من برای اولین بار تو عمرم اومدم از آسیا دی ال دانلود کنم ولی نمیشه![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من برای اولین بار تو عمرم اومدم از آسیا دی ال دانلود کنم ولی نمیشه![]()
همکاری بی سابقه شرکت های PAP یکی از دلایل گران شدن اینترنت خواهد بود و مافیایی که در صنعت خودرو هست به شرکت های pap هم رسیده خیالتون راحت وضع از این هم که هست بدتر خواهد شد
22 بهمن خواستم حجم بگیرم گفتم به جاش گیگ باکس 90 گیگ بهتره
که تا خواستم بخرم اونم گرون کردن
خدا براشون نسازه
دارن به طور هماهنگ گرون می کنن![]()
دوستان نمیدونم چه خبری شده ولی همه شرکتها سرویس های ویژه حتی برای ثبت نام اولیه رو هم برداشتن
حتی الان که دم عیدم هست هیچ جشنواره ای وجود نداره برای ثبت نام اولیه چه اسیاتک چه بیست نت و چند شرکت دیگه.
Last edited by amin885; 16-05-2018 at 03:34.
شرکت هایی هستند که هنوز جشنواره دارند مثلا عصر تلکام برید به سمت اونها من نمایندگیشو دارم هر کی خواست پیام بده بهش سرویس میدم
شرکت های گرون فروش را تخلیه کنید و به سمت شرکت های منصف برید
بله شرکت ها توافق کردن که اینجوری بشه و تصمیم عجیبی هم هست ولی اینکه دوستان میگن گرون شده غلط هست چون سرویس های جشنواره با تخفیف قیمتشون این بود و حالا شرکت ها این تخفیف هارو دیگه ارائه نمیدن و ترجیح دادن به قیمت اصلی برگردند
من حدس میزنم که بخاطر کارای تنظیم مقررات وسیاست هایی که داره اعمال میکنه مبنی بر نصف شدن قیمت ترافیک داخلی و جداسازی ترافیک داخلی از خارجی باشه بنابر این شرکتها هم تصمیم گرفتن سیاستشون را عوض کنن
چند وقت پیش هم خبری خوندم مبنی بر گرون شدن اینترنت موبایلی که نمیدونم اعمال شد یا نه ولی احتمالا همین روزا اجرا بشه
پیش بینی میکنم جشنواره بیاد ولی با تخفیف کمتر چون اینکار روی فروش تاثیر داره
Last edited by ahriman323; 22-02-2017 at 23:52.
حجم 3 گیگ ، 2 هزار تومن هم دیگه نمیده برای آخر هفته؟!
همشون با همند فقط مردم هستند که با هم نیستند!
اگر قرار باشه تعرفه adsl به lte برسه
خو همون lte خیلی بهتره که
تا امروز ظهر موجود بود ولی عصر نبود ظاهرا برداشته شد
فعلا 29 گیگ خرید کنید با قیمت 24 گیگ حساب میشه یعنی 5 گیگ رایگان دریافت میکنید تا 31 فروردین هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)