تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3293 از 3745 اولاول ... 22932793319332433283328932903291329232933294329532963297330333433393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,921 به 32,930 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان پیگیر قضیه حذف اپلود رایگان باشین که از جیبتون میره..
    بعدا متوجه خواهید شد

2. این کاربر از saeed.tgold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان پیگیر قضیه حذف اپلود رایگان باشین که از جیبتون میره..
    بعدا متوجه خواهید شد
    مصوبه جدید رسما دستمون بسته
    فقط میتونیم بگیم برای قرارداد های ماقبل 24 بهمن این مورد رو لحاظ کنن ... که خیلی حرف زدم ... زیر بار نمیرن
    عملا شکست خوردیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بله شرکت ها توافق کردن که اینجوری بشه و تصمیم عجیبی هم هست ولی اینکه دوستان میگن گرون شده غلط هست چون سرویس های جشنواره با تخفیف قیمتشون این بود و حالا شرکت ها این تخفیف هارو دیگه ارائه نمیدن و ترجیح دادن به قیمت اصلی برگردند
    من حدس میزنم که بخاطر کارای تنظیم مقررات وسیاست هایی که داره اعمال میکنه مبنی بر نصف شدن قیمت ترافیک داخلی و جداسازی ترافیک داخلی از خارجی باشه بنابر این شرکتها هم تصمیم گرفتن سیاستشون را عوض کنن
    چند وقت پیش هم خبری خوندم مبنی بر گرون شدن اینترنت موبایلی که نمیدونم اعمال شد یا نه ولی احتمالا همین روزا اجرا بشه
    پیش بینی میکنم جشنواره بیاد ولی با تخفیف کمتر چون اینکار روی فروش تاثیر داره
    اگر قرار باشه شرکت ها یکی یکی مزیت رقابتی خودشون را در دی اس ال که قیمت مناسب بود از دست بدهند مردم مگه مغز خر خورد ه اند دی اس ال بگیرند می رند به سمت ال تی ای یا وی دی اس ال که مخابرات آغاز کرده بده هم سرعت بالاتری داره ال تی ای هم همیشه همراه و هم همه فقط پول یک اینترنت می دهند حالا گرون تر هم باشه من تنها علتی که دی اس ال می گرفتم مزیت قیمتی اون بود الان نباشه بعد از اتمام اشتراکام (اسیاتک و شاتل) دیگه تمدید نمی کنم
    شما هم عاقل باشید قید این تکنولوژی قدیمی و گران را بزنید در همه جای دنیا دی اس ال حجمش نامحدود است اینجا پولی الان اپراتور های امریکایی دیتا موبایل هم دارند نامجدود می کنند ما داریم آپود را پولی می کنیم پس قید دی ا س ال را بزنید از اپراتور های موبایل یا شرکت هایی که در دی اس ال تخفیف هنوز می دهند استفاده نمایید
    یکی به سازمان تنظیم باید بگه آقا پاتو بکش بیرون از اینترنت بزار قیمت ها رقابتی بشه چرا مجبور می کنی ارزون بدن که شرکت ها هم بخواهند گرون کنند با هزاران ترفند

5. 4 کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

...حذف شود....
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 03:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اگر قرار باشه شرکت ها یکی یکی مزیت رقابتی خودشون را در دی اس ال که قیمت مناسب بود از دست بدهند مردم مگه مغز خر خورد ه اند دی اس ال بگیرند می رند به سمت ال تی ای یا وی دی اس ال که مخابرات آغاز کرده بده هم سرعت بالاتری داره ال تی ای هم همیشه همراه و هم همه فقط پول یک اینترنت می دهند حالا گرون تر هم باشه من تنها علتی که دی اس ال می گرفتم مزیت قیمتی اون بود الان نباشه بعد از اتمام اشتراکام (اسیاتک و شاتل) دیگه تمدید نمی کنم
    شما هم عاقل باشید قید این تکنولوژی قدیمی و گران را بزنید در همه جای دنیا دی اس ال حجمش نامحدود است اینجا پولی الان اپراتور های امریکایی دیتا موبایل هم دارند نامجدود می کنند ما داریم آپود را پولی می کنیم پس قید دی ا س ال را بزنید از اپراتور های موبایل یا شرکت هایی که در دی اس ال تخفیف هنوز می دهند استفاده نمایید
    یکی به سازمان تنظیم باید بگه آقا پاتو بکش بیرون از اینترنت بزار قیمت ها رقابتی بشه چرا مجبور می کنی ارزون بدن که شرکت ها هم بخواهند گرون کنند با هزاران ترفند
    البته فک نکنم دخالت نکردن سازمان تنظیم به نفع مشترکین باشه
    چون الان هم سازمان برای ترافیک سقف قیمت تعیین کرده و شرکت ها میتونن قیمت رقابتی و کمتر از سقف ارائه بدن ولی همه شرکت ها متاسفانه دقیقا با تعرفه مصوب شده ترافیک ارائه میدن

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اینجور مافیایی ندیدم

بعد جالب اینجاست رای هم میخوان!!؟

الان تو دنیا دارن به سمتی میرن که اینترنت رو رایگان کنن ما عقب گرد کردیم الان به خاطر کیفیت محتوا حجم ها رفته بالا یک روز عادی رو طی میکنی 1 گیگ حداقل مصرف داره یعنی حداقل ماهی 30 گیگ باید حجم بخری به قیمت خدا تومن

9. 2 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اینجور مافیایی ندیدم

بعد جالب اینجاست رای هم میخوان!!؟

الان تو دنیا دارن به سمتی میرن که اینترنت رو رایگان کنن ما عقب گرد کردیم الان به خاطر کیفیت محتوا حجم ها رفته بالا یک روز عادی رو طی میکنی 1 گیگ حداقل مصرف داره یعنی حداقل ماهی 30 گیگ باید حجم بخری به قیمت خدا تومن
    متاسفانه ریاست این مافیا هم دست آسیاتکه
    من که احتمالا دیگه تمدید نکنم سرویس adsl رو
    چون تنها مزیت اون قیمتش بود که با اومدن lte ایرانسل و گرون شدن و این قضایا دیگه به صرفه نیست
    با lte ایرانسل هم همیشه همراهته هم پینگ بهتری داره هم سرعت بهتری و اینکه اگه عمده بخوای ترافیک بخری گیگی حدود 1500 تومن میفته

قیمت این بسته 6 ماهه ؛ 100 گیگابایت 175 تومن خورده که اگه از فروشنده های شارژ خط به خط بخوای بگیری فک کنم حدود 150 تومن دربیاد که خیلی به صرفه تر از adsl هستش
    شرکتهای adsl دارن گور خودشون رو میکنن

11. 3 کاربر از Armania97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

متاسفانه ریاست این مافیا هم دست آسیاتکه
    من که احتمالا دیگه تمدید نکنم سرویس adsl رو
    چون تنها مزیت اون قیمتش بود که با اومدن lte ایرانسل و گرون شدن و این قضایا دیگه به صرفه نیست
    با lte ایرانسل هم همیشه همراهته هم پینگ بهتری داره هم سرعت بهتری و اینکه اگه عمده بخوای ترافیک بخری گیگی حدود 1500 تومن میفته

قیمت این بسته 6 ماهه ؛ 100 گیگابایت 175 تومن خورده که اگه از فروشنده های شارژ خط به خط بخوای بگیری فک کنم حدود 150 تومن دربیاد که خیلی به صرفه تر از adsl هستش
    شرکتهای adsl دارن گور خودشون رو میکنن
    البته چون حتی 3g هم هنوز برخی جاها به خوبی ارائه نمیشه نمیشه گفت برای همه جا اما برای خیلی شهر ها و خیلی جاها کسایی که امکانش هست بهترین کار همون استفاده از دیتای سیم کارت با توجه به اینکه قیمت ها گرون شدن حتی اونجوری دیگه مزیت همراه داشتن اینترنت برای هرجا بخوای بری هم داری.

ماهی 30تومن اینرنت adsl برای 5 ماه میشه همون اینترنت رو روی دیتا سیم کارت گرفت با مزیت بیشتر کیفیت بهتر و حجم بیشتر
    Last edited by amin885; 23-02-2017 at 14:35.

13. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان کسی اکانت فیلمنت داره اگه استفاده نمی کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

با سلام من سرعت 16 مگ دارم میخواستم بدونم چرا سرعت آپلودم به 100 کیلوبایت نمیرسه سرعت دانلودم خوبه اما آپلود واقعا ضعیفه باید چکار کنم؟
    با سرویس 16 مگ باید سرعت آپلود چند باشه؟
    Last edited by امیرچهکندی; 23-02-2017 at 16:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •