تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3296 از 4105 اولاول ... 229627963196324632863292329332943295329632973298329933003306334633963796 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,951 به 32,960 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من متولد ۶۹ هستم و حدود ۶ ماهی کسری جبهه دارم و سال دیگه باید برم خدمت
    الان دیگه تعلق نمیگیره؟
    جریان چیه؟
    میتونم الان ثبت کنم تا بعد؟
    براى شما مانعي وجود ندارد مى تواتيد از كسرى استفاده كنيد
    سلام دوستان خسته نباشین بنده لیسانس رو گرفتم و دانشگاه یه نامه پایان معافیت تحصیلی مقطع لیسانس به همراه یه نامه برای درخواست معافیت تحصیلی جدید(جهت مقطع ارشد که قبول شده بودم داد) و من این نامه رو به دفتر پلیس +10 بردم و پلیس +10 کارای ثبتش رو انجام داد و یه نامه جدید به من دادن که طبق اون بنده تا آخر سال 96 معافیت تحصیلی دارم این نامه رو به دانشگاه بردم و کارای ثبت نام انجام شد بعد از اون از نظام وظیفه اس ام اس اومد که:
    "درخواست معافیت تحصیلی شما در پلیس +10 تکمیل شد و جهت بررسی به سازمان نظام وظیفه عمومی ارسال خواهد شد"
    می خواستم بدونم
    1-که الان با این معافیت تحصیلی من مگه موافقت صورت گرفته؟ اگه نگرفته پس چرا دانشگاه ثبت نام کرده. اگه گرفته پس جریان این اس ام اس چی هستش؟
    2- خودم می تونم آیا از طریق سامانه ای چیزی این موضوع رو پی گیری کنم؟
    پیشاپیش ممنون از پاسختون
    اگر غيبت نداريد جاى نگرانى نيست
    سامانه نظام وظيفه است كه مى توانيد وضيعت معافيت تحصيلى رو بررسي كنيد اما قبل از استفاده بايد كد سخا از طريق sms داشته باشيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

2. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من کارشناسی ارشد خوندم و برج ده اعزامم هست. دوتا سوال داشتم؟
    1. من دفترچه رو برج 2 پست کردم و این ماه متاهل شدم، الان باید چکار کنم که بگم اقا متاهلم منو هرجایی نفرستید
    2. چکار کنم که ارتش بیفتم، چون من نمیخام برم سر چهار راه، ظلم به خدا، اصلا میشه حدس زد کجا میفتم؟

- - - Updated - - -

سلام به همه دوستان

1. من دفترچه رو برج 2 پست کردم و این ماه متاهل شدم، الان باید چکار کنم که بگم اقا متاهلم منو هرجایی نفرستید
    2. چکار کنم که ارتش بیفتم، چون من نمیخام برم سر چهار راه، ظلم به خدا، اصلا میشه حدس زد کجا میفتم؟

- - - Updated - - -

سلام به همه دوستان

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان

- - - Updated - - -

سلام به همه دوستان

- - - Updated - - -

سلام به همه دوستان

١- در اموزشى مدارك متاهلى رو تحويل دهيد تا در تقسيمات لحاظ شود.
    ٢- به طور عادى شانس سما بين ارتش و ناحا ٥٠-٥٠ است مگر اينكه پارتى در نظام وظيفه داشته باشيد .

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

5. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی اطلاع داره محل اموزش اعزامی های 1/8/94 مشخص شده یا نه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی اطلاع داره محل اموزش اعزامی های 1/8/94 مشخص شده یا نه؟؟؟
    از پلیس+10 سوال کنید.
    ولی معمولا دو هفته مونده به اعزام، مشخص میشه

Sent by Tapatalk on Android

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

با تشکر از آقای مانی و بقیه دوستان
    توی این یکی دو اعزام گذشته دیدیم که متاسفانه ارتش نیرو نگرفت! حداقل شهریور ماه که ۰۱ نگرفت و خیلیا تمدید خوردن، الانم چند صفحه قبل دیدم که چند نفر از تمدید دوبارشون به دی ماه صحبت کرده بودن!!!! میخواستم بدونم کسی اطلاعات موثقی داره از این که برای ماه ۸ وضعیت ارتش چجوریه؟! نیرو میگیره یا نه؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

حذف ............
    Last edited by رومنس; 26-09-2015 at 16:27.

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بچه ها از میدان آزادی چجوری میشه رفت پایگاه 06 پاسداران ؟ تو رو خدا نزدیک ترین و راحت ترین راه با اتوبوس یا مترو رو بگید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی
    پدرم دیسک کمر داره و چنتا از مهر هاش هم صافیده شده و کار سنگین و متوسط نمیتونه بکنه که بهش فشار بیاد البته اینو دکتر گفته از روی MRIکه گرفته به نظرتون چون تک پسر هستم و پدرم هم این وضعیت رو داره و 54 سال هم سنش هست میتونم معافی بگیرم؟
    البته مشکلات اعصاب هم داره پدرم و حاد نیست
    و اینکه یه شرکت زدم و دارم کار میکنم 3 سال هم شرکتم داره کار میکنه و اگه برم خدمت از هم میپاشه میخواستم نرم خدمت ولی گفتم با این مشکل میشه معافی گرفت؟
    و اینکه جواب کمسیون اگه منفی بوده من فراری حساب میشم یا اینکه جز افراد غایب؟
    دوستان جواب منو هم اگر بدین ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بچه ها از میدان آزادی چجوری میشه رفت پایگاه 06 پاسداران ؟ تو رو خدا نزدیک ترین و راحت ترین راه با اتوبوس یا مترو رو بگید.
    دوستان اگر میشه جواب منو تا آخر شب بدید. واقعا به کمکتون نیاز دارم.میگن پاسداران انتهای گلستان دهمه. چجوری باید برم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •