تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3298 از 4751 اولاول ... 2298279831983248328832943295329632973298329933003301330233083348339837984298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,971 به 32,980 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام یکی جواب منو بده
    من تو منطقه 10 تهران هستم الان از دایل آپ استفاده می کنم میخوام از شاتل eco-512 بگیرم اما دیدم اینجا همه ناراضی هستند گفتم با شما مشورت کنم از بین شاتل و پارس آنلاین و صبانت از کدوم بگیرم؟ البته نامه اشتغال به تحصیل خطاب به شاتل گرفتم اما اگه شاتل افتضاحه عوضش می کنم
    میتونم از پارس آنلاین 1 مگ و یا از صبا نت 2 مگ بگیرم اما صبانت شبانش 3-تا7صبحه و شنیدم پارس آنلاین تو دانلود شبانه زیاد قطعی داره زنگ زدم پارس آنلاین گفتم راسته زیاد قطعی دارید؟ گفت پنج شنبه جمعه شبها احتمال داره بعد گفتم اگه قطعی زیاد باشه ما حق اعتراض داریم؟ گفت تو دانلود شبانه نه

داره خودمونی میشه pesartala2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من امشب برای بار چندم تیکت زدم به شاتل و تمام عقده های خودمو توتیکت نوشتم ودر ضمن لینک اینجا رو هم دادم واعلام کردم که اکثر کاربران به عنوان. دزد ای اس پی ها میشناسند شاتل را به نظرم بهتره یکماه همه شارژ نکنند تا بفهمند که یوزرها هم حق دارند

---
    - Sent from my iPhone using Tapatalk

3. این کاربر از pesartala2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام یکی جواب منو بده
    من تو منطقه 10 تهران هستم الان از دایل آپ استفاده می کنم میخوام از شاتل eco-512 بگیرم اما دیدم اینجا همه ناراضی هستند گفتم با شما مشورت کنم از بین شاتل و پارس آنلاین و صبانت از کدوم بگیرم؟ البته نامه اشتغال به تحصیل خطاب به شاتل گرفتم اما اگه شاتل افتضاحه عوضش می کنم
    میتونم از پارس آنلاین 1 مگ و یا از صبا نت 2 مگ بگیرم اما صبانت شبانش 3-تا7صبحه و شنیدم پارس آنلاین تو دانلود شبانه زیاد قطعی داره زنگ زدم پارس آنلاین گفتم راسته زیاد قطعی دارید؟ گفت پنج شنبه جمعه شبها احتمال داره بعد گفتم اگه قطعی زیاد باشه ما حق اعتراض داریم؟ گفت تو دانلود شبانه نه
    سلام

بايد ببيني تو منطقتون و اطافيا كيا از چه شركتي گرفتن

به نظر من اگه مثلا ميخواي 512 اكو بگيري بجاش يكي از سرويسهاي آرت رو بگير

در كل از شاتل نگيري بهتره يه جورايي دچار غرور و خود بزرگ بيني شده به نظرم .من اينو بعد از چند سال شاتل داشتن ميگم البته اينم بگم منطقه ما فقط شاتل سرويس ميده و دچار توفيق اجباري شدم .

روي ساعات دانلود هم حساب نكن چون شاتل عملا 1 تا 3 و حتي 4 تعطيله پس گوله 1 تا 8 بودنشو نخور مثلا

شايد بتوني تو همون 4 ساعت صبا بيشتر از 7 ساعت شاتل دانلود كني اونم با گذاشتن وقت كمتر .

اينا همش كلكهاي تبليغاتيه

---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------

من امشب برای بار چندم تیکت زدم به شاتل و تمام عقده های خودمو توتیکت نوشتم ودر ضمن لینک اینجا رو هم دادم واعلام کردم که اکثر کاربران به عنوان. دزد ای اس پی ها میشناسند شاتل را به نظرم بهتره یکماه همه شارژ نکنند تا بفهمند که یوزرها هم حق دارند

---
    - Sent from my iPhone using Tapatalk
    منم بهشون ميگم همه ناراضين ميگه نه بابا چند نفر انگشت شمارن كه اونا رو هم به اين خاطر محدود كرديم كه داشتن

شاتلو ميخشكوندن !!! مگه درياچست ؟؟

بخشكه الهي از دستش راحت شيم

5. 2 کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pesartala2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آخه از من جالبه اون روز به من میگه ما خط شما را چک کردیم پهنا باندتون خوبه و مشکل دانلود ندارید میگم خانوم شما تیکت منو خوندید میگه آره گفتم من نوشتم مشکل دانلود یا سرعت دارم میگنه شما نوشتید پینگ ۴.۲.۲.۴ ندارید و ۸.۸.۸.۸ میگم خوب این چه ربطی به مشکل من داره میگه وقتی دانلود و وب مشکل نداره شما چرا به پینگ گیر میدهید میگم من برای یک کار خاص و ارتباط از بیرون و ریموت نیاز به پینگ دارم نه سرعت بعد میگه شما ۱۰۰٪ ویروس دارید که این مشکل هستش گفتم من اصلا ویندوز ندارم مکینتاش دارم و تا امروز هیچ کجا دنیا ویروسی برای این سیستم شناخته نشده گفت من بیشتر از این اطلاع ندارم شما حتما مودمتان مشکل داره کانفیگ کنید حل میشه خلاصه ۱ ساعت اون گفت من گفتم آخرش گفت من با بالاتر صحبت میکنم بعد تماس میگیریم و قطع کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من نمی دونم این شرکت های اینترنتی کجای دنیا رو گرفتن که نمیشه به مدیراشون دسترسی داشت
    ادم به رییس جمهور راحت تر دسترسی پیدا می کنه تا مدیرای این شرکت ها
    واقعا اینا پیش خودشون فکر می کنن کی هستن ؟ حتی یه ایمیل هم برای ارتباط با مدیریت نزاشتن.

