سلام دوستان
می خواستم بدونم خرید سربازی هنوز هم انجام میشه یا اینکه متوقف شده؟
ممنون
سلام دوستان
می خواستم بدونم خرید سربازی هنوز هم انجام میشه یا اینکه متوقف شده؟
ممنون
سلام دوست عزیز من که خودم تو نیرو انسانی حوزم فعلا داریم طبق همون روال سابق کسر خدمتا رو میزنیم حالا نمیدونم این خبری که میگی از کی قراره اجرایی بشه!!!
گفت که الان اینجوری شده ما هم اونجا ا دنیا بی خبر
میدان آزادی اتوبوس تجریش سوار شو بیا تجریش
اونجا تاکسی برا پادگان 06 داره
با مترو برو ایستگاه بهشتی پیاده شو ،بیرون مترو اتوبوس داره برای پادگان ..رفیق خود من اونجا آموزشی بود
سن كفالت ٧٠ سال است اما استثنا هم است كه اگر والدين فرد مشمول داراي بيمارى سختى باشند و نيازمند مراقبت باشند مى توانند كمتر از سن تعيين شده درخواست دهند، اما كسى نمى تواند به شما تضمين دهد كه حتما در كميسيون معافى مى دهند ، كميسيون شرايط و قوانين و ائين نامه خودش را دارد ، و با توجه به سختگيرى هاى اخير در كميسيون افراد كمى موفق به گرفتن كفالت مى شوند، در صورتى كه بعد از كميسيون تاريخ اعزام براى شما تععين گردد و به خدمت نرويد غايب به حساب مى اييد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام شم
هفته پیش sms اومد که مشمول گرامی جهت رسیدگی به درخواست پزشکی خود به همراه مدارک به بیمارستان شماره 2 ناجا واقع در طالقانی مراجعه کنید .
پزشک اولیه برام اینا رو نوشته بود :
محتوای مخفی: ...
حالا پس فردا میخوام برم یکی دو تا سوال داشتم : که اونجا چیکار میکنن ؟ این جا میگن که معاف حالا رزم یا کامل هستی یا نه ؟
Last edited by Greedy; 27-09-2015 at 13:50.
در ابتدا صبح نامه اى كه براى شما امده را جمع مى كنند و به نوبت چند نفرى وارد اتاق مى شويد و توسط سه الي چهار پزشك معاينه مى شويد در پايان كه همه معاينه شدند در پايان وقت ادارى نتيجه كميسيون را اعلام مى كنند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
ببخشید، کسی در این مورد اطلاعی نداره؟!
روند کمیسیون برای معافیت کفالت پدر بیمار نیازمند مراقبت هم همینه ؟
من الان به شدت به امید نیاز دارم
محتوای مخفی: ......
اگه یک دفعه کمیسیون پروندمو رد کنه میتونن رای بدن که در شهر خودم خدمت کنم ؟
Last edited by lamp23; 28-09-2015 at 01:19.
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)