در حالت عادی حدود یک هفته ولی اگر به سایت 195 شکایت کنید یک روز.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
در حالت عادی حدود یک هفته ولی اگر به سایت 195 شکایت کنید یک روز.
از پشتیبانی زنگ زدن که نحوه محاسبه آپلود کل (که توی نمایش دادن دوبرابر نمایش می داد) رو درست کردن منم گفتم مرسی
حالا توی پنل چک کردم نمایش مجموع اپلود رو درست کردن ولی نمایش مجموع دانولد رو تغییر دادن
الان کلا هرچیزی که در ستون دانلود نوشته شده باشه رو با هم جمع می زنه !!!
چه رایگان چه عیر رایگان حتی زمانهایی که همپوشانی دارن
اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمشو کور کردن !!!!!!!![]()
سلام
از شما ها کسی هست که اخیر در مورد حذف اپلود برای قرارداهای قبلی نزد 195 شکایت کرده باشه
دقیقاچه کارهایی بایدانجام بدم متن و...؟
دوستان سلام این جریان اپلود چیه من عصرانه دارم بهشون گفتم حجم اصلیم یهو تموم شد وبعد گفتم کیفیت خظو مگشو بردن بالا حالا هی قطع میکنه علتش چیه؟
بروید سایت www.195.ir در قسمت ثبت درخواست مشخصات خودتان و آسیاتک را وارد کنید و در متن شکایت هم بنویسید که خطتان علی رغم درخواست تخلیه تا حالا تخلیه نشده است.
آسیاتک آپلود را از 18 بهمن در حجم مصرفی حساب می کند و بنابراین حجمتان زودتر تمام می شود، می توانید به سایت 195 شکایت کنید و بخواهید که طبق مصوبه 237 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات آپلود رایگان سرویستان ادامه داشته باشد، اگر آپلود را هم رایگان نکنند 25 درصد به حجم باقیمانده تان در 18 بهمن اضافه خواهند کرد.
بهتر است برنامه netlimiter را هم نصب بکنید تا ببینید کدام برنامه آپلود غیرعادی دارد.
خطتان نویز دارد، اگر بصورت مستقیم از سیم سیاه مخابرات در ورودی منزل تا مودم سیم کشی کنید نویزتان کمتر می شود، اگر سیم در مسیر چند تکه شده است لحیمکاری اتصالات می تواند نویزتان را کاهش دهد.
اگر چراغ لینک چشمک زن میشه میتونید بگید یکم سرعتتونو بیارن پایین تر تا مشکل بر طرف بشه یا کاری که دوستمون در پست قبل گفتن میتونید انجام بدید تا اگر مشکل از سیم کشی داخلی هست برطرف بشه برای اینی که متوجه بشید مشکل از سیم کشی داخلی هست میتونید مودم را سر خط وصل کنید وسیمکشی منزل را قطع کنید تا مشخص بشه مشکل از سیم کشی هست یا نه/در ضمن کیفیت خط با تماس با پشتیبانی برای داخل منزل و سر خط میتونید بپرسید تا مشخص بشه که سیم کشی مشکل داره یا خطتتون بیشتر از این کشش نداره
لطفا ذف شود
Last edited by rahyarpaul; 02-03-2017 at 11:35.
همچنان گیگ باکس 30 گیگی موجوده ولی امکان خرید داره
واقعا مسخرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)