---------- Post added at 03:29 AM ---------- Previous post was at 03:25 AM ----------

آخه از من جالبه اون روز به من میگه ما خط شما را چک کردیم پهنا باندتون خوبه و مشکل دانلود ندارید میگم خانوم شما تیکت منو خوندید میگه آره گفتم من نوشتم مشکل دانلود یا سرعت دارم میگنه شما نوشتید پینگ ۴.۲.۲.۴ ندارید و ۸.۸.۸.۸ میگم خوب این چه ربطی به مشکل من داره میگه وقتی دانلود و وب مشکل نداره شما چرا به پینگ گیر میدهید میگم من برای یک کار خاص و ارتباط از بیرون و ریموت نیاز به پینگ دارم نه سرعت بعد میگه شما ۱۰۰٪ ویروس دارید که این مشکل هستش گفتم من اصلا ویندوز ندارم مکینتاش دارم و تا امروز هیچ کجا دنیا ویروسی برای این سیستم شناخته نشده گفت من بیشتر از این اطلاع ندارم شما حتما مودمتان مشکل داره کانفیگ کنید حل میشه خلاصه ۱ ساعت اون گفت من گفتم آخرش گفت من با بالاتر صحبت میکنم بعد تماس میگیریم و قطع کرد
    منم الان مشکل پینگ دارم
    دیگه اصلا نمی تونم فیفا انلاین بازی کنم، امروز با دو سه نفر انلاین زدم هر چی از دهنشون در اومد بارم کردن، از بس که بازی lag داشت
    از dns خود شاتل هم استفاده می کنم، کسی راه حلی واسه این موضوع داره ؟

8. این کاربر از sarukhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شاتل همچنان هر روز بدتر از دیروزه
    من که دیگه خسته شدم از بس تو این تاپیک اومدم و حرف های بی نتیجه گفتم و شنیدم و یه اخطار خیلی مسخره هم گرفتم
    پیشنهاد من اینه که یا کلا از شاتل نگیرین یا بیخیال بدی هاش بشین که اعصابتون کم تر خورد شه
    ارزش این همه اعصابی که ازمون خورد شد و می شه و خواهد شد نداره
    بلاخره یه خدایی و قیامتی هم هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پینگ اینو ببینید این شرکت تو ایرانه ها

اگه حال کردین دکمه تشکر رو بزنین منم حال کنم کلا حال کنیم

11. این کاربر از djmeysam_alish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منم الان مشکل پینگ دارم
    دیگه اصلا نمی تونم فیفا انلاین بازی کنم، امروز با دو سه نفر انلاین زدم هر چی از دهنشون در اومد بارم کردن، از بس که بازی lag داشت
    منم قدیما روزی +10 ساعت بازی انلاین می کردم
    از وقتی شاتل اومدم دیگه آنلاین رو مجبورم کرد بزارم کنار
    اینقدر پینگش بد هست که نمی تونی دیگه با آمریکایی ها و اروپایی ها تو بازی های آنلاین رقابت کنی و معمولا چند ثانیه عقبی از بازی !!!

منم هر کاری کردم نشد .

کلا شاتل برای ترک بازی آنلاین خوبه ! به دوستانی که اعتیاد به بازی آنلاین (غیر web broweser ) پیدا کردن توصیه میشه .

13. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پینگ اینو ببینید این شرکت تو ایرانه ها

اگه حال کردین دکمه تشکر رو بزنین منم حال کنم کلا حال کنیم
    منم اتفاقا همين امشب رفتم تو تاپيكش و داشتم شاخ در مياوردم

فكر كنم يه جايه كار ايراد داره يا ماله ما يا پينگ دوستمون !!!

حال كه چه عرض كنم روانم پاك شد و به حال خودم گريه كردم

---------- Post added at 04:47 AM ---------- Previous post was at 04:44 AM ----------

ارزش این همه اعصابی که ازمون خورد شد و می شه و خواهد شد نداره
    بلاخره یه خدایی و قیامتی هم هست
    نه اين راهش نيست بايد اعتراض كنيم.

پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Intel VS AMD; 23-08-2011 at 04:53.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض وی پی ان

منم الان مشکل پینگ دارم

نه بابا نميدونم چرا شاتل اين اين همه مشکل پينگ داره

من هم تا موقعي که شاتل داشتم انلاين زياد ميزدم ولي با اومدن به شاتل مجبور شدم که با دوستم يه سرور و پ ن المان بگيريم و چند نفري ازش استفاده بکنيم که با اين کار پينگم با اروپا و امريکا خيلي عالي ميشد

الان هم دارم ازش استفاده ميکنم و هر وقت که کانکت بکنم پينگمو مياره پايين
    Last edited by fanoostalaei; 23-08-2011 at 04:54.

16. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •