از 19 خرداد شروع شد و تا 16 شهریور ادامه داره
از 19 خرداد شروع شد و تا 16 شهریور ادامه داره
ممنون از کمکت دوست من.یا علی
دوستان من هر كاري ميكنم طرح فعال نميشه به 140 هم كه زنگ ميزنم انگليسيي صحبت ميكنه به نظر شما مشكل از كجاست در ضمن سيم كارت من اعتباري هست
ارور:we are experiencing temporarynetwork difficulties.we apologize for the inconvenience please
اصلا امروز انگار اعتباریا نمی تونن کاری کنن ! هی ارور میده سیستم مشکل داره ! زدن روز اولی سیستما پوکوندن !![]()
مثل اینکه الان شبکه مشکل داره فعلا جواب نمیده باید یه چند ساعتی صبر کرد من که از صبح هر کاری میکنم جواب نمیده احتمالا تاشب یا حداکثر تا فردا درست میشه.
من ديشب ساعت 4 نصف شب فعالش كردم چون ميدونستم فرداش بايد به زور فعالش كني
خدايي آخر فازيم هنوز يه روز نگذشته برام 63 اس ام اس اومده
عليرضا , شهاب , حسام , شهرام و ...
سرعت gprs چند کیلوبایت در ثانیه هست ؟
من جمعه گذشته امتحان کردم 2 کیلو بایت بود در هر ثانیه !
دیشب چشم به ساعت نشستم ! همین که ساعت 12 شد دست به کار شدم ! کلی زنگ زدم به پشتبانی و کد ها رو زدم که دیگه بلاخره ساعت 1:30 موفق شدم !!!!
ساعت 4:45 مجبور شدم اینباکسمو خالی کنم![]()
من امروز کامپیوترم خراب بود و قرار چت مهمی داشتم که احتمال داره طرف در اینده نزدیک زنم بشه و منو اون ازدواج کنیم و بعدشم استرالیا که به خوبی گذشت البته با ایرانسل چت کردم باهاش با مبایلم. مبایلم وی تری ای هستش رنگشم پوست بادنجونی هستش سیم کارتم ایرانسله رنگشم زرد اینترنت هم داره اینترنتش چی پی ار اسه ام ام اس هم داره ام ام اساش 300 کیلوبایتیه ایرانسل من دوسش دارم ولی مافیا زیاد داره
شاعر علیرضا خارجی![]()
![]()
(فقط برای خنده) تابستان خوبی ارزو مندم پیشاپیش
برای چت با مبایل برنامه Agile Messenger3.12 رو بهتون پیشنهاد میکنم روی 6630 من نصبه فوق العاده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)