من دیدم با مشکلا ساده تری معاف شدن، فقط باید آویزون بشی و کوتاه نیایی.
فرضکن اعزامت افتاده برج دو سال بعد و از حالا اون موقع شروع دویدن دنبالش
مطمئن باش معاف میشی [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
من دیدم با مشکلا ساده تری معاف شدن، فقط باید آویزون بشی و کوتاه نیایی.
فرضکن اعزامت افتاده برج دو سال بعد و از حالا اون موقع شروع دویدن دنبالش
مطمئن باش معاف میشی [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
سلام دوستان.
من سال 90 کسر خدمت ایثارگری گرفتم و ثبت کردم و متولد 1370 هستم. حالا 4 ماه دیگه اعزام میشم به خدمت.
من 14 ماه کسر خدمت دارم میخوام ببینم هنوز سر جاشه یانه. تا الان درس میخوندم و غیبت ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نوشته اونایی که متولد قبل از 72 هستن میتونن استفاده کنن. کسی دقیق میدونه جریانشو؟ کسی تازگیا خودش یا فامیلش استفاده کرده ؟
اگر ثبت نطام وظيفه كرديد مشكلى نيست ، قانون كسر خدمت فعلا براى متولدين ٧٢ به قبل است كه از اين لخاظ شما مشكلى نداريد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان بعد از تاریخ فارغ تحصیل شدن از کارشناسی تا چند ماه فرصت داریم تا خودمون رو معرفی کنیم ؟
فرضا یکی ترم هشت تموم کنه (یعنی تاریخ ثبت نمره هاش حدود مرداد ماه میشه ) میتونه واسه کنکور ارشد سال بعد (اردیبهشت ماه ) شرکت کنه ؟ تفریبا 9 -10 ماه بعد فارغ تحصیلی ؟
تو پلیس +10 ثبت کردم همون موقع حالا مثلا میرم نظام وظیفه شماره ملیمو میزنه میگه نشون میده ولی غیر فعاله .
میخوم ببینم کسی تازگیا تو این سال شرایط منو داشته که از کسر استفاده کرده باشه؟
از زمان فارق التحصیلی ، انصراف ، اخراج یک سال فرصت دارید تا خودتون رو معرفی کنید .
درووود
توی اموزشی که هستیم مربی قوانین مقررات جلسه اخر چیز جالبی گفت، اینکه کسری فعالی بسیج به ازای هر سال از 45 روز به 15 روز کاهش یافته! خیلیا حالشون گرفته شد از دوستام
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
خيلى همانند شما كسرى گرفتند و بعد از تحصيل به خدمت رفتند ، شما بعد از ثبت پرينت تحويل داده شده و همچنين به محض ثبت مشخصات شما در سيستم نظام وظيفه در پرينت تاريخ اعزام مقدارى كسرى درج مى شود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان من متولد ۶۹ هستم و حدود ۶ ماهی کسری جبهه دارم و سال دیگه باید برم خدمت
الان دیگه تعلق نمیگیره؟
جریان چیه؟
میتونم الان ثبت کنم تا بعد؟
سلام دوستان خسته نباشین بنده لیسانس رو گرفتم و دانشگاه یه نامه پایان معافیت تحصیلی مقطع لیسانس به همراه یه نامه برای درخواست معافیت تحصیلی جدید(جهت مقطع ارشد که قبول شده بودم داد) و من این نامه رو به دفتر پلیس +10 بردم و پلیس +10 کارای ثبتش رو انجام داد و یه نامه جدید به من دادن که طبق اون بنده تا آخر سال 96 معافیت تحصیلی دارم این نامه رو به دانشگاه بردم و کارای ثبت نام انجام شد بعد از اون از نظام وظیفه اس ام اس اومد که:
"درخواست معافیت تحصیلی شما در پلیس +10 تکمیل شد و جهت بررسی به سازمان نظام وظیفه عمومی ارسال خواهد شد"
می خواستم بدونم
1-که الان با این معافیت تحصیلی من مگه موافقت صورت گرفته؟ اگه نگرفته پس چرا دانشگاه ثبت نام کرده. اگه گرفته پس جریان این اس ام اس چی هستش؟
2- خودم می تونم آیا از طریق سامانه ای چیزی این موضوع رو پی گیری کنم؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون![]()
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)