزرگ موارد دیگری رو هم شامل میشه
همین دیشب من توی اتوبوس داشتم ایمیلهام رو چک میکردم ( با اپرا مینی ) سر جمع که حساب کردم دیدم کل حجم داده ای که استفاده کردم 25 کیلو بایت بوده ( 25x30=750) یعنی 75 تومن
بعد که خونه رسیدم - ادامه کارهام با اینترنت رو انجام دادم ( با خط دایل آپ )
دیگه این بستگی به کاربرد خودتون داره که بخواهید از این سرویس استفاده کنید یا نه ( برای من که عالی بود )
به کجا اعتراض نوشتی بگو ما هم بنویسیم!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)