آخرین p990i فعلا ساخته شده 9 هست ولی با آپدیت جدید میشه
شما به فکر fimware نباشید زیاد فرقی نمیکنه
آخرین p990i فعلا ساخته شده 9 هست ولی با آپدیت جدید میشه
شما به فکر fimware نباشید زیاد فرقی نمیکنه
*#06# با این کد سریال گوشی رو با سریال رو جعبه مطابقت بده
دوستان عزیز
من توی GSMarena از یکی پرسیدم چه فرقی بین smuggled P990 and Changedو P990 Original هست اونم گفت P990 های original رو وقتی می خری Firmware شون R7A001 Phone ولی ُاونای که قاچاق و غیر Original فریم ورشون 2 تا Version Update شدس مثل R9C001 phone. گفت P990های Original firmware شون Update نشده منم دقیقا تو گوشی یکی از دوستام این مساله رو دیدم.![]()
دوستان عزیز
من توی GSMarena از یکی پرسیدم چه فرقی بین smuggled P990 and Changedو P990 Original هست اونم گفت P990 های original رو وقتی می خری Firmware شون R7A001 Phone ولی ُاونای که قاچاق و غیر Original فریم ورشون 2 تا Version Update شدس مثل R9C001 phone. گفت P990های Original firmware شون Update نشده منم دقیقا تو گوشی یکی از دوستام این مساله رو دیدم.![]()
فقط همین کار؟دیگه بعدش خیالم راحت راحت باشه؟
popo جان گوشی اصلا روشن نمیشه.یعنی روشن میشه و آرم سونی اریکسون هم میاد یه خورده وا میسه بعد ریاستارت میشه.
مگه برای آپدیت نباید گوشی روشن باشه.
در ضمن اگه بخوام فلشش کنم پولش چقدر میشه؟
لطفا زود جواب بده
می بخشید یه سوال دیگه داشتم :
محتویات داخل جعبه p990 چیا هستن؟
سلام من امروز گوشیمو آپ کردم اون مشکلی که داشتم حل شد بعد صداش هم زیاد شده البته نه خیلی در حدی که به بلندگو فشار میاره
گفتم بدونید آپ کنید چه بلایی سر گوشیتون می آید
سلام من ميخوام گوشي دادشم رو فارسي كنم ميشه يكي يه آموزش بذاره كامل باشه ممنون ميشم شايد به درده خحيلي ها بخوره
last version
162007/1 World 1 Generic
Phone Version CXC162037 R9F011
Bluetooth Version CXC162058 R5A01
Organizer Version CXC162036 R5A17
CDA Version R5A13
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)