خب پس یه مودم وایرلس با قیمت 40 50 تومن چه مارک هایی هست؟
+طریقه کانفینگ کردنشون رو هم لینکی چیزی هست بدید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خب پس یه مودم وایرلس با قیمت 40 50 تومن چه مارک هایی هست؟
+طریقه کانفینگ کردنشون رو هم لینکی چیزی هست بدید
من ترجيح ميدم ماركي پيشنهاد ندم بقيه دوستان كه تجربشون بيشتره كمك ميكنن
اما در مورد كانفيگ ISP يه نفرو ميفرسته براي نصب و كانفيگ ناسلامتي 15000 برا همين كارا ميگيره .
این مودم خیلی خوبه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز همون مودمهای وایرلس 40 -50 تومنی TP-link خوب هستن
طریقه کانفیگ TP-link ها هم خیلی راحته لازم نیست 15 تومن بدید(کانفیگ مودم خوراکمه)
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
همین مودمی که دوستمون sarukhan پیشنهاد دادن منسابه
مگه سرعت چند مگی داریم که مودم ساپورت نکنه
تازه تی پی لینکها زودتر خط رو اپ میکنن
شرکتهای اینترنتی متخلف را معرفی کنید؛
وبگردی 20:30 پیگیری می کند
از کاربران محترم تقاضا می شود تا ضمن معرفی نام شرکت خدمات دهنده متخلف(با محدودیت حجمی ) در قسمت نظرات همین مطلب ، وبگردی 20:30 را در راه اصلاح این محدودیت یاری فرمایید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من این ش ا ت ل رو دو روزه که طلاق دادم و پ ا ر س گرفتم . هم سرویس قبلی 2 مگا بود و هم این یکی ولی این کجا و اون کجا . . . ش ا ت ل اخیرا واقعا افتضاح شده بود .
دوست عزیز من smc دارم خیلی راضی هستم . tp-link هم خوبه . انتخاب با توجه به پشتیبانی و قیمت در محل شما با خودتون.
پ.ن
قبل از این که اشتراک بگیرم مودمم رو خریدم ؛ شاتل قبل از زایکسل ؛ مودم smc قالب میکرد به مردم و کلی هارت و پورت و کلی تعریف که خوبه و های ببر و های بگیر و ببند و... خلاصه خیلی براش ..... میکرد ؛ وقتی رفتم سرویس بگیرم که کاش قلم پام میشکست ؛ منشی گفت مودمتون خیلی مهمه ؛ گفتم دارم ؛ گفت چیه ؟ وقتی گفتم چیه ؛ تمامشون یه صدا با هم : از smc اشغال تر هم مگه هست؟!؟!؟!؟ نمیدونستن من میدونم و این چنین کلاه ما برداشته شد......
من هم 2 ساله که از اول SMC دارم ازش هم راضي هستم
من هم وقتي ميخواستم شاتل بگيرم هي بهم گفتم که بده ميخواي چيکار بيا زايکسل بگير گفتم مگه سرعتتون چند صد مگه که مودم ساپورت نکنه؟؟؟؟!!!!
خفه شدن![]()
كسي ميدونه اين 15 تومني كه شاتل ميگيره دقيقا براي چياست؟؟
يعني ميشه اين پولو نداد و خودت بري دنبال رانژه و كانفيگ ؟؟
استغفرالله ؛ اینو نگی ها ؛ این 15 تومن یک پوله کاملا و کاملا بی دلیل و بیخود هست که شرکت های اینترنتی به ذلایلی کاملا دروغی و واهی او نو به زور از مشترکین میگیرن و تحت هیچ شرایطی نمیتونید بگید خودم کانفیگ میکنم و .... بازم استغفرلله . اون پوله زور دادنش واجبه ؛ پیش از هر صحبتی اونو میگیرن.
هم اکنون 78 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 78 مهمان)