تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3298 از 4105 اولاول ... 229827983198324832883294329532963297329832993300330133023308334833983798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,971 به 32,980 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

در ابتدا صبح نامه اى كه براى شما امده را جمع مى كنند و به نوبت چند نفرى وارد اتاق مى شويد و توسط سه الي چهار پزشك معاينه مى شويد در پايان كه همه معاينه شدند در پايان وقت ادارى نتيجه كميسيون را اعلام مى كنند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    کدوم نامه ؟ نامه ای نیومده واسم . اتفاقا همین سواله برام من دو هفته پیش رفتم پلیس +10 بهم گفت 20 روز دیگه نامه میاد در خونتون . ولی یه هفته ای برام sms اومد که مراجعه کنید بیمارستان

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان شرایط خدمت در شهر محل زندگی چیه ؟
    مدرک تحصیلی تاثیر داره ؟ برای کسی که لیسانس داره ؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان شرایط خدمت در شهر محل زندگی چیه ؟
    مدرک تحصیلی تاثیر داره ؟ برای کسی که لیسانس داره ؟
    خير
    پدر نظامى ، متاهل يا تك اولاد ذكور از شرايط خدمت در شهر محل سكونت است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

4. 3 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کدوم نامه ؟ نامه ای نیومده واسم . اتفاقا همین سواله برام من دو هفته پیش رفتم پلیس +10 بهم گفت 20 روز دیگه نامه میاد در خونتون . ولی یه هفته ای برام sms اومد که مراجعه کنید بیمارستان
    با اجازه از دوست عزیزمون (ایشون فقط پزشک اولیه رو رفتن هنوز معرفی به بیمارستان نشدن که جواب کمیسیون بیاد)
    شما بعد اینکه اون پزشک اولیه عمومی معاینه جزیی کرد نامتون رو بردید پلیس +10 اونام گفتن یه نامه معرفی به بیمارستان میاد از نام وظیفه درسته؟
    تو این مورد 2 حالت داره یا خود نظام وظیفه نامه رو مستقیم فرستاده بیمارستان یا اینکه هنوز نامه نیومده شما باید بریم نظلم وظیفه تحویل بگیرید که با توجه به sms مورد اول احتمالش بیشتره
    شما اولین کاری که می کنید یه سر برید نظام وظیفه اطمینان پیدا کردید بد برید بیمارستان اونجا از اطلاعات سوال کنید راهنماییتون می کنند باسه تشکیل پرونده کجا برید
    بد میرید کلینیک بیمارستان چون شما باسه 2 نوع بیماری اقدام کردید باید هم بخش ارتوپد برید هم انکولوژی میرید پیش منشی دکتر ها نامتونو میدید اگه وقت خالی باشه نوبت میده باسه همون روز (بهتره قبلش یه سر سایت بیمارستان برید نوبت بگیرید خیلی جلو میوفتید ) اونم یه فیش 30 هزار تومنی میده (باسه پزشکی هیچ نوع دفترچه و بیمه ای رو قبول نمیکنند هزینش آزاده) میریزید صبر میکنید تا نوبتتون شه احتمالت دکتر ارتوپد عکس مینویسه اگه بیمارستان داشته باشه بازم جلو میوفتید همون لحظه میرید عکس میگیرید و میارید نشون دکتر میدید و ایشون نظرشونو مینویسن تو نامه باسه خون و انکولوژی هم همین روند فقط در صورتی که نیاز به آزمایش باشه یه هفته ایطول میکشه جواب آزمایش
    کلن اگه مشکل خاصی نباشه حدود 1 ماه باید وقت بزارید باسه بیمارستان و نامه

سوال دیگه ای داشتید بپرسید من خودم چون همه ی این مراحل رو طی کردم به کلی اطلاع دارم چه جوریه من اونموقع بیمارستان بقیه الله بودم شما فکر کنم امام سجاد تهران باشید درسته؟

پ.ن :از اینجا هم می تونی آیین نامه رو ببینی اگه بیماریت لب مرز باشه 99% دوباره کمیسیون معاینه پزشک متخصص اینبار با 2 پزشک رو مینویسه اگه یه مقدار بالاتر از آیین نامه باشه بیماریت احتمالن معاف میشی بد از قانون جدید به شدت سختگیری میشه کوچکترین اشکالی تو کار باعث رد درخواست میشه (یه بخشنامه هم چند وقت پیش اومده که همرو از این به بد میفرستن بیمارستان های ناجا خصوصا امام سجاد (خیلی خیلی سختگیری زیاد تو این بیمارستان متاسفانه باز بقیه الله بهتر بود )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by DJ_EBI; 28-09-2015 at 15:58.

6. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

روند کمیسیون برای معافیت کفالت پدر بیمار نیازمند مراقبت هم همینه ؟

من الان به شدت به امید نیاز دارم
      محتوای مخفی: ......  
    امروز که رفتم واسه معاینه اولیه خود پزشک بم گفت که واسه پسرش میخواسته معافیت کفالت بگیره موردش هم دیسک کمر و گردن بوده (3 تا دیسک گردن و 2 تا دیسک کمر ) و کمیسیون ردش کردن البته پسرش تک فرزند پسر نبوده و از تبصره بهزیستی اقدام کرده بودن

اگه یک دفعه کمیسیون پروندمو رد کنه میتونن رای بدن که در شهر خودم خدمت کنم ؟
    بله مثل معافیت پزشکی هستش روند رسیدگیش و همون روزیم که کمیسیون باسه پزشکی هست شما هم با اونا میرید
    یه راهنمایی . حتمن هر چی مدارک پزشکی داره پدرتون مثل آزمایش و عمل و شرح عمل پزشک بیمارستان همراه با مهر تایید بیمارستان (این مهمه باسه کمیسیون ) همراه داشته باشید اونموقع که من اونجا بودم چند نفری که باسه همین نوع معافیت اقدام کرده بودن معاف شدن (اینم یه نوع امید )

در مورد سوال دوم هم دست نظام وظیفه نیست کجا بندازه شما رو یه واحد تقسیم هست که بر اساس نیاز و اون چیزی که شما تو پروندتون ثبت شده(تک فرزندی و متاهلیو..) خودشون اقدام می کنند کجا بندازن به اثتثنای پارتی
    Last edited by DJ_EBI; 28-09-2015 at 16:18.

8. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم کارت ایثارگری فقط برای سربازان ارتش صادر میشه؟! به سپاهی کارت ایثار میدن؟

Sent from my Xperia TX using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان,من دفترچمو پست کردم برج 6 برج 10 هم اعزامم.واسه سرم ی مشکلی ایجاد شده شاید معاف شم یا خداقل معاف از رزم شم.حالا که دفترچرو پست کردم معایاتنم رفتم تمون شده چحوری این مشکل سرمو اضافه کنم به مدارک خدمت؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض خدمت

سلام دوستان,من دفترچمو پست کردم برج 6 برج 10 هم اعزامم.واسه سرم ی مشکلی ایجاد شده شاید معاف شم یا خداقل معاف از رزم شم.حالا که دفترچرو پست کردم معایاتنم رفتم تمون شده چحوری این مشکل سرمو اضافه کنم به مدارک خدمت؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام من سرباز دانشگاه امام حسین (سپاه )هستم می خوام انتقالی بگیرم برم یه جای خوب که لباس شخصی باشه و پست نداشته باشه ساعتشم خوب باشه. کسی جایی سراغ داره؟ انتقالی هم میدن اینجا و گفتن از هر جا که اعلام نیاز بیاری انتقالیتو میدیم

- - - Updated - - -

سلام من سرباز دانشگاه امام حسین (سپاه )هستم می خوام انتقالی بگیرم برم یه جای خوب که لباس شخصی باشه و پست نداشته باشه ساعتشم خوب باشه. کسی جایی سراغ داره؟ انتقالی هم میدن اینجا و گفتن از هر جا که اعلام نیاز بیاری انتقالیتو میدیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •