تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3293 از 4105 اولاول ... 229327933193324332833289329032913292329332943295329632973303334333933793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,921 به 32,930 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

نه پیام نفرستادن ولی خودشون خیلی قشنگ باز تمدید زدن
    برید پلیس +10 برگه اعزامو بگیرید تاریخ جدید زدن
    با عمر و زندگی جوان ها بازی میکنن . خدا بگم چی کارشون کنه

Last edited by استاد شیفو; 23-09-2015 at 13:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام، لطفا یکی جواب منو بده. آموزشی و خود خدمت تو شهر خودمونه عایا؟ من که تهرانم تهران میفتم؟ یا اگه جا نبود نزدیکترین شهر یا کلا پرت و پلا هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام، لطفا یکی جواب منو بده. آموزشی و خود خدمت تو شهر خودمونه عایا؟ من که تهرانم تهران میفتم؟ یا اگه جا نبود نزدیکترین شهر یا کلا پرت و پلا هست؟
    آموزش مشخص نمیشه کجا بیفتی ممکنه جایی بیفتی 600 کیلومتر با تهران فاصله داشته باشه
    بعد آموزش هم بستگی به پارتی و شرایط خودت داره کجا بیفتی البته آموزش هم با پارتی میشه کاریش کرد

- - - Updated - - -

آموزش مشخص نمیشه کجا بیفتی ممکنه جایی بیفتی 600 کیلومتر با تهران فاصله داشته باشه
    بعد آموزش هم بستگی به پارتی و شرایط خودت داره کجا بیفتی البته آموزش هم با پارتی میشه کاریش کرد

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

- - - Updated - - -

شرایط خودم که میگین بستگی به شرایط خودم داره دقیقا یعنی چی؟ یعنی مثلا خوب بوده باشی یا مدرک؟؟؟
    پارتی یعنی باید آشنا داشته باشی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

شرایط خودم که میگین بستگی به شرایط خودم داره دقیقا یعنی چی؟ یعنی مثلا خوب بوده باشی یا مدرک؟؟؟
    پارتی یعنی آشنای پر نفوذ
    شرایط هم یعنی متعهل باشی یا تک فرزند باشی یا پدر نظامی یا آزاده و جانباز باشه امکانش زیاده بعد از آموزش بیفتی استان تهران یا نزدیک تهران

- - - Updated - - -

پارتی یعنی آشنای پر نفوذ
    شرایط هم یعنی متعهل باشی یا تک فرزند باشی یا پدر نظامی یا آزاده و جانباز باشه امکانش زیاده بعد از آموزش بیفتی استان تهران یا نزدیک تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

هرمزگان هستیم
    تاریخ درس میدم
    همچین راحت هم نبودا [emoji1]
    امسال نیرو زیاد گرفتن استان ما، شهرستان ما حدود 25 نفر جذب کرد
    هر شهرستان جدا جذب کرد واسه همین همه افتادن شهر خودشون
    تازه کسایی که پارتی داشتن افتادن هنرستان و عشق و حال
    ما هم که پارتی نداشتیم افتادیم صد کیلومتری، بقیه هم افتادن ابتدایی یکم روستاهای دورتر
    هنوز نرفتم ولی باید خوابگاه بدن اخه نمیشه هر روز این مسیر برم و بیام.شنبه میرم ببینم چه خبره
    27 ساعت در هفته برام کلاس گذاشتن، فوقش چهار روز اونجام

Sent from my D6503 using Tapatalk
    استان محروم بودین که این همه سهمیه گرفته وگرنه فکر نکنم تهران و اصفهان و فارس و...از این خبرا باشه
    ایشالا به خوبی و خوشی تموم کنید

7. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پارتی یعنی آشنای پر نفوذ

- - - Updated - - -

پارتی یعنی آشنای پر نفوذ

پس این شرایطو ندارم احتمالا دوره ی ضرورت همه تهران نمی افتم...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا یه چندتا سوال دیگه:
    1. این که میگن انتقالی و پذیرش و اینا داستانش چیه؟ به کیا و در چه شرایطی انتقالی میدن؟

2. دوره ی کد به چه کسایی میخوره؟ شانسیه؟ دقیقا تو همون جاییه که آموزش میبینی یا به اسمش که کده یه جا با یه کد میفرستنت؟ (مثلا آموزشی مشهدی مثلا بعد کد تهران میخوره، این طوریه؟)

3. این که نوشته تو آموزشی موبایل اگه همراهت باشه میشه بدی دژبانی درسته؟ اطمینانی بهشون هست؟ یا اصا گم و گور نمیشه موبایل؟ بعد مجله و اینا ک واسه سرگرمی گفتن واس آموزشی نمیشه برد دیگه؟ واس اصل خدمته؟

4. یه جوری گفته بودن که شک کردم: دو ماه آموزشی جزو 21 ماه (مدت خدمت حالا 24 ماه یا...) حساب میشه دیگه؟

5. مرخصی میان دوره ای چیه دقیقا؟

6. توی این پست و این بخشش «حالا با این وضعیت چه کار کنم به نظر شما ؟
    صبر کنم تا سه ماه اضاف بزنند واسم و یک کد جدید بگیرم»
    ینی میشه وقتی کد خورد ی جای خوبی نبود عقب بندازی باز کد بخوری؟؟؟؟

Last edited by honeyxp; 24-09-2015 at 00:12.

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یکی از دوستانم غیبت داره ... برا معافی پزشکی میخاد اقدام کنه.... به نظرتون پروسه کمیسون طی میشه؟ ربطی به غیبت داره؟ بعد اگه کمیسیون نظر مخالف داد خودشون اعزام میزنن؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آقا یه چندتا سوال دیگه:
    1. این که میگن انتقالی و پذیرش و اینا داستانش چیه؟ به کیا و در چه شرایطی انتقالی میدن؟

2. دوره ی کد به چه کسایی میخوره؟ شانسیه؟ دقیقا تو همون جاییه که آموزش میبینی یا به اسمش که کده یه جا با یه کد میفرستنت؟ (مثلا آموزشی مشهدی مثلا بعد کد تهران میخوره، این طوریه؟)

3. این که نوشته تو آموزشی موبایل اگه همراهت باشه میشه بدی دژبانی درسته؟ اطمینانی بهشون هست؟ یا اصا گم و گور نمیشه موبایل؟ بعد مجله و اینا ک واسه سرگرمی گفتن واس آموزشی نمیشه برد دیگه؟ واس اصل خدمته؟

4. یه جوری گفته بودن که شک کردم: دو ماه آموزشی جزو 21 ماه (مدت خدمت حالا 24 ماه یا...) حساب میشه دیگه؟

5. مرخصی میان دوره ای چیه دقیقا؟

6. توی این پست و این بخشش «حالا با این وضعیت چه کار کنم به نظر شما ؟
    صبر کنم تا سه ماه اضاف بزنند واسم و یک کد جدید بگیرم»
    ینی میشه وقتی کد خورد ی جای خوبی نبود عقب بندازی باز کد بخوری؟؟؟؟

١-انتقالى يعنى اينكه پس از گذشت مدتى ( چهار تا پنچ) ماه درخواست انتقالى مى دهيد، اگر بخواهيد مستقيم جذب ارگان نظامى خاصى شويد و به عنوان سرباز در ان مشغول باشيد به ان پذيرش مى گويند كه در حال حاضر تنها ارگان سپاه است و پذيرش گرفتن از ان هم راحت نيست
    ٢-دوره كد تنها در ارتش است و براى رشته هاى تحصيلى كه در ارتش كاربردى ندارند دوره كد گذاشته مى شود البته اين دوره نوع و تعداد رشته ها با هم متفاوت است ، دوره كد در پايان دو ماه اموزش عمومى است كه به ان دوره اموزش تخصصى نيز گفته مى شود و محل امرزش ان غير از پادگان اموزشى عمومى است يعنى ممكنه در تهران باشد يا در شهرستان
    ٣-بهتر كه وسايل گران قيمت به خصوص گوشى به همراه نداشته باشيد بيشتر پادگان ها دژبان ها مسوليتى در خصوص نگهدارى از وسايل افراد ندارند و همچنين كمدها در اسايشگاه امنيت بالايي ندارند، بردن كتاب و نشريه مجاز بالا مانع است
    ٤-خدمت در حال حاضر ٢١ ماه و دوره اموزشى نيز جز ان است
    ٥-مرخصى كه بين دو ماه اموزشى به سرباز مى دهند ميان دوره نام دارد مدت ان بستگى به نظر فرمانده پادگان اموزشى دارد
    ٦- يك بار مى توانيد درخواست تعويق دهيد كه در ان صورت براى دوره بعد كد جديد دريافت مى كنيد، گاهى ممكنه دو بار درخواست تعويق نيز براى شما ثبت بشه اما قبل از ان با توجه به اينكه يكبار از اين درخواست استفاده كريديد براى بار دوم بايد دليل قانع كننده اى داشته باشيد
    یکی از دوستانم غیبت داره ... برا معافی پزشکی میخاد اقدام کنه.... به نظرتون پروسه کمیسون طی میشه؟ ربطی به غیبت داره؟ بعد اگه کمیسیون نظر مخالف داد خودشون اعزام میزنن؟
    مشكلى نيست ايشان با غيبت مى توانند درخواست كميسيون داشته باشند، در كميسيون افرادى كه معافيتى غير از معاف دائم دريافت مى كنند يا كلا معاف نمى شوند به طور خودكار سازمان نظام وظيفه كد اموزشى و تاريخ اعزام در نظر مى گيرد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    Last edited by mani6606; 24-09-2015 at 06:46.

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